Valus Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Wszystkich tylko nie Ilyasove. On jest męką fają, jak przychodzi co do czego, to wszystko przycegli. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Valus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie kazałeś mi długo czekać Teraz mogę wrócić do pracy spodziewałem sie po Tobie czegoś wiecej takiej prowokacji niektóre "support" usery by nie przepuciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 spodziewałem sie po Tobie czegoś wiecej takiej prowokacji niektóre "support" usery by nie przepuciły Nie mam dwunastu lat żeby przychodzić i wtykać patyk w kupę, skoro u mnie na podwórku leży cały obornik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Widać panowie zabrali się do roboty, planowana porażka z NY, teraz potyczka z 76ers bez Rondo ale z Grant'em jako starterem, a w sobotę wraca Wade, by zabezpieczyć PO w Miami. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Miał być wpierdol z zespołami z NY, no i tak też się stało. Cieszy mnie dobra postawa LeVert'a, Denzel to jak dla mnie wtopa na miarę McD. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jak jeszcze Denzela pewnie na drafcie łyknąłbym z tym numerem, to krew mnie nagła zalała przy draftowaniu Byków dwa lata wcześniej... Ja naprawdę uważam, że robota GMa w NBA to najprostsza rzecz na świecie, poza dupczeniem i drapaniem się po głowie, a te ćwoki dostają takie pieniądze za jakieś chore decyzje, które przyprawiają statystycznego ewerejcz mena o kurwicę mózgu i harakiri wątroby... Ja nie jestem zły - to zło jest mną w tej chwili... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Drogi raz w sezonie mecz Byków z Nets kończy Butler rzucając trójkę wraz z ostatnią syreną. W Chicago były to punkty na zwycięstwo. Ogólnie ładne spotkanie, profesjonalnie stracony win W kolejnej grze Nets pewnie będą grać na maxa na Lopeza więc nie stawią wielkiego oporu. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor_nba Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Oglądałem cały mecz... 1 kwarta do wyrzucenia, ale potem Byki no zaczeli grać na swoim poziomie 3min przed końcem prowadzić jakimis 9pkt by tak zjebac koncówkę, totalnie na własne życzenie .... Porażka xD Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Wiktor_nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Wygrana z Orlando i porażka Miami gwarantuje PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Wygrana z Orlando i porażka Miami gwarantuje PO? Yap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbytek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 te mośki zrobiły co trzeba żeby wejść do po ale cavs jak zawsze dało ciała jak można przegrać z drużynami z ny a wygrać tyle z orlando.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Scenariuszy może być wiele. Począwszy od tego że nie będzie PO, skończywszy na tym, że wchodzą z 7, Celtics się skitrają i ich zrobią 4:2. W drugiej rundzie wymęczone Atlantą Wizards z połamanym obwodem lecą gładko 4:1. Chicago w finale wschodu vs. LBJ i spółka. Tam Irving rozwala do końca kolano, ktoś znów wyrywa po drodze bark Love, o Deronie sobie kostki przypomną, a Sanders zniesie do szatni tyle zioła że zmiecie wszystkich do lipca, a zapodana tym gastrofaza sprawi że Ci co żywi, nie będą się mogli ruszać. Chicago w wielkim finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Scenariuszy może być wiele. Począwszy od tego że nie będzie PO, skończywszy na tym, że wchodzą z 7, Celtics się skitrają i ich zrobią 4:2. W drugiej rundzie wymęczone Atlantą Wizards z połamanym obwodem lecą gładko 4:1. Chicago w finale wschodu vs. LBJ i spółka. Tam Irving rozwala do końca kolano, ktoś znów wyrywa po drodze bark Love, o Deronie sobie kostki przypomną, a Sanders zniesie do szatni tyle zioła że zmiecie wszystkich do lipca, a zapodana tym gastrofaza sprawi że Ci co żywi, nie będą się mogli ruszać. Chicago w wielkim finale. widać Sanders przyniósł trochę dragow i do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Połowa graczy Nets będzie dziś odpoczywać vs Bulls. Tyczy się to bookera, Lina, Lopeza. Jeszcze Kilpatrick z jakimś urazem. Must win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Odpoczywać przed czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Odpoczywać przed czym? D-League lub Chinami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Strasznie będzie mi przykro, jeśli Heat nie wejdą do PO, a ten dysfunkcyjny burdel z Chicago wejdzie ich kosztem. Tak tylko chciałem zaznaczyć, że Bulls to dysfunkcyjny burdel i już sobie idę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) To jest całkowicie uzasadnione. 1. Lopez już ma rekord. 2. Nie ma sensu ryzykować urazu akurat tych gości przed offseason. 3. Trzeba sprawdzać i ogrywać resztę - niech się zaprezentują w meczu z grającym serio rywalem. 4. Dla Nets lepiej, żeby weszli Bulls (pick Indiany) Mimo to niech Chicago nie dopisze sobie zwycięstwa przed rozpoczęciem meczu, bo to może być błąd. W sezonie Nets narobili niektórym trochę kłopotu zarówno bez Lopeza jak i Lina. W składzie są kolesie, których ambicja i chęć bycia w NBA jest większa niż talent, oni się nie położą na parkiecie. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 To jest całkowicie uzasadnione. 1. Lopez już ma rekord. 2. Nie ma sensu ryzykować urazu akurat tych gości przed offseason. 3. Trzeba sprawdzać i ogrywać resztę - niech się zaprezentują w meczu z grającym serio rywalem. 4. Dla Nets lepiej, żeby weszli Bulls (pick Indiany) Mimo to niech Chicago nie dopisze sobie zwycięstwa przed rozpoczęciem meczu, bo to może być błąd. W sezonie Nets narobili niektórym trochę kłopotu zarówno bez Lopeza jak i Lina. W składzie są kolesie, których ambicja i chęć bycia w NBA jest większa niż talent, oni się nie położą na parkiecie. pick Indiany? jaki pick Indiany, kto go niby ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi