ely3 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ale z Was Błażeje. Piszę, że lepiej dla nich byłoby już nie grać dalej, bo przy ewentualnym blamażu na który się zanosi odbiór ich gry będzie jeszcze gorszy, a i kibice przeżyją jeszcze większe rozczarowanie. Nie chciałem żeby odpadali, to Wy mi próbujecie to wcisnąć - ale spoko mogę być Januszem, wolę być Januszem niż totalnym Błażejem. Dziękujemy ci za Twoją troskę.... Sorki ale nie mogłem się powstrzymać.... A Bielecki tak w ogóle nadal za stary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Gratulacje panowie, to teraz Danię łykamy na śniadanie i czas na finał Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Hmm wznieśli się ponad stan Cieszyli się jakby złoto zdobyli .... A tymczasem De Grasse przycisnął Bolta na 9.78 i może Bolt w Finale pobiegnie serio i bedzie blisko rekordu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Finał na serio pewnie pobiegnie, ale na rekordy to już nie te lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Finał na serio pewnie pobiegnie, ale na rekordy to już nie te lata. Bardziej myślałem o 19.40 lub 19.50 Thompson na 200! Wygrała ze Schippers - rewelka. Jeszcze 100płotek i spadam w sen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Kwa, szacun dla recznych, szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ale jak widzę nikt z tych co mocno jechali po kadrze piłkarzy ręcznych nie umie teraz po męsku posypać głowę popiołem i przyznać się do błędu... Mieli nasi niepotrzebne zagotowanie się... Prowadząc pięcioma dwukrotnie bez sensu próbowali rzucać do pustej... To było niepotrzebne ryzyko bo mogli grać swoje przy przewadze ukradliby kolejne 40s na akcjei Chorwaci by mieli jeszcze mniej czasu na gonienie... Ale Bielecki na szczęscie wczoraj rzucał bomby z niczego... Chorwaci to chociaż nabiegali a ten po prostu stał i nagle jak nie lutnie... Wyszomirski Wyszomirskim ale bez Bieleckiego byłoby pozamiatane... W drugiej połowie rzucał on i tylko on wręcz... Niewiarygodny facet... Jaja jak ze stali brał cieżar kiedy trzeba ... I ten tekst że gra dla Polski jak wariat bo mu się chce.... Czy Duńczycy są do przejscia.... Powiem tak każdy oprócz Niemców i Francuzów... Te dwie ekipy w tej chwili są chyba dla nas za mocne.. Ale Duńczycy? Hmm myślę że jest szansa na wygraną. Moim zdaniem Niemcy wygrają z Francuzami i w finale z nami i będzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Faza pucharowa ma to do siebie, że rządzi się swoimi prawami. Euro 2016 Portugalczycy mogliby o tym książkę napisać, a szukając jeszcze bliżej, to Szwecja w żeńską kopaną - w grupie miały bilans 1-1-1, wyszły z 3 miejsca, a fazę pucharową przebrnęły dwukrotnie wygrywając w karnych. No ale jak to tak, lepiej było nie awansować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Odszczekuję, choć było widać po ostatnim gwizdku, że sami są zdziwieni. Wyraz twarzy Lijewskiego - "cośmy k... zrobili" - bezcenny. Sercem to wyrwali. Bielecki rzeczywiście lutnął dwie bramki w kluczowym momencie, jak się z 5 zrobiło 1. Jeden mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ale jak widzę nikt z tych co mocno jechali po kadrze piłkarzy ręcznych nie umie teraz po męsku posypać głowę popiołem i przyznać się do błędu ej no sorry, spałem tak mylić to ja się lubię z drugiej strony mój scenariusz był bardziej prawdopodobny - kto by się spodziewał, że to ręczni a nie siatkarze dadzą nam radość z półfinału? pisałem, że muszą zagrać dwa razy lepiej niż dotychczas i to zrobili, szacuneczek teraz tylko wygrać przynajmniej jeden mecz i skończy się pitolenie Wójcika o Barcelonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Oj, przed igrzyskami bardziej wierzyłem w ręcznych niż w siatkarzy. Ale już na turnieju to się mi zmieniło, bo ręczni byli fatalni (bo byli!), a siatkarze naprawdę wyglądali ok. To głupio zabrzmi, ale naprawdę lubiłem tę kadrę jak rzadko którą w ostatniej dekadzie. Piszę w czasie przeszłym, bo jak znam polskie środowisko siatkarskie Antiga odejdzie, będziemy odmładzać kadrę, za rok "Nic się nie stało", za dwa jakiś sukcesik, szczęśliwy Milewski w studiu Polsatu, Magiera puszczający małego rycerza, reklamy. Znowu ich przegłaszczemy na śmierć. Żal mi Toniego Parkera... 15 lat w seniorskiej kadrze a Francja nigdy nie wykorzystała w pełni swego potencjału. No, raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Duże zaskoczenie jeśli chodzi o ręcznych. Z drugiej strony od lat receptą na zwycięstwo u nas jest dzień konia bramkarza + bardzo dobra postawa Bieleckiego w ataku. Jak będzie z Duńczykami ciężko powiedzieć. Jeśli chodzi o siatkę to USA było zespołem lepszym i w piłkach 50/50 mieli więcej szczęścia. W naszej kadrze brakuje lidera, kiedyś to był Guma i Wlazły, był też zawodnik energetyczny z obłędem w oczach - Winiarski, teraz jego rolę przejął Kubiak. Kurek jest kreowany na lidera, ale to nie lider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ale jak widzę nikt z tych co mocno jechali po kadrze piłkarzy ręcznych nie umie teraz po męsku posypać głowę popiołem i przyznać się do błędu... Ja z ręką na sercu się przyznaje ,że nie wierzyłem w ogóle w ten mecz i od początku mówiłem o laniu. Od początku liczyłem na siatkarzy ,ale wyszło jak wyszło. Podsumowując ,od teraz nigdy nie będę skreślał szans na medale bo "szanse na medale zawsze są" Adrian 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Widziałem wypowiedź Włodarczyk. Nie wiedziałem że Fajdek w Londynie miał równie udany występ. Skoro koleś nie radzi sobie ze stresem to związek powinien wymusić na nim współpracę z psychologiem. To są zmarnowane pieniądze na 4 lata przygotowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jakby nie patrzeć w 4*100 nasze panie wyprzedziły Amerykanki. Zawsze jakiś sukces Nie mów hop, Amerykanki pobiegną jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Niesamowite co sie dzieje na tym Rio z sedziowaniem. Farsa jakich malo. PS. Wpadl pierwszy Kyrgiz w ciezarach, czekamy na Kazachow. Az sie wierzyc nie chce jak czyste jest plywanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Niesamowite co sie dzieje na tym Rio z sedziowaniem. Farsa jakich malo. PS. Wpadl pierwszy Kyrgiz w ciezarach, czekamy na Kazachow. Az sie wierzyc nie chce jak czyste jest plywanie... Sędziowanie w boksie, zapasach i kolarstwie torowym na tych IO fatalne. Pływanie wcale nie jest takie czyste: http://www.sport.pl/plywanie/1,64995,20053605,plywanie-michal-zawadka-przylapany-na-dopingu-zawieszenie.html http://www.przegladsportowy.pl/plywanie,sebastian-szczepanski-zostal-zlapany-na-dopingu,artykul,640477,1,421.html Co z tego, że pływają wolniej niż Katie Ledecky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 No ja wiem, ze nie jest czyste, ale przeciez to jest zenujace, ze lapia jakichs pionkow. Poza Ledecky, ktora jest ewidentnie na maxa szprycowana i jest duza szansa, ze za 20 lat bedzie miala syndrom enerdowskich kulomiotek, ciekawa postacia jest maz Katinki Hossu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi