Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 ^^ stauskas? I tyle k**** pracy profesjonalistow jak ci wpyla owner na zebranie i robi wybory po swojemu. Japa Mulina była tak czerwona jakby łykał wódę ze 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) [edit] kolego (zapomnialem nicka) kasowanie postow do ktorych jest zamieszczona odpowiedz to wyjatkowo siusiakowate zachowanie na forach, nie rob tego.[//edit] Przynajmniej kurna wyedytuj Tamta scena z draftu jest zupełnie niedoceniana pod wzgledem komizmu. Wszyscy ci skauci i reszta execow przytakujaca vivekowi mozna sie tylko domyslac po gebach co maja tak naprawde na mysli. Edytowane 5 Września 2016 przez ness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Pytanie czy faktycznie wybierali na zasadzie BPA, czy też próbowali uzupełniać DMC na zasadzie backcourt - McLemore, Stauskas - lub wysoki do pary - WCS, Robinson. Też nie wydaje mi się, żeby rokrocznie brali BPA. Te strzały w MakLemura czy Stauskasa to IMO próba zrobienia spacingu dla Kuzyna. Czyli pozory logiki budowania drużyny :-) Co do punktowania nietrafionych picków - oczywiście takie podejście często jest krzywdzące dla wybierających managos, bo w większości draftów trafiają się steale, które po czasie mogą ośmieszyć pozostałe wybory. Ale faktycznie Kings na tym polu są szczególnie łatwym celem ostatnio. I jeżeli rzeczywiście na stole leży oferta od Celtics z pickiem za Kuzyna (co do czego przekonania nie mam, bo na miejscu Celtów bym się z taka nie spieszył), to na miejscu Kings brałbym bez dłuższego zastanowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Jordan Farmar na ratunek na pozycji PG. Wyglądamy coraz groźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Farmar goes for Stein Double jew Trouble Tabory z Brooklynu wyruszają w dłuuugą podróż Jeszcze tylko Fisher i macie nowego fana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Barnes i Fisher w jednej kobiecie w jednej drużynie? Im in! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 The Kings added plenty of new faces in the offseason. Cauley-Stein is ready to prove that he is more than a defender. He is eager to run the high-post offense and he’s looking forward to an increased role on the offensive end, be it as a shooter or distributor in the high-post offense. “Basically at that position, you have the green light to do whatever,” the second-year big said following practice on Wednesday. “They just want you to make plays and make the right plays. So that could be anything - shoot, drive, kick, post up. You’ve really got free reign to do whatever.” http://www.csnbayarea.com/kings/stojakovic-embracing-role-mentor-kings-cauley-stein jaram się WCS, ciezko jest mi okreslic jego sufit, ale po probkach z zeszlego sezonu wydaje mi sie, ze to natualny talent & quick learner, mam nadzieje, ze Peja poprawil mu mechanike rzutu, dotychczas wydawalo mi sie ze spoznia sie troche, rzucal opadajac juz, u Joergera powinien fajnie funkcjonowac nieprawdopodobne rookie class Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Za to Collisona tylko 8 gier na ławie. Jest git! Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jutro klepiemy tych z River City.. A tak serio, to liczę, że ten mecz nie będzie jednostronny na korzyść tych ze stolicy Californii.. Wiadomo, to tylko Pre-Season, ale mimo wszystko każda drużyna chce dobrze wypaść, a tu smaczku dodaje sam fakt, że to pojedynek drużyn z Pacific Division. Choć Kings roster mają w tym roku naprawdę mocny i mogą naprawdę w lidze namieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Czy ja dobrze widzę? Kultura gry w Kings? Jeden mecz , i to w preseason powoduje już entuzjazm ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 ależ się uczepił tego Ibaki zobaczmy ile ma w baku wiem że licznik kręcony a blachy bite ale poczekajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 ależ się uczepił tego Ibaki zobaczmy ile ma w baku wiem że licznik kręcony a blachy bite ale poczekajmy Bardziej chodzi o to, że Ibaka ma ostatni rok kontraktu. Oddali za ten rok Sabonisa i Oladipo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Oladipo też ma ost rok kontraktu... Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Ale będzie RFA, a to oznacza, że jego przyszłość jest w ogromnym stopniu w rękach Prestiego i Thunder. Edytowane 11 Października 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Pamiętacie jak pisałem, że to idealna wymiana dla nich? "The Kings and Thunder reportedly were in serious discussions regarding a Rudy Gay, Cameron Payne (foot) deal, but talks fell apart when Payne broke his foot in Septembe" i druga: "For what it's worth, the Kings have consistently expressed interest in Ricky Rubio, but it's unclear if they could put together the assets to make that deal appealing for the Timberwolves." Edytowane 20 Października 2016 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 wiem, że Suns wyglądają żałośnie ale plus była czasami obrona. widać nad czym pracowano w wakacje. cousins jest zaangażowany i nawet dyryguje zespołem , Matt Barnes daje dużo pozytywnej energii , Affalo ,Tolliver wprowadzają trochę doświadczenie i Ty lawson wygląda na przygotowanego fizycznie do sezonu.Kings mają warunki aby być defensywnym zespołem i szkoda rozluźnienia w drugiej połowie no ale cóż ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 A mnie cieszy lekkie ogarnięcie się Lawsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 co oni tam gwizdnęli wczoraj Cousinsowi? też bym się wkurzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 co oni tam gwizdnęli wczoraj Cousinsowi? też bym się wkurzył Też właśnie chciałem pytać. Jakby nie patrzeć przez to Kings nie wygrali najprawdopodobniej meczu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Ogladam i przecieram oczy bo Gay wyglada mi na samca alfa ocierajacego sie o allstara. 30pkt 12zb srednie Lebronowe. Edytowane 2 Listopada 2016 przez allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi