barcalover Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Bogut gra źle . Ba pokazuje wręcz na każdym kroku że nie jest szczęsliwy że zesłano go do Teksasu. Nie chce mu się grać i moim zdaniem Dallas powinno szybko go spakować i wysłać np do Bostonu za cokolwiek np Bradley z Jerebko Świetny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Bogut gra źle . Ba pokazuje wręcz na każdym kroku że nie jest szczęsliwy że zesłano go do Teksasu. Nie chce mu się grać i moim zdaniem Dallas powinno szybko go spakować i wysłać np do Bostonu za cokolwiek np Bradley z Jerebko Oplułem monitor...Bradley to jest zbyt kozak by go rozmieniać na frytki, a tym teraz jest Bogut...za rok kontraktu Boguta to był rok Johnsona może oddał i pick w drugiej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Pierwsza sprawa, Bogut nie miał przypadkiem kilku opcji do wyboru? Coś mi się obiło o uszy, że wybrał Dallas. Druga sprawa, Bogut za Bradley'a? WTF?! wybrał Dallas nad Houston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Chyba przesadzanie. Bradley nie jest Celtom niezbędny. Ma go kto zastąpić a bez dobrego rim prorektora Boston nie przejdzie ani Toronto ani Atlanty.. Mozgov byl dwa pierwszorundowe wybory a wt chcecie dac szrot za Boguta. W obecnej konfiguracji Boston moze miec problem z wejściem do dtugiej rundy a tylko Bogut jest w miare dostepny.. ale sie nie upieram ale dla Mavs tylko ktos na obwod ma sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Pierwsza sprawa, Bogut nie miał przypadkiem kilku opcji do wyboru? Coś mi się obiło o uszy, że wybrał Dallas. Houston i być może także Philadelphie. Z tego co kojarzę był zadowolony, że może grać w Dallas i rozumiał że biznes to biznes i na miejscu GSW sam by się siebie pozbył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Bez Bradleya w s5 w PO znowu będą bez niezbędnych trójek i obrony, no way że dojdzie do tego dealu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Chyba przesadzanie. Bradley nie jest Celtom niezbędny. Ma go kto zastąpić a bez dobrego rim prorektora Boston nie przejdzie ani Toronto ani Atlanty.. Mozgov byl dwa pierwszorundowe wybory a wt chcecie dac szrot za Boguta. W obecnej konfiguracji Boston moze miec problem z wejściem do dtugiej rundy a tylko Bogut jest w miare dostepny.. ale sie nie upieram ale dla Mavs tylko ktos na obwod ma sens zasadnico masz większą wiedzę o koszykówce, ale szczerze to nie pij jak masz pisać o Bostonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Dirk nie zagra już w tym sezonie. http://global.nba.com/news/mavs-shutting-down-nowitzki-right-achilles/ Ciekawe czy Mavs zaczną tankowanie. Edytowane 6 Listopada 2016 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Dirk nie zagra już w tym sezonie. http://global.nba.com/news/mavs-shutting-down-nowitzki-right-achilles/ Ciekawe czy Mavs zaczną tankowanie. robisz próby przed podjęciem pracy w wp czy onecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 raka dostaję ostatnio Bogut top3 centrów Embiid po 6 spotkaniach top10 ligi Dirk miss at least week = po sezonie pop =cancer love = przeciętny roles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 robisz próby przed podjęciem pracy w wp czy onecie? Niestety nie. Tytuł i 4 linijki i wyszedł taka wtopa - shame on me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Poczekajmy jeszczr kilkanaście meczy i pytanie o tanking bedzie legit. With or without #41. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ja na miejscu kibiców Mavs chyba nawet ucieszyłbym się z tego tankowania. Mavs na dziś potrzebują gwiazdy - nowego franchise playera. Kolejne wejscie do PO i out w 1 rundzie nic kompletnie nie zmienią w ich pozycji na rynku FA. Tak czy tak nikt z czołówki latem raczej nie przejdzie do mavs. Młoda krew z draftu tam się przyda. I pytanie które mi się ostatnio nasunęło. Czy Carlise ma jeszcze energię i pomysł na tą drużynę, czy może warto pomyśleć o całkowitym resecie? Pytam tak luźno bo ostatnio wydaje mi się jakby stracił to coś ( pewność siebie?) czym emanował przy linii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) zdobyć 86 punktów w meczu z dogrywką to jest sztuka, na szczeście przeciwnik osiągnął szczyt żenady i skonczył z 75 punktami zwyciestwo jest spoko, ale ja już mam mocnego faworyta do najgorszego meczu w sezonie. Jedyne co cieszy to 34 punkty Barnesa przy jednoczesnym 0/8 Parsonsa Edytowane 7 Listopada 2016 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Ja na miejscu kibiców Mavs chyba nawet ucieszyłbym się z tego tankowania. Mavs na dziś potrzebują gwiazdy - nowego franchise playera. Kolejne wejscie do PO i out w 1 rundzie nic kompletnie nie zmienią w ich pozycji na rynku FA. Tak czy tak nikt z czołówki latem raczej nie przejdzie do mavs. Młoda krew z draftu tam się przyda. I pytanie które mi się ostatnio nasunęło. Czy Carlise ma jeszcze energię i pomysł na tą drużynę, czy może warto pomyśleć o całkowitym resecie? Pytam tak luźno bo ostatnio wydaje mi się jakby stracił to coś ( pewność siebie?) czym emanował przy linii. Nie no chyba ten sezon to taka rosyjska ruletka, przy czym Barnes trzyma pistolet przy głowie Cubana. I jako kibic Mavsów ucieszyłbym się raczej z klasycznej pierwszej rundy z twardą walką, niż z tankowania. A to właśnie dlatego, że rozwinięcie Barnesa w All Stara/prawie-że-All Stara i pokazania, że jest tu przyszłość, a nie tylko Dirk emeryt, jest kluczowe dla przyszłego FA. zdobyć 86 punktów w meczu z dogrywką to jest sztuka, na szczeście przeciwnik osiągnął szczyt żenady i skonczył z 75 punktami zwyciestwo jest spoko, ale ja już mam mocnego faworyta do najgorszego meczu w sezonie. Jedyne co cieszy to 34 punkty Barnesa przy jednoczesnym 0/8 Parsonsa Mnie tam cieszy dobra postawa w D. Przeciwnicy rzeczywiście milion strat, no ale umówmy się, że dobre ustawianie się Mavsów i presja w obronie przyczyniły się do tego. Bogut w końcu spoko mecz, a już tu gdzieś na forum zdążyłem przeczytać, że nie chce mu się w Dallas grać. Ktoś wie w ogóle co to za sprawy personalne spowodowały, że opuścił ostatni mecz? I ja na twoim miejscu iglo13 martwiłbym się o gracza w twoim avatarze. Co to za skandaliczne 10 min w ostatnim meczu? Edytowane 7 Listopada 2016 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie no chyba ten sezon to taka rosyjska ruletka, przy czym Barnes trzyma pistolet przy głowie Cubana. I jako kibic Mavsów ucieszyłbym się raczej z klasycznej pierwszej rundy z twardą walką, niż z tankowania. A to właśnie dlatego, że rozwinięcie Barnesa w All Stara/prawie-że-All Stara i pokazania, że jest tu przyszłość, a nie tylko Dirk emeryt, jest kluczowe dla przyszłego FA. Mnie tam cieszy dobra postawa w D. Przeciwnicy rzeczywiście milion strat, no ale umówmy się, że dobre ustawianie się Mavsów i presja w obronie przyczyniły się do tego. Bogut w końcu spoko mecz, a już tu gdzieś na forum zdążyłem przeczytać, że nie chce mu się w Dallas grać. Ktoś wie w ogóle co to za sprawy personalne spowodowały, że opuścił ostatni mecz? I ja na twoim miejscu iglo13 martwiłbym się o gracza w twoim avatarze. Co to za skandaliczne 10 min w ostatnim meczu? Anderson gra cały czas jak rookie. Wszedzie go pełno, bazuje na atletyźmie. Ale Rick Carlisle woli bardziej taktyczne nastawienie do koszykówki. To ze Finney-Smith grał pół godziny to najwieksze zaskoczenie jak na razie tego sezonu dla mnie. No byłem przyzwyczajony ze Rick nie gra za duzo młodymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 To chyba ten sezon, że w końcu mówimy - Dallas się skończyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Właśnie o to chodzi, że obecni Mavs nie mają szans na czołówkę FA, niezależnie od tego czy wejdą do PO czy nie. A taki Justin Jackson czy Harry Giles ( i pewnie kilku innych ale tych do tej pory z grubsza ogarnąłem) mogą być warci tego roku tanku. Jackson to wydaje być się idealny skrzydłowy do obecnego nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ciekawe jest to, że Barnes gra dobre spotkania pod nieobecność Dirka (jedno z Houston i te ostatnie), choć równie dobrze to może być przypadek. Wes dokonuje jakieś zbrodni z linii za 3 (wśród zawodników mających więcej niż 6 prób gorsi są tylko Covington i Klay ) W Dallas powinien powstać pomnik JJ Barei jak już postanie pomnik Dirka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 A kogo Mavs mają szansę wyrwać z FA? Obiektywnie lepszy dla nich byłby mocny tank pod czołówkę draftu 2k17 i wyciągnięcie potencjalnego franchise playera. Właśnie o to chodzi, że obecni Mavs nie mają szans na czołówkę FA, niezależnie od tego czy wejdą do PO czy nie. A taki Justin Jackson czy Harry Giles ( i pewnie kilku innych ale tych do tej pory z grubsza ogarnąłem) mogą być warci tego roku tanku. Jackson to wydaje być się idealny skrzydłowy do obecnego nba. Obiektywnie to nie jest to drużyna na czołówkę draftu 2017. Nie wiem jak jest głęboki, ale wątpie żeby do franchise playera można było z obecnym składem zatankować. A nie widzę ich jak specjalnie przegrywają. Carlise mówiący 'ej chłopaki rozrysowałem dla was takie zagrywki, że posikacie się ze śmiechu'... Trzeba byłoby zrobić rozpierdziel w organizacji, a imo nie tędy droga. Są pomysły, żeby tradeować po Cousinsa. Już abstrahując od tego czy to realny pomysł, to jestem pewny, że dopóki Dirk gra to jest kierunek, w którym Cuban pójdzie. A przynajmniej będzie próbował. Wiem, że jest 1-5, ale Dirk na razie pauzuje, a jak jest to jest chory, Wes rzuca jakby był napruty jak messerschmitt, Barnes dopiero powoli zaczyna ogarniać o co chodzi z tą pierwszą opcją. Niech się ograją, zobaczymy jak będzie to wyglądać w środku sezonu. To chyba ten sezon, że w końcu mówimy - Dallas się skończyli. Już dawno się skończyli. Na kill'em all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi