woocash Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Karny ewidentny. Wyskoczył jak do bloku. Co Pogba teraz zrobił... Edytowane 7 Lipca 2016 przez woocash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Na tym poziomie, dwa takie błędy, to trochę kompromitacja, szczególnie że to mistrzowie świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 No to niezależnie od tego co się stanie w finale to MVP turnieju zostaję Griezzman. (chyba, że Ronaldo strzeli 4:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Z początku myślałem że ten absurdalny karny ustawi całe spotkania, ale on fakt faktem nie miał większego znaczenia. To było jedno z tych spotkań, które mogły trwać i 180 minut, a i tak Niemcy nie strzeliliby bramki. Finał w niedzielę beze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Finał w niedzielę beze mnie. lol jaka zenada ;] wkleil bym ci filmik ale nie wiem jak wiec zacytuje 'szwabska ciota' ;] Edytowane 7 Lipca 2016 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Racja, finał żenada :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 co dal? Hajto tez z grubej pocisnal teraz, jaki to jest kasztan Wielce oburzony zaczął głosić, że najlepszym zawodnikiem Francji jest sędzia, bo podyktował karnego z dupy dla Francji, a nie odgwizdał karnego na Szwajsztajgerze. Cholera wie o jaką sytuację chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) O fuck... Zawodnicy Francji po meczu zrobili cieszynke w stylu Islandii.... Żal.pl Edytowane 7 Lipca 2016 przez woocash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Jak można tak spapugować Islandyczków, w trakcie meczu kibice, a później zawodnicy pod trybuną...takich rzeczy się k**** nie robi. ŻENADA Edytowane 7 Lipca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Cholera wie o jaką sytuację chodziło. O "faul" na karnego na Kroosie, którego nawet ja bym nie podyktował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 No co. Wygrali to przejęli cieszynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Też nie widzę problemu. Taka meksykańska fala była papugowana chyba przez wszystkich. Myślałem, że bez Benzemy, Lacazatte i Gameiro Francuzi mogą mieć problemy w ofensywie, ale Deschamps jednak wiedział co robi. Griezzman jednak jest bardzo niedoceniany. Ani Atletico nie odczuło specjalnie utraty Costy, ani Francja niepowołania tamtej trójki. A jeszcze niedawno wydawało się, że to będzie drużyna Pogby. Edytowane 7 Lipca 2016 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) A w pomeczowym studiu, Tomaszewski znowu dał show i mówił o "drukarzu z Włoch"... Jak to nie jest ręka na rzut karny to ja nie wiem czy jakikolwiek karny po zagraniu ręką powinien być gwizdany. Edytowane 7 Lipca 2016 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Pogba zmiazdzyl, Nojer dal dupska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A w pomeczowym studiu, Tomaszewski znowu dał show i mówił o "drukarzu z Włoch"... Nawet Niemcy jakoś specjalnie nie narzekali po meczu, więc nie wiem gdzie tu nasi wspaniali komentatorzy mają problem. Tak samo Hajto mówił, że 46 minucie się takiej ręki nie gwiżdże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jak ktoś ma filmik z rzekomym faulem na Kroosie niechaj wrzuci Tak czy inaczej Niemcy znowu mnóstwo błędów i oba gole stracone kompletnie bez sensu na własne życzenie. Z Włochami jakimś cudem udało się awansować, tym razem już nie było szans. Mocno zapracowany wypad z turnieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) słabe jest to Euro żaden finalista nie jest przekonywujący ani najlepszy na tle innych turniej do zapomnienia Edytowane 8 Lipca 2016 przez drtoudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak ktoś ma filmik z rzekomym faulem na Kroosie niechaj wrzuci https://www.youtube.com/watch?v=MyK27jb02dU Akcja od 2:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=MyK27jb02dU Akcja od 2:30. Ewidentny faul, ale przed polem karnym - widać kontakt w 2:42. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) słabe jest to Euro żaden finalista nie jest przekonywujący ani najlepszy na tle innych turniej do zapomnienia Bez kitu, to samo pomyślałem. Dawno nie było mistrzostw na tak żenującym poziomie. Był wyrównany, ale niski. Edytowane 8 Lipca 2016 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi