LONGER01 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ewidentnie rzut prawidłowy, zresztą Raptors już złożyli protest który pewnie i tak nic nie da. https://www.youtube.com/watch?v=VXySxm_O814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 kiedy Cousins się wkurwi? zakłady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Styczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Styczeń. co masz do januarego? kiedy Cousins się wkurwi? zakłady? lepsze pytanie. to kto odważy się po niego sięgnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 kiedy Cousins się wkurwi? zakłady?Cierpliwy i tak jest. Razem z Wallem marzą o wspólnej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 co masz do januarego? lepsze pytanie. to kto odważy się po niego sięgnąć Phoenix Suns . Wyślą Knighta plus dwa picki pierwszorundowe swój i Miami plus Lena albo Tuckera albo coś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) lepsze pytanie. to kto odważy się po niego sięgnąć Dam McColluma i każdego kto nie jest Lillardem albo Nigeryjczykiem :-) Edytowane 29 Listopada 2016 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dam McColluma i każdego kto nie jest Lillardem albo Nigeryjczykiem :-) Jak chcesz wkurwic Lillarda to swietny ruch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Jak chcesz wkurwic Lillarda to swietny ruch... Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc Lillard sam do tego dojdzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc Lillard sam do tego dojdzie.. Akurat przy tak dlugim kontrakcie watpie plus skoro lansowal sie na lidera PTB to niech ich ciagnie. U mnie typy odnosnie Kuzyna niezmienny - Boston. Tylko czy sa w stanie zaryzykowac, bo cena powinna byc stosunkowo niska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Phoenix Suns . Wyślą Knighta plus dwa picki pierwszorundowe swój i Miami plus Lena albo Tuckera albo coś tam A Sacto złapią dwa brzydkie bąki, zostaną bez jakichkolwiek podstaw do gry o jakiekolwiek W + będą mieli kolejne picki do wybierania środkowych. Kuzyn w Suns... Chociaż w sumie z Bookerem i EB... Nah Wolę Knighta edit k****... "He wants me here," said Cousins about Wall. "Eric (Bledsoe) wants us in Phoenix." Edytowane 29 Listopada 2016 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 A Sacto złapią dwa brzydkie bąki, zostaną bez jakichkolwiek podstaw do gry o jakiekolwiek W + będą mieli kolejne picki do wybierania środkowych. Kuzyn w Suns... Chociaż w sumie z Bookerem i EB... Nah Wolę Knighta edit k****... "He wants me here," said Cousins about Wall. "Eric (Bledsoe) wants us in Phoenix." A widzisz -- wyczuwam lepiej niż wróźbita Maciek czy jak mu tam jest Zresztą z całym szacunkiem ale ofermowaty Knight który nigdy nie bronił a teraz nawet nie do końca potrafi atakować jest u Ciebie wyżej od DMC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 A widzisz -- wyczuwam lepiej niż wróźbita Maciek czy jak mu tam jest Zresztą z całym szacunkiem ale ofermowaty Knight który nigdy nie bronił a teraz nawet nie do końca potrafi atakować jest u Ciebie wyżej od DMC? pijany był albo zartował ja chętnie zobaczę DMC gdziekolwiek byle nie Sac-town! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Matt Barnes is sought by New York City police after an alleged confrontation at a nightclub in Chelsea early Monday morning. Barnes allegedly choked a woman and two others (a man and an additional woman) as they attempted to intervene. Footage of the incident obtained by investigators appears to show Barnes was the assailant, according to a person with knowledge of the investigation who is not authorized to speak publicly because the investigation is ongoing. Barnes and a teammate on the Sacramento Kings, believed to be DeMarcus Cousins, were not at the club when police arrived. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Czy ktoś tu jeszcze kibicuje Kings? Apka NBA mówi mi, że po winie z LAL jesteście na 9 miejscu. 2 mecze za blazers. Jako kibic Bulls chciałbym co byście byli poza bottom 10 ligi bo wtedy dostajemy wasz pick. Ale tak po prostu też wam życzę wejścia do PO. Cuz jest niesamowity, bardzo mało ludzi w lidze jest w stanie go ograniczyć. Lawson i Collison jakby znów ogarniali. Koufos robi jak zawsze swoje. Nic wielkiego ale swoje. I nie oddawajcie na razie Rudego. Przynajmniej tak długo jak utrzymywać się będziecie w walce o PO. Nie dostaniecie za niego nic super specjanego a playoffy mogą być krokiem w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 kibicują ja to czekam jak ręka Joerger'a postawi obronę , bo narazie atak lepiej wygląda niż obrona. po co taki wysoki skład? bardzo pozytywnie wygląda Temple , który moim zdaniem powinien więcej dostawać szansy. affalo siadł a mclemore to kolejny zmarnowy pick. myślałem, że z PG/PF będzie problem (o PF nie chodzi mi o ilość) ale to SG jest dziurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 kibicują ja to czekam jak ręka Joerger'a postawi obronę , bo narazie atak lepiej wygląda niż obrona. po co taki wysoki skład? bardzo pozytywnie wygląda Temple , który moim zdaniem powinien więcej dostawać szansy. affalo siadł a mclemore to kolejny zmarnowy pick. myślałem, że z PG/PF będzie problem (o PF nie chodzi mi o ilość) ale to SG jest dziurą A nie masz wrażenia ze WCS tez idzie na zmarnowanie? Sacto oglądałem z 5 razy ale ogólnie to facet przegryw z Koufosem po obu stronach parkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 kibicują ja to czekam jak ręka Joerger'a postawi obronę , bo narazie atak lepiej wygląda niż obrona. po co taki wysoki skład? tez sie nad tym zastanawiam , sa duzi i malo mobilni , wystarczyloby aby joerger zaadoptowal rozwiazania ze swojego poprzedniego teamu , w grizzlies gasol jest najczesciej jedynym wysokim az sie prosi zeby to samo grali kingsi z boogiem i gejem na pfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 A nie masz wrażenia ze WCS tez idzie na zmarnowanie? Sacto oglądałem z 5 razy ale ogólnie to facet przegryw z Koufosem po obu stronach parkietu jest zmarnowany. nie byłem jego entuzjastą i nie tylko z powodu dublowania z Cousinem ale obawiałem się, że będzie miał problem ze standardami NBA , ma low basketball IQ ,blokuje się jak mu coś nie wyjdzie, nie czyta gry ani w ataku , ani w obronie , jest przymulony, jedynie ma warunki fizyczne a w dzisiejszej nba jak wysoki nie ma rzutu to już lipa, a jak nie czyta w obronie gry to jest do wyjebania ,szkoda bo Joerger obiecywał, że zrobi z WSC defensywną bestie tez sie nad tym zastanawiam , sa duzi i malo mobilni , wystarczyloby aby joerger zaadoptowal rozwiazania ze swojego poprzedniego teamu , w grizzlies gasol jest najczesciej jedynym wysokim az sie prosi zeby to samo grali kingsi z boogiem i gejem na pfie. czy Gay spełni rolę Zacha? z barnesem i gayem jakoś to wygląda w sumie na +/- i zawsze Temple na boisku daje na plusie ;] http://www.basketball-reference.com/teams/SAC/2017/lineups/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 tez sie nad tym zastanawiam , sa duzi i malo mobilni , wystarczyloby aby joerger zaadoptowal rozwiazania ze swojego poprzedniego teamu , w grizzlies gasol jest najczesciej jedynym wysokim az sie prosi zeby to samo grali kingsi z boogiem i gejem na pfie. skład osobowy nie do końca na to pozwala przecież Sacto ma chyba 5 centrów w składzie: Cousins, Koufos, WCS, Labissiere, Papagiannis, Tolliver. taki Koufos wchodzilby za Cousinsa a co z reszta? choć i tak Koufos jest bardzo przydatny powinien grac 25-30 minut, a przy takim rozwiazaniu jego minuty by mocno spadły. po co w takim razie mając już i tak pełną obsadę podkoszową, brali kolejnego wysokiego w drafcie - Labissiera jesli Joerger chciałby grać Cousinsem na C i Gayem na PF? widocznie nie taki jest plan Joergera, a nawet jeśli by chciał tak grac to musi sie jak najszybciej pozbywac WCSa i Labissiera bo nie ma dla nich minut. btw. głupie te ostatnie drafty w Sacto jak cholera z numerem 8 Stauskas, z siódmym Mclemore te wybory mozna juz okreslic mianem tragedii, dalej WCS, Labissiere też zepsute wybory i jak na złość Boogiemu nabrali mu graczy na jego pozycje jakby go zapraszali do opuszczenia Sacramento, sam Boogie chyba tez na to narzekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi