fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 BTW, widziałem gdzieś wzmiankę o tym, że Simmons urósł trochę od draftu i teraz ma podobno 7'0 Ktoś na reddicie wrzucał link do youtube'a, gdzie jakiś koleś mówił, że przybyło mu dwa cale, ale właściwie to nic nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ten "jakiś koleś" to World B. Free, ale wygląda to dosyć serio, bo potwierdził to Jon Johnson, który jest blisko Sixers. I Simmons nie ma 7'0", tylko pomiędzy 6'11" a 7'0". Także tego, można powiedzieć, że przybył Philly kolejny center z fajną historią kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 76ers na koniec zrobili piękny run po 4 miejsce od końca. Wychodzi na to, że mają szanse na pick w TOP 3 bardzo podobne do Lakers, jak nie większe (46,9% Lakers 37,8% szans Sixers i 9,9% szans Kings, nie wiem ile procent konfiguracji to te, w których Kings i 76ers dostają pick w TOP 3). Fakt, że Lakers są na trzecim miejscu od końca daje też ogromne szanse na to, że jeżeli pick trafi do 76ers to najprawdopodobniej będzie to czwórka i najprawdopodobniej kosztem tego, że 76ers lub Kings wypchną Lakers z loterii. Pech Lakers będzie oznaczać najpewniej podwójne szczęście 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termigez Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pytanie dla tych co ogladaja 76 jest szansa ze z Andersona cos bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Z tych graczy, których Sixers mogą dostać w top6, to Fox to słaby fit, Monka nie chcę, a Jackson (gdyby udało się podskoczyć po loterii) to trochę słaba para dla Simmonsa. Jeżeli Sixers dostaną pick Lakers, to chciałbym Isaaca, który mógłby rewelacyjnie pasować do Simmonsa oraz Saricia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Teraz tylko kręgle zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Takie luźna kwestia - wg Was lepsze losowanie dla Sixers to: a ) skok na #1, ale zachowanie przez Lakers #3 b ) #5 (Lakers) + #6 (własny)? Sam jestem ciekaw ocen na teraz + jak to będzie wyglądać za 3-4 lata (kim będzie Fultz). Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Takie luźna kwestia - wg Was lepsze losowanie dla Sixers to: a ) skok na #1, ale zachowanie przez Lakers #3 b ) #5 (Lakers) + #6 (własny)? Sam jestem ciekaw ocen na teraz + jak to będzie wyglądać za 3-4 lata (kim będzie Fultz). no ja bym wolał fultza czyli A) niż kolejne iniepewne lprospekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 DSJ-Isaac > Fultz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 DSJ-Isaac > Fultz Ja tak samo. Ale DSJ może pójść w top4 imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 tak ale do Fultza jeszcze trzeba dodac unprotected pick Lakers 2018 zeby rownanie sie zgadzalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 tak ale do Fultza jeszcze trzeba dodac unprotected pick Lakers 2018 zeby rownanie sie zgadzalo No to dodaj. I co wybierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Fultza i pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Fultza i pick To w takim razie jeszcze jedno, wybierz coś z tych opcji: a ) #4 i pick 2018 b ) #5 i #6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ja tak samo. Ale DSJ może pójść w top4 imo. To wtedy zostanie Jackson/Tatum/Ball, jakoś mogę z tym żyć. Aczkolwiek pick w 2018 roku jest unprotected, a Lakers w przyszłym sezonie dalej będą mniej lub bardziej słabi. Tough call. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 To wtedy zostanie Jackson/Tatum/Ball, jakoś mogę z tym żyć. No Tatum wg mnie i wtedy musisz brać Tatum + Isaac, co jest chyba troszkę przesadą przy Simmonsie, Saricu i Covingtonie. Aczkolwiek pick w 2018 roku jest unprotected, a Lakers w przyszłym sezonie dalej będą mniej lub bardziej słabi. Tough call. Dlatego pytam. Jak teraz myślę, to chyba jednak Fultz + pick 2018 to prawidłowa odpowiedź - aż tak się Sixers nie spieszy, a sporo graczy już zdecydowało się zostać na kolejny rok w collegu, więc nawet z dalszym pickiem (jeśli Lakers trochę odpalą) można będzie coś fajnego wybrać za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 No Tatum wg mnie i wtedy musisz brać Tatum + Isaac, co jest chyba troszkę przesadą przy Simmonsie, Saricu i Covingtonie. To bierzesz Monka i masz docelowo Monk-Tatum-Simmons-Embiid - z ławki Sarić, Okafor, Covington, jakiś Stauskas czy McConnell, i wciąż masz kasę żeby wziąć rozgrywającego na rynku, do tego masz dużo assetów żeby powalczyć o kogoś w wymianie. Prawdopodobieństwo jedynki jest na tyle niski, że tego typu spekulacje są czysto akademickie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Biorę #1 i #4 2017 i szafa gra. ; ). 1 i 2018 to No brainer. Każda ekipa poza nets która rywalizowała w tym roku z lakers o dół tabeli dostanie nowego prospekta aby tych przyzwoitych 5 winow dołożyć. Kings maja reset Suns pare graczy na oku. Lakers oczywiście wtedy tez dokładają Pick top 3 ale te długie kontrakty jednak bardziej bolą. Katastrofa to byłby fakt jakby lakers musieli za rok oddać jedynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 ja tak licze na Fultza z #1 i Jacksona z #4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi