kungfubestia Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Luzik arbuzik Kucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Niezła balanga musiała byc przy tym stole. Moze drużyna walczyć za bardzo nie potrafi, ale opijać zwycięstwo jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 może był jednak też trzeci dołek a tam w środku dziewczyna bez pelerynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 wszystko pieknie Kucio tylko odpowiedz proszę na pytania reszty odnośnie tego jak tutaj wpadliście i co wiecie przymykam oko na storytelling bo mi się podoba ale na przyszłośc staraj się nie pisać co robią inni bohaterowie graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Wszystko raczej będzie ciężko zjeść bo tam są ze 3 beczki ale próbować możęsz. W takim razie czekam na reakcje reszty. No i proszę dopisz historię inaczej ja bede musiał to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 @Kucio, thegrottman o 15 wstawiam posta z waszą historią i odpowiedzią na pytanie graczy, nie mam zamiaru dlużej zwlekać możecie a nawet byłoby to wskazane byście mnie ubiegli i wtedy nie bede musiał tego robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Czekamy. Choć i tak zastanawiam się co dalej. Postać Kucia wykreowana jest w sposób tak przerysowany że tylko szaleniec zgodziłby się z nią podróżować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Tak Ja zakładam. Ale uczciwie mówiąc czekam na coś co napiszesz w głównym wątku żeby Alexbader mógł tak uważać. Na razie jednym pomyslem jest zrobienie jego dupy garlacz. Więcej fasoli, naboje do dupy i ustawić dupa do wroga. Jak pierdnie to po nich. Kogo kule nie dosięgnąć tego gazy bojowe dobija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 spoko, że ja wiem że masz wysoko ogłade i rozwiniętą gadkę musisz jeszcze przekonać drużyne czyli historia się pisze tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrottman Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Tak, historia się już tworzy, wstrzymaj konie, dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) @Garald klatka jest pusta ale jest jeden gołąb na namiocie szefa, czeka tam od dluższego czasu @Kucio, thegrottman PW edit: czekam na reakcje reszty drużyny, co robicie? macie parę śladów, można działac Edytowane 6 Września 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 ups, wyleciało mi to z glowy. Złapmy więc gołębia, pewnie ma jakąś wiadomość przy nodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 opisz w sesjie że łapiesz to powiem ci co się dowiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jak się za to Garald zabierze, to nie dość, że mu gołąb ucieknie, to jeszcze pewnie nasra na łeb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 pocztowe gołębie, która dotarły na sowje miejsce docelowe nie są takie płochliwe ale rzeczywiscie Garald może o tym nie wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Panowie co się dzieje, dawajcie posty bo sesja sie chłodzi A Lenka jest w potrzebie i sama się nie uratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 no Garald czeka na resztę opowieści i na to co znalazł przy gołębiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 czyli go łapiesz ? dobrze dam odpis kolejnym razem daj znać w sesji a nie tylko w komentarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Garald przewracając oczami jeszcze raz łapie niziołka za rękę i wciąga go na górę. Odwraca się potem bez słowa i idzie s stronę stołu z jedzeniem. Napisałem to w temacie, krótki post mógł Ci umknąć, no i nie napisałem stricte, że go łapie, bo nie wiedziałem, czy nie chcesz wykonać jakiegoś rzutu za zręczność, czy mi się to uda Edit: Jestem debilem, zacytowałem swój zły post... Garald oparł się o stolik popijając powoli piwo i trzymając kawał mięsa w ręce, patrzył z zainteresowaniem na niziołka i elfa słuchając ich opowieści. Na słowa elfa o gołębiach od razu przyszły mu na myśl gołębie pocztowe. Klatka była jednak pusta, Garald zauważył gołębia na szczycie namiotu, podszedł do niego powoli i spróbował go złapać. Edytowane 7 Września 2016 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 spoko już wszystko jest, rzeczywiście nie zauwazyłem że go edytowałeś no nie ważne już dałem odpowiedź macie parę wskazowek i tropów także czekam na rozkminki i plany co robicie dalej ps pewnie będzie beka z rysunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi