fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, jack napisał: zamiast dostojnie siedzieć sobie na katedrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: ? Pisz lepiej skargę do pracodawcy, żeby się szczurami zajął. To jego obowiązkiem jest zadbanie o twoje miejsce pracy tak samo jak walka z gryzoniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Teraz, jack napisał: Pisz lepiej skargę do pracodawcy, żeby się szczurami zajął. To jego obowiązkiem jest zadbanie o twoje miejsce pracy tak samo jak walka z gryzoniami. Nie rozumiem co to znaczy dostojnie siedzieć na katedrze. A jeśli pracuję w ratuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: A jeśli pracuję w ratuszu? to wal do szefa 14 minut temu, fluber napisał: Miałem kłótnię z jackiem na temat Moniuszki już parę tygodni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 5 minut temu, jack napisał: to wal do szefa A jak szef wali w c***a, a randomy z interentu jeszcze go bronią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: A jak szef wali w c***a, a randomy z interentu jeszcze go bronią? Już nie wymyślaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, jack napisał: Już nie wymyślaj Dla mnie jest dość oczywiste, że kiedy w całym mieście są szczury, to problem jest systemowy. Nie wiem czemu tak bronisz sutryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Dla mnie jest dość oczywiste, że kiedy w całym mieście są szczury, to problem jest systemowy. Nie wiem czemu tak bronisz sutryka. Masz racje, najwyraźniej za mało restrykcyjnie egzekwuje obowiązki właścicieli nieruchomości. Powinien wystawiać więcej mandatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 2 minuty temu, jack napisał: Masz racje, najwyraźniej za mało restrykcyjnie egzekwuje obowiązki właścicieli nieruchomości. Powinien wystawiać więcej mandatów. Dokładnie. Po drugie rozwiązać problem zalegających śmieci Po trzecie zwiększyć częstotliwość deratyzacji na terenach należących do miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 25 minut temu, fluber napisał: Dokładnie. Po drugie rozwiązać problem zalegających śmieci Po trzecie zwiększyć częstotliwość deratyzacji na terenach należących do miasta. Zarządcy na deratyzacji po prostu oszczędzają i problem zbiorowy występuję już od 2021 roku. Obecnie zarządcy próbują wszędzie oszczędzać ponieważ czynsz oraz eksploatacja tak wyjebały do góry, że jest też problem ze ściągalnością należności od członków. Problem został przerzucony całkowicie tam gdzie nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 8 minut temu, Koelner napisał: Zarządcy na deratyzacji po prostu oszczędzają i problem zbiorowy występuję już od 2021 roku. Obecnie zarządcy próbują wszędzie oszczędzać ponieważ czynsz oraz eksploatacja tak wyjebały do góry, że jest też problem ze ściągalnością należności od członków. Najwyraźniej sytuacja ekonomiczna pchnęła zarządców w tą stronę. Czyli wina rządu. @fluber wyjaśniło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 6 minut temu, jack napisał: Najwyraźniej sytuacja ekonomiczna pchnęła zarządców w tą stronę. Czyli wina rządu. @fluber wyjaśniło się To z pewnością wyjaśnia, czemu problem tej skali występuje tylko we Wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 6 minut temu, fluber napisał: To z pewnością wyjaśnia, czemu problem tej skali występuje tylko we Wrocławiu. W Szczecinie też. Ogólnie w miastach szczególnie poniemieckich gdzie jest dość stara instalacja wod-kan jest to całkiem normalne zjawisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: Ogólnie w miastach szczególnie proniemieckich Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: W Szczecinie też. Ogólnie w miastach szczególnie poniemieckich gdzie jest dość stara instalacja wod-kan jest to całkiem normalne zjawisko. czyli wina Niemców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: W Szczecinie też. Ogólnie w miastach szczególnie poniemieckich gdzie jest dość stara instalacja wod-kan jest to całkiem normalne zjawisko. W Gdańsku nie ma tego problemu. W życiu nie widziałem tu szczura. Dziki, foki, bobry ale szczura nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał: czyli wina Niemców! Konkretnie Wilhelma, który pobudował wodkan aby ludzie nie musieli robić kakę w bramie albo za stodołom 6 minut temu, fluber napisał: Poprawiłem Dokładnie, Lublin był lokowany na prawie magdeburskim https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-02-08/plaga-szczurow-w-lublinie-mieszkancy-mimo-deratyzacji-problem-sie-nasila/ 3 minuty temu, jack napisał: W Gdańsku nie ma tego problemu. W życiu nie widziałem tu szczura. Dziki, foki, bobry ale szczura nie Na Wrzeszczu były no i mamy Kaszubów a oni nie pozwolą szczurom spokojnie sobie hasać po ulicy Edytowane 30 Marca 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 6 minut temu, jack napisał: W Gdańsku nie ma tego problemu. W życiu nie widziałem tu szczura. Dziki, foki, bobry ale szczura nie a @Koelner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: a @Koelner ? ostatnio lisa widziałem ale takiego prawdziwego i ogólnie one zagryzają pieski była jakiś czas temu afera na Nowym Porcie, że ktoś w odwecie nawet jednego spalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 15 minut temu, Koelner napisał: Na Wrzeszczu były no i mamy Kaszubów a oni nie pozwolą szczurom spokojnie sobie hasać po ulicy Jak się już we Wrzeszczu jakiś trafi to kulturalnie się bagietką raczy, nie to co te flaberowe zapchleńce https://tv.trojmiasto.pl/Szczury-w-centrum-Gdanska-racza-sie-bagietka-28-12-2022-video-78781.html 8 minut temu, Koelner napisał: ostatnio lisa widziałem ale takiego prawdziwego i ogólnie one zagryzają pieski była jakiś czas temu afera na Nowym Porcie, że ktoś w odwecie nawet jednego spalił W Nowym Porcie to inne prawa obowiązują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi