josephnba Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Nie ma to jak zaskroniezc udaje żmije Chłopie a gdzie ja jadę teraz po tym jak gra James? Piszę oczywista rzecz- facet gra w kosza zawodowo od 13 lat, więc z prostej matymatyki (przyjmując za zawodowcy ciągną kariery max 20 lat wychodzi mi ze juz jest bliżej mety Co w tym trudnego? A to ze wschód jest słaby wie każdy z wyjątkiem fanów Cavs najwyraźniej A jak Cavs wygraja tytuł to mało mnie to obejdzie No i stsndardowe argumenty fsnbojow Cavs- jedtes kibicem Bulls więc się nie znasz... 6 tytułów 0 tytułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 P.S. Jak bardzo, bardzo mocno Cavs kibicuja OKC? Dostaliby w prezencie przewage boiska ;-) Okla wiosno 2016 zdaje sie zeupelnie nie przejmowac brakiem przewagi boiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) No tak, jesli by miało to na tym polegać że wybiera się zespół jakiś aby w obronie powiedzieć że ma więcej tytułów sprzed 20 lat niż jego rywal to nikt by nie kibicował innym ekipą niż Lakers i Celtics jesli jakby nagle sie okazało że Bulls robią w jakimś sezonie finały to by wyszło jaka to heroiczna przeprawa była zamiast pisać jaki to wschód słaby należy ich docenić, może to po prostu oni są tacy mocni a nie wschód słaby? Edytowane 28 Maja 2016 przez jadowitazmija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) LBJ lepsze % FG niż FT zapowiedź hack-a-James (?) nie, bo u niego FT% nie jest tak słabe, aby się to opłacało. po prostu FG% miał kosmiczne. Edytowane 28 Maja 2016 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 nie, bo u niego FT% nie jest tak słabe, aby się to opłacało. po prostu FG% miał kosmiczne. To był żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Zaskroncu Owszem Cavs na tle wschodu sa zajebiscie dopakowani i każdy to wie Nikt tego nie podważa Najzwyczajniej w świecie reszta stawki odstaje i tyle Więc napiszę tak żebyś zrozumiał Cavs są mocni na słabym wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 ale przeciez cavs byliby tez mocni na zachodzie. Spokojnie 55W. Chyba ze Thunder w tym sezonie nie byli mocni na zachodzie? Bo nie wiem czy to była liga GSW i SAS tylko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 W rs tak byli i liczyli się tylko GSW i SAS Cavs na tle wschodu co już pisałem X razy są mega zajebisci i doatego ich awans dla nikogo nie jest niczym wyjątkowym. Byli oni i długo długo nikt. Największą sensacja były te dwie wygrane Raps co też napisałem, bo niemal każdy spodzieal się szybkiego 4-1 Niespodzianka to 4-2 co też napisałem Nieważne co napisze i tak jakiś cavsboj uzna to za prowokację A dla mnke tak naprawdę po skończyły się na porażce SAS, kto z tej trójki wygra mi wisi, bo żadnej ekipke nie kibicuje jakoś przesadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Gdyby np. OKC przerzucić na wschód to okazałoby się, że w obu konferencjach są po 2 super zespoły, kilka dobrych, kilka średnich i kilka słabych, paradoksalnie Cavs mogliby grając na zachodzie zrobić lepszy bilans w RS, gdyż musieliby się bardziej postarać o zajęcie dobrego miejsca, na wschodzie moim zdaniem zagrali większość sezonu na pół gwizdka bo wiedzieli, że to wystarczy. Edytowane 29 Maja 2016 przez Pozioma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Gdyby np. OKC przerzucić na wschód to okazałoby się, że w obu konferencjach są po 2 super zespoły, kilka dobrych, kilka średnich i kilka słabych, paradoksalnie Cavs mogliby grając na zachodzie zrobić lepszy bilans w RS, gdyż musieliby się bardziej postarać o zajęcie dobrego miejsca, na wschodzie moim zdaniem zagrali większość sezonu na pół gwizdka bo wiedzieli, że to wystarczy. Dobrze, że do PO awansowali grając na te półgwizdka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 przecież józefinanba to znany hejter Lebrona, wiadomo że będzie miał zastrzeżenia jakieś twierdził przecież że LBJ vs Spirs za trzecim razem miał słabe finały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi