LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Davis 2 głosy a Crowder jeden - zaroać to wpizdu bo to nawet śmieszne nie jest. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Bradley 6 w głosowaniu. Pięknie! Jest szansa na all nba defensive team. Teraz tylko zamknąć Teague w serii i, oh wait... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 http://www.nba.com/2016/news/04/18/kawhi-leonard-named-kia-nba-defensive-player-of-the-year-official-release/ sieah no i który tak płakał jak Hassana dawałem na dpoty w 1szej czesci sezonu?? jest w top3... czyli tak jak mówiłem że będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 drtg lepsze, niż rok temu dbpm lepszy dws lepszy %stl lepszy pół roku bez 1/2/3/rudej opcji, zespół traci mnie punktów w zeszłym roku all def 1st, w tym roku ostatni na liście CP3, najlepszy rozgrywający obecnej ligi, kompletny etc , nie odcinający zadnych kuponów za karierę 1 głos Switchblade we wszystkich wskaźnikach fpisdu też 1 głos nie ogarniam tej kuwety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Hassan trzeci, dobre. Duncan chyba ma łzy w oczach, że nie dostał w karierze tego DPOTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Hassan trzeci, dobre. Duncan chyba ma łzy w oczach, że nie dostał w karierze tego DPOTY. Raz był blisko, ale wielki Marcus Camby miał wtedy inne plany Całe te głosowanie to jednak i tak jakiś pic na wodę. Ariza w tym sezonie ssał po całości. George ojcem czołowej defensywy i nawet pół głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Hassan trzeci, dobre. Duncan chyba ma łzy w oczach, że nie dostał w karierze tego DPOTY. Ciepnę oldschoolowym argumentem z ebasketu - tyś chyba za wiele Heat w tym roku nie oglądał, co? Also, Duncan nic w oczach nie ma. Dobrze wie, czym takie akcje się kończą. Raz mu się oczy cieszyły i dostał dachówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Ciepnę oldschoolowym argumentem z ebasketu - tyś chyba za wiele Heat w tym roku nie oglądał, co? Also, Duncan nic w oczach nie ma. Dobrze wie, czym takie akcje się kończą. Raz mu się oczy cieszyły i dostał dachówką. Plus ja dodam RappaR przejrzyj se to co tak kochasz najbardziej czyli adv stats Hassana. blk%, drtg, rb%, orb%, DWS, itp.. wszedzie w scislej czolowce, a w BLK% jest lepszy o 50% niż drugi w rankingu Biyombo.(dla jasności 9,7% to o polowe wiecej niz 6,1%, zeby zaraz nie było, że wyszło mi 50%BLK%) Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Serio Timmy DPOTY nigdy nie dostał? przecież to dla mnie był taki pewniak że nawet nigdy nie sprawdzałem lololololololololo Kobe 9 razy all-def 1st team > timmy 8 razy all-def 1st team hihi Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jordan w tym roku jest widocznie lepszy w defensywie niż w poprzednich latach, a mimo to tutaj wypadł zdecydowanie gorzej. Nie wiem co jest grane, nie wiem dlaczego Hassan na trzecim, ogólnie to nic nie wiem, więc przy takim stanie rzeczy powinienem być jednym z głosujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Plus ja dodam RappaR przejrzyj se to co tak kochasz najbardziej czyli adv stats Hassana. blk%, drtg, rb%, orb%, DWS, itp.. wszedzie w scislej czolowce, a w BLK% jest lepszy o 50% niż drugi w rankingu Biyombo.(dla jasności 9,7% to o polowe wiecej niz 6,1%, zeby zaraz nie było, że wyszło mi 50%BLK%) ORB% to faktycznie dobry stat odnośnie D ogółem poza drb% te dane się raczej olewa przy rozmowie o defensywie, a adv to raczej jakieś on/off, opp stats, DRAPM etc. Hassan z tego co oglądałem(przyznam nie za wiele znowu) dla mnie gość strasznie nabija staty boxscorowe, gdy sam impact dużo mniejszy - pałuje te zbiórki, ale walczy zarówno z przeciwnym jak i swoim teamem o nie, spóźnia się z rotacją by zawalczyć o blok etc. Nie mówię, że jest zły w obronie, ale raczej zawodnik trochę ponad plusowy, a nie zawodnik na najlepszego obrońcę pod koszem ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) oficjalnie Kawhi dpoty http://www.nba.com/2016/news/04/18/kawhi-leonard-named-kia-nba-defensive-player-of-the-year-official-release/index.html Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 oficjalnie Kawhi dpoty oficjalnie to Ty masz zapłon Kamaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 shieeeeet chyba czas sie polozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 chokeford 6th man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja powiem krótko https://www.youtube.com/watch?v=QMOVekJsjWw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiansport1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zasluzenie Crawford! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Z jednej strony Italodisco ma rację. Z drugiej patrzę na konkurencję i tak szczerze mówiąc... no Panowie, to jak wybór między karmi a reddsem Jamal Crawford (Clippers) Andre Iguodala (Warriors) Enes Kanter (Thunder) Will Barton (Nuggets) Evan Turner (Celtics) Ryan Anderson (Pelicans) Jeremy Lin (Hornets) Ed Davis (Trail Blazers) Dennis Schröder (Hawks) Tristan Thompson (Cavaliers) Shaun Livingston (Warriors) J.J. Barea (Mavericks) Boris Diaw (Spurs) Zach LaVine (Timberwolves) Darren Collison (Kings) Allen Crabbe (Trail Blazers) Jrue Holiday (Pelicans) Patrick Patterson (Raptors) Mirza Teletovic (Suns) barca do tablicy, będziesz wiedział najlepiej. Co takiego zrobił gracz robiący 12/8 w 21 minut na parkiecie, rzucający ze skutecznością 58% z gry, mający zajebiste per 36 (najlepsze w karierze), topowe karierowo i ligowo ortg/drtg,ws kozacki i do tego przodujące w lidze orb%, że jestem za próchnem z Chicago tudzież Pippenem dla ubogich? Rozumiem, że typujący wyczuli fakt jak bardzo zjebali przy CP3 i DPOTY i chcieli to jakoś Clippsom wynagrodzić, right? Bo gdyby ktoś chciał rumakować, że Efes miał ujemne box plus minus, chcę zauważyć, Jamal jest również seroniepozytywny. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dałbym jednak Kanterowi I Iguadoli raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Wymieniłbym go za Bartona bez mrugnięcia okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi