denixior Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Rzut monetą podobno o 21 naszego czasu na NBA TV :nevreness: jakby ktoś chciał linka http://www.247hd.pw/nba.php?extid=1&view=NBATV Edit. Wiedziałem Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez denixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 ale zwała x2 clipp 20 do ptb za to ze wzięli nurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Knicks przegrali, co za niespodzianka. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja coś czuję, że Jackson zgarnie w drafcie Markkanena, w końcu rozgrywający im nie będzie potrzebny skoro chcą przedłużyć Rose'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ale w tym przypadku lotto będzie udane. Ustaliliśmy już, że bierzemy Lonzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No ja nie wiem Byłem napalony na niego jak Celtics na zbiórkę, ale jak go ostatnio posłuchałem to nie jest lepszy od ojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No ja nie wiem Byłem napalony na niego jak Celtics na zbiórkę, ale jak go ostatnio posłuchałem to nie jest lepszy od ojca Fultz mówi, że chce być w przyszłym roku MVP, także tego, czasy są ciężkie, nie ma co wybrzydzać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Było kiedyś takie jeszcze lepsze lotto. Tu pani była opanowana a tam płaczliwym głosem spytała na antenie co ma zrobić. Może znajdę. Przecież to nix. Więcej dramaturgii musi być a nie taka awaria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Czy jest w ogóle możliwe coś takiego, że Knicks przehandlowują Carmelo do Miami za Bosha, a potem zwalniają go z kontraktu z powodu kontuzji kończącej karierę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Pat by udaru musiał dostać żeby iść na coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) To Melo już nie jest fajny? Już nie będzie miał przelomowego sezonu po kolejnym złotym IO? Już nikt go w ny i okolicach nie kocha? Przemku jak to tak? Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Smutna historia upadłego herosa i nie widzę w tym powodu do kpin kolego Józefie Phil go nie kocha. Kej Pi go kocha. Kibice go kochają labo i nie, bo głosy podzielone. LaLa go już chyba nie kocha. Zdjęcie z dziś. BEZ PIERŚCIONKA. Tak jak jej (jeszcze obecny) mąż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Przemku ja nie kpie, poważnie pytam, bo dokładnie pamiętam twoje wpisy i moje pytania, które się od tamtej pory nie zmieniły Nie kopię leżącego, zwyczajnie jestem ciekaw co się zmieniło, bo na boisku tsk naprawdę nic się nie zmieniło, a opinie zgoła odmienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Smutna historia upadłego herosa i nie widzę w tym powodu do kpin kolego Józefie Phil go nie kocha. Kej Pi go kocha. Kibice go kochają labo i nie, bo głosy podzielone. LaLa go już chyba nie kocha. Zdjęcie z dziś. BEZ PIERŚCIONKA. Tak jak jej (jeszcze obecny) mąż Są też jakieś plusy! Będzie mały Meluś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Z mojej strony nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Pat by udaru musiał dostać żeby iść na coś takiego... Tylko, czy Heat będą potrzebowali tych 25 milionów w salary na kogoś? Czy będą graczem na rynku FA? Boshowi, nawet jeżeli się go wypisze z salary to i tak trzeba będzie zapłacić, więc lepiej chyba zapłacić komuś, kto coś tam będzie grał. Nie wiem, czy to taki głupi pomysł, a Knicks mogliby sobie wyczyścić księgi, żeby zaoferować maxa Rose'owi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Tylko, czy Heat będą potrzebowali tych 25 milionów w salary na kogoś? Czy będą graczem na rynku FA? Boshowi, nawet jeżeli się go wypisze z salary to i tak trzeba będzie zapłacić, więc lepiej chyba zapłacić komuś, kto coś tam będzie grał. Nie wiem, czy to taki głupi pomysł, a Knicks mogliby sobie wyczyścić księgi, żeby zaoferować maxa Rose'owi Dion Wiaters? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Phil pokazał to co pisałem o nim od początku - wybitny trener nie oznacza wybitnego GM. Ba, wybitne wyniki przy Jordanie, a potem w LA dały mu (w swoim mniemaniu) patent na nieomylność. To JEGO decyzje powodują ten burdel obecnie. Obniżył wartość Melo do ujemnej obecnie. Nikt go nie zechce przejąć za nic. Żeby go wcisnąć to jeszcze będzie trzeba dołożyć. Dajcie pick z tego draftu i Melo to może się chętni znajdą... Melo, czyli wielka miłość dla niektórych, dla części najlepszy ofensywny gracz sprzed kilku lat (WTF?!), a dla mnie od zawsze przereklamowany grubas z przerośniętym ego. No i wyszło szydło z worka. Nie jest nawet w TOP30 ligi i dobrze. Jest starym wrakiem z beznadziejnym kontraktem. Przedłużcie jeszcze Rose'a, a na miejscu Jednorożca zakończyłbym karierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 To JEGO decyzje powodują ten burdel obecnie. Obniżył wartość Melo do ujemnej obecnie. Nikt go nie zechce przejąć za nic. Żeby go wcisnąć to jeszcze będzie trzeba dołożyć. Dajcie pick z tego draftu i Melo to może się chętni znajdą... Ja myślę, że jakaś organizacja, w której zawodnicy maja bardzo dużo do powiedzenia (think: Cavs, Clippers) mogłaby mieć na tyle mocny epizod chwilowej niepoczytalności, że byliby skłonni go wziąć na życzenie któregoś ziomeczka Melo (think: LeBron, CP3) - to chyba jedyna nadzieja. Kolejny wypad Clipps z PO z kolejną kontuzją Griffina może tu odegrać jakąś rolę. Może też gdyby Cavs dostali oklep w finałach. Melo, czyli wielka miłość dla niektórych, dla części najlepszy ofensywny gracz sprzed kilku lat (WTF?!), a dla mnie od zawsze przereklamowany grubas z przerośniętym ego. No i wyszło szydło z worka. Jak Melo przychodził do Knicks i pisałem, że będzie dokładnie tak jak było przez te lata, to mnie nawet jeden kibic Knicks na ignora wrzucił za hejtowanie, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi