SlaKB Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Nigdzie nie pisałem, że będzie. Napisałem, że dwóch z tej trójki GSW będzie All-Starami, a może nawet Superstarami i że będzie w Top 3-5 SF przy dobrych wiatrach Być lepszym niż ktoś z grupy z Barkley, Grant Hill, Pierce, LeBron, Melo w przeciągu 5 sezonów to naprawdę nie byłby wstyd Pierce to niewiadoma, tak samo z resztą jak Lebron i Melo. Szczególnie ten drugi właśnie. Ogolnie zgadzam się, że GSW mają dwóch potencjalnych superstarow, ale Glenna sufit to allstar imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Warriors mają fajne podstawy i niedługo mogą się znowu liczyć. Davis-Carter-Robinson-Duncan i do tego Bibby. Jeśli w ciągu 2-3 sezonów (przy pomyślnych campach) nie zrobią mistrza (gdy większość z nich będzie jeszcze na kontraktach rookie), to później go nie zrobią, bo nie starczy im raczej kasy aby móc zatrzymać wszystkich u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Tak, ale jeśli Davis i Duncan okażą się superstarami to wystarczy ich dwóch przedłużyć i budować na nich. Robinsona, który wcześniej dostanie dużą kasę można gdzieś opchnac za fajne uzupełnienia, a Carter raczej nie zapowiada się na max playera. Imo trochę szczęścia, żadnych głupich ruchów i mamy contendera na lata. Dwóch SG mając George w składzie? Co kombinujesz Xamel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Small ball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Porter-Kidd-Manu-Hughes-George? btw. Jakie typy na ROTY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 bierze to co jest dobrego a poźniej handel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Bar wzięty?? Wzięty! A Dre Miller wzięty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Fajnie ze został do mojego picku Kandiman , myslalem ze pojdzie spokojnie w top20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ja go 3 razy chciałem brać. Ale hjus manius i millerus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jeszcze tylko Bucks i koniec pierwszej rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Takie pytanko , mam w głowie trejd pomiędzy moimi 2 drużynami Houston-Cleveland , takie że obydwie by na tym dobrze wyszły. Jest mozliwosc przeprowadzenia takiej wymiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Z tego co wiem to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ja tez mam w głowie wymianę blazers hawks.... Oj działoby sie ... Oj działoby sie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Oddałbyś Ewinga i Jordana za Sampsona? Ja w ramach ciekawostki napiszę, że jeśli Mayo w tym sezonie rozegra 82 mecze i będzie robił 29,2 ppg to przegoni Wagnera w ilości zdobytych punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Za Manu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Nie mozna by tego nieco przyspieszyc? Powiedzmy 24h, na ture 2 rundy, zamiast prawie 3 dni? Akurat by sie w poniedzialek 1 epat FA zaczal. Na 10 pickow i tak z 7 bedzie cpu pick. Wiem ze czekanie w tej grze ma swoj urok, ale nie dla kazdego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 @Ice23 Wszelkie uwagi piszemy tutaj, jak będę przy kompie to przeniose ten post. Było tak zawsze więc bez zapowiedzi nie chciałem nic zmieniać, żeby ktoś później nie powiedział że dałem za mało czasu. Ciężko wszystkim dogodzić, bo są tu tacy którzy forum odwiedzają kilka razy dziennie, są tacy co odwiedzają raz dziennie, ale mamy też takich którzy wchodzą raz na tydzien (ankietę zrobiłem we wtorek, do tej pory 3 GMow nie oddało głosu) więc to wszystko nie jest takie proste. Już teraz nie będę tego zmieniał i czas jest do niedzieli, ewentualnie mogę później zrobić czas do poniedziałku i start FA we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 jakieś przewidywania przed FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Generalnie to dosyć ubogie FA, a że wiele teamów ma dużo wolnej gotówki to może być kilka przepłaceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi