Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 9 minut temu, RappaR napisał: Tusk głaszczą psa zachowywał się jak Hitler? A nie? 8 minut temu, julekstep napisał: obaj też malowali i uwielbiali Niemców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Czlowieku pierwszy z lewej przyklad. Dyskusja z Koelnerm o ulicach i masz pkt. 1 https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Erystyka Jak wieczorem dzieci zasna, to Ci wypisze flubbering z naszej dyskusji. No ale my chcemy dyskutować z Koelnerem szczegółowo, nie moja wina, ze wypowiada tezy nie mają danych i aparatu naukowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 5 minut temu, fluber napisał: Wiesz że na wikipedii jest więcej haseł? Kolejny pkt. Znajdz ktory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Kolejny pkt. Znajdz ktory Gościu, my od dwóch stron pierdolony o niczym, a Ty szukasz erystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Kolejny pkt. Znajdz ktory Jak się nauczysz czytania ze zrozumieniem, jako następną radę polecam zamiast czytać hasła na wiki, poczytać sobie Schopenhauera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Jak się nauczysz czytania ze zrozumieniem, jako następną radę polecam zamiast czytać hasła na wiki, poczytać sobie Schopenhauera ale bez takich WIELKIE NIE DLA WSZYSTKICH GDAŃSZCZAN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Godzinę temu, Koelner napisał: Kobe to "kogokolwiek"? lol Patrząc na zrozumienie przez Ciebie problemu to zapewne tak uważasz. PO nasyłając ABW na redakcję Wprost działała jak "komuna". Z tym też macie problem i będziecie porównywać dane z lat PRL do rządów PO? W Polsce jest 26 ulic unii europejskiej:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: No ale my chcemy dyskutować z Koelnerem szczegółowo, nie moja wina, ze wypowiada tezy nie mają danych i aparatu naukowego W tym wypadku bardziej ogólnie wyszła potrzeba z Waszej strony. Kolejny przykład dyskusji gdzie jak pojawia się hasło „PiS” to tworzycie dwa bloki i zapominacie o starcie dyskusji - > instynkt obronny, bardzo ciekawe zjawisko (a i nawet Tusk został porównany do Hitlera mimo że tylko pojawiło się gdzieś SLD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: > instynkt obronny, bardzo ciekawe zjawisko (a i nawet Tusk został porównany do Hitlera mimo że tylko pojawiło się gdzieś SLD). Doskonale zaobserwowałes, że to w 100 procentach na poważnie z tym Tuskiem i Hitlerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Doskonale zaobserwowałes, że to w 100 procentach na poważnie z tym Tuskiem i Hitlerem Taki czujny obserwator, nic się przed nim nie ukryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: W Polsce jest 26 ulic unii europejskiej:/ Z jakich nazw zmieniali? W Gdańsku chyba nie ma takiej ulicy ale jest węzeł który zmienili z „Leningradzkiego” z tego co pamietam 1 minutę temu, fluber napisał: Doskonale zaobserwowałes, że to w 100 procentach na poważnie z tym Tuskiem i Hitlerem Udowadniacie że siebie samych nie traktujecie poważnie ale ja zawsze próbuje traktować Wasze wpisy z powagą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Koelner napisał: Z jakich nazw zmieniali? W Gdańsku chyba nie ma takiej ulicy ale jest węzeł który zmienili z „Leningradzkiego” z tego co pamietam Nie mam pojęcia. Wiem tylko ile takich jest w Polsce. A szkół tego imienia to jest mnóstwo Edytowane 30 Marca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Nie mam pojęcia. Wiem tylko ile takich jest w Polsce. A szkół tego imienia to jest mnóstwo Jeśli mimo protestów siłą zmienili to komuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Jeśli mimo protestów siłą zmienili to komuna Ja protestowałem, ale pokojowo @jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 52 minuty temu, RappaR napisał: Jak się nauczysz czytania ze zrozumieniem, jako następną radę polecam zamiast czytać hasła na wiki, poczytać sobie Schopenhauera Proszę nie testować vox populi pod nowego atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 6 minut temu, ignazz napisał: Proszę nie testować vox populi pod nowego atf a to będzie tam kategoria 'słynny gdanszczanin'? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: a to będzie tam kategoria 'słynny gdanszczanin'? xD Najlepsze zamienniki Viki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 18 minut temu, julekstep napisał: a to będzie tam kategoria 'słynny gdanszczanin'? xD Zrobimy kategorię najlepszy chwyt erystyczny to może nawet @Pablo81 zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, fluber napisał: Ja protestowałem, ale pokojowo @jack To jakiś wasz lokalny autorytet ten Marcin Torz? Z tego co widzę to jego jedynym argumentem, że szczury we Wrocławiu to wina Sutryka jest to, że w innych miastach nie ma szczurów i Sutryka. Idąc tym tokiem rozumowania to te szczury to może być Twoja wina. Nie dość, że masz takie same powiązania jak powyżej to jeszcze rozpowiadasz, że za zabijanie szczurów grozi mandat. Ps. chyba nie czytałeś z komentarzy pod tym tłitem Edytowane 30 Marca 2023 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) @fluber znalazłem na tym Twitterze chyba najbardziej trafny komentarz „Ale przecież ci mieszkańcy wybrali sobie takiego prezydenta więc to chyba jednak ich wina.” To chyba zamyka dyskusje dwa lata temu gościnnie przez kilka dni pomagałem koledze na jednej dużej budowie we wrocku i faktycznie była masakra, jak zostawialiśmy na placu budowy najdłużej ze wszystkich ekip i nie było już ludzi to wychodziły od razu i było ich serio sporo, tworzyły zamieszanie wiec jeżeli problem się jeszcze nasilił to nie fajnie.. Edytowane 30 Marca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi