letallec Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) aaa, że znowu kogoś połamię? UPDATE: jednak nie... już po simce, wszyscy zdrowi. zaraz wrzucam na serwer. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez letallec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jak wypisaliście drużyny które są wg was w najlepszym położeniu to chętnie poznam te wg was najbardziej w dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dzień 120 (na pierwszym miejscu goscie)Nets 103 - Heat 101play-by-playHawks 98 - Pistons 123play-by-playKnicks 101 - Warriors 98play-by-playRockets 102 - 76ers 118play-by-playBucks 105 - Pacers 115play-by-playLakers 103 - Timberwolves 115play-by-playMagic 122 - Wizards 118play-by-playMavericks 96 - Grizzlies 120play-by-playRaptors 97 - Hornets 106play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InOut Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Iverson MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Prosze o aktywowanie Randolpha z ptb przed PO Zaraz ustawie skład na stronce Nieważne Zapomniałem ze tydzien temu na wszelki wypadek ustawiłem BTW: Beasley na PG to jakas perwersja... Iverson, Mutombo, Nowitzkrieg, Griffin Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Xamel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Fiu fiu, gdyby nie wygrana Nets na Florydzie mógłbym już jechać łowić ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Teraz zauważyłem że mój Roy Tarpley rozegrał w tym sezonie 89 meczów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 A propos nagród indywidualnych. Szacunek dla Iversona ale brak MVP dla MJ to kradzież w biały dzień. Chop pobił najstarszy rekord simki, rzutowo na chorych procentach i co? No i nic. Bezsensu jest to promowanie pg przy MVP. U mnie Dirk ROTY, Andrzej w II piątce - jest jakaś nadzieja na przyszłość w zespole, który słynął z tego, że przyszłością gardzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mam w składzie MVP, fajnie. Iverson teraz wyrównał osiągnięcie Thomasa i jest razem z nim najmłodszym MVP w historii. Z tym, że Iverson dokonał tego już w swoim drugim sezonie w lidze, a Thomas w trzecim chyba. Griffith po raz kolejny najlepszym rezerwowym, w sumie nie miał zbyt dużej konkurencji i tego się spodziewałem. Nowitzki jako ROTY i Mutombo jako DPOTY zasłużenie, takich wyborów się spodziewałem. Trochę mnie zaskoczył brak Malone w którejś z piątek all-sim, bo rozegrał kozacki sezon, ale to chyba wina małej ilości meczów. Beasley z kolei mimo tego, że też rozegrał mało spotkań do trzeciej piątki się załapał, pewnie przy większej ilości spotkań byłby w drugiej piątce. A C-Webb nie był nawet w 1st team all defense. btw. Też uważam, że MVP powinien być MJ, szczególnie że jego drużyna miała świetny bilans. Chyba Jordan nie miał nigdy lepszego bilansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 btw. Też uważam, że MVP powinien być MJ, szczególnie że jego drużyna miała świetny bilans. Chyba Jordan nie miał nigdy lepszego bilansu. Przez chwilę zacząłem się zastanawiać z czego to wynika. Moim zdaniem w Wizz MJ miał bardzo dobry skład, wcale nie gorszy niż obecny skład Blazers, a nawet nie otarłem się o +50W, a gdzie do 60 zwycięstw w sezonie. Zacząłem wątpić w moje dżiemowanie zespołem, ale myślę sobie że na wszelki wypadek policzę bilans dwóch najlepszych ekip na zachodzie, czyli Nuggets & Blazers ze wschodem i zachodem. Nuggets vs wschód 20-10 Nuggets vs zachód 40-12 Blazers vs wschód 21-9 Blazers vs zachód 38-14 Wschód w chwili obecnej wygląda na mocniejszą konferencję. 76ers z zachodem przegrali w tym sezonie 4 spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Co do DPOTY to dla mnie to brakuje mi tu Zo - statsy ma bardzo podobne do Zeke, a Zo grał w znacznie lepszej drużynie no i jest lepszym graczem (ma lepsze bebechy). Zo - Hakeem - Zeke. Sabonisa w ogóle nie powinno być. Miłą niespodzianką jest za to obecność Pippena w All-Defensive 1st i w ogóle w All-NBA 2nd (chociaż miał trochę z górki, bo się Bird połamał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Miłą niespodzianką jest za to obecność Pippena w All-Defensive 1st i w ogóle w All-NBA 2nd (chociaż miał trochę z górki, bo się Bird połamał) No i gdyby Beasley rozegrał tyle spotkań co Pippen to myślę, że to on by był w drugim teamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Przez chwilę zacząłem się zastanawiać z czego to wynika. Moim zdaniem w Wizz MJ miał bardzo dobry skład, wcale nie gorszy niż obecny skład Blazers, a nawet nie otarłem się o +50W, a gdzie do 60 zwycięstw w sezonie. Zacząłem wątpić w moje dżiemowanie zespołem, ale myślę sobie że na wszelki wypadek policzę bilans dwóch najlepszych ekip na zachodzie, czyli Nuggets & Blazers ze wschodem i zachodem. Nuggets vs wschód 20-10 Nuggets vs zachód 40-12 Blazers vs wschód 21-9 Blazers vs zachód 38-14 Wschód w chwili obecnej wygląda na mocniejszą konferencję. 76ers z zachodem przegrali w tym sezonie 4 spotkania. 21-9 to 70%38-14 to 73% Czyli w granicach błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Brak Jamisona w All5 to rabunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Czy ja wiem? Akurat na PF miał bardzo mocna konkurencję w postaci Dirka i Branda. Imo Brand zasłużenie przed Jamisonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 dobra, odbębnijcie to PO raz dwa i zaczynamy FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Magic na FA i tak nie poszaleją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Magic na FA i tak nie poszaleją. mam 2 zadania do wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi