maro Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Regular ich tak znudził że cisną w każdym meczu aby padł rekord. Takie nudy że hoho. Oglądam ich mecze z Sotą czy Grizz i jakoś wielkiej spiny tam nie widzę. Gra na ćwierć, że tak powiem gwizdka, i mocniejsza defensywa na 4-5 minut w meczu, gdy tyłek już się pali i trzeba ścigać wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 highly unlikeable team w pewnym sensie to kazdy bardzo dobry team taki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie śpię żeby obejrzeć drużynę walczącą o 41-0 vs taką, która walczy o 73-9. Mam nadzieję, że ten brak gwizdka dla Rusha to przypadek i nikt mi nie popsuje tego widowiska pompowaniem balona GSW. No, chyba, że ja się uczyłem grać kieeedyś w inny sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 spokojnie, zaraz po tym draymond poturbowany przez kawhiego przy probie zbiorki ofensywnej leonarda i odgwizdany faul na drayu... jak sie pozbieral i krzyczal do sedziego "how??" dostal jeszcze technika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Gratulacje dla Golden St.. Zaprawdę są wybitnym teamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie udało się załatwić gsw. Mam nadzieję że na PO będą wszyscy zdrow i .oze Duncan z Diaw zrobią różnice. Póki co gsw lepsi i trzeba pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Rekord jest, MVP RS prawie, teraz jeszcze mistrzostwo i MVP finałów. A potem złoty medal olimpijski i dopiero zacznie się dyskusja :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 spokojnie, zaraz po tym draymond poturbowany przez kawhiego przy probie zbiorki ofensywnej leonarda i odgwizdany faul na drayu... jak sie pozbieral i krzyczal do sedziego "how??" dostal jeszcze technika. Bidulka bez kitu GS mogą grać twardo i uzywać tyle kontaktu ile się da, ale jak ich się dotknie to płaczą non toper. gaymond cały czas drze ryja i techników powinien dostawać więcej, ale skoro ma przywileje to raz na jakiś czas go oburza. Ten koleś przecież oczywiste faule potrafił sedziemu wykrzyczeć że On nic nie zrobił. Bo tak mu się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Bidulka bez kitu GS mogą grać twardo i uzywać tyle kontaktu ile się da, ale jak ich się dotknie to płaczą non toper. gaymond cały czas drze ryja i techników powinien dostawać więcej, ale skoro ma przywileje to raz na jakiś czas go oburza. Ten koleś przecież oczywiste faule potrafił sedziemu wykrzyczeć że On nic nie zrobił. Bo tak mu się wydaje. Trzeba przyznac, ze to co puszesz o Greenie to prawda, ale chyba w gsw tyljo jego to dotyczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Trzeba przyznac, ze to co puszesz o Greenie to prawda, ale chyba w gsw tyljo jego to dotyczy? W jakim sensie? Reszta ma raczej normalne pretensje do sedziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PTB Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Gratulacje od POR! Jako nieliczni w tym rekordowym sezonie mieliśmy okazję Was pokonać. Chce się komuś wylistować wszystkie porażki GSW w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W jakim sensie? Reszta ma raczej normalne pretensje do sedziów. No wlasnie o to mi chodzi, ze tylko u greena wyrasta to plakanie ponad jakas norme. Reszta jakos przecietnie po prostu A fakt ze on sam po 2 stronie najmniej sie patyczkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Było ich tak mało, że łatwo je z głowy podać: @Mavs, @Blazers, vs Wolves, @Spurs, vs Celtics, @Lakers, @Pistons, @Nuggets i @ Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Miś ich drapnie i po zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzisiaj pierwszy raz widziałem Popa, który bardzo chciał wygrać w meczu bez znaczenia dla układu tabeli. Widok niezwykły. Stefan zamknął usta tym którzy mówili że o szansach Duranta czy Kawhiego na MVP. Warto również odnotować, że dzisiaj skończyło się kilka streaków: Poza wiadomym 39-0 w tym sezonie i 48 z rzędu zwycięstw SPurs u siebie, w sezonie regularnym Warriors mieli 34 kolejne porażki w San Antonio. Ja jestem zadowolony przede wszystkim z gry. Poza zbyt dużą ilością zbiórek Spurs w ataku nie ma się zbytnio do czego przyczepić. Obrona, szczególnie na KL wyglądała dobrze. LMA rzucił swoje, ale jak widać nie ma w Warriors na niego obrońcy i z jego 20-25 punktami trzeba będzie żyć. Kibicom Spurs pozostaje mieć nadzieje, że Diaw będzie game changerem. Jednak w ewentualnej serii zdecydowanie więcej atutów jest po stronie Dubs. Co do rekordu to wstrzymajcie konia. To jest najgorszy typ meczu. Po Spursach przyjdzie rozluźnienie, a do tego przyjedzie team, który nie podstawi głowy pod topór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Rekord jest, MVP RS prawie, teraz jeszcze mistrzostwo i MVP finałów. A potem złoty medal olimpijski i dopiero zacznie się dyskusja :-) że niby Curry vs Jordan? jak to mówi gimbaza - śmiechłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) że niby Curry vs Jordan? jak to mówi gimbaza - śmiechłem. Poziom podobny to i zarty bawia... A tak serio serio, to duzo za wczesnie na takie gadki, gosciu ma kosmiczny sezon i span. Wrocimy do tematu za 5 lat, jak dziabnie jakiegos 4peata. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkonza Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Porównania do MJ wydają się śmieszne, ale jak musi grac Curry by śmieszyć przestały? Widziałem dzisiejszy mecz, facet sobie momentami swobodnie "pływał" w tej najlepszej obronie spurs i wykonywał jakieś rzuty sytuacyjne które myślałem że nie mają prawa wpaść do czasu aż nie wpadły Wszyscy zakładamy że MJ-a dogonić nie może, myślę że tylko i wyłącznie dlatego że zbyt mikro wygląda Domaganie się by wygrał ileś tytułów i zdobył ileś MVP chyba sensu nie ma, przeciez tytuły nie zależą tylko do ocenianego zawodnika, zależą głównie od drużyny, zanim MJ dostał odpowiedni zespół bił rekordy punktowe a z wygranymi było cienko. Ocenianie na postawie MVP? W ostatnich PO dostał je Igoudala, z szacunkiem do niego ale to MVP Andre to dowód jak świetnie grał LBJ że wyróżniony został zawodnik który go tylko ograniczył. Sensowniejsze wydaje mi się ocenianie na podstawie PER - tu nie ma wpływu subiektywna ocena dokonywana przez wybierajacych MVP, nie ma wpłwu jak silny jest zespół (no ma wpływ ale o wiele mniejszy). Curry nie zrobi najlepszego sezonu i nie pobije Wilta (a miał szanse) ale mimo wszystko wyląduje w pierwszej 10-tce najlepszych sezonów mierzonych PER. Ci co są w tej pierwszej dziesiątce to Wilt, MJ i LBJ - doborowe towarzystwo. Róznica między trzema wymienionymi a Currym jest taka że tamci trzej nabijali te statystki w dużej mierze dzięki przewadze motoryki, siły, ogólnie pojętej dominacji fizycznej nad przeciwnikami, a Stefan robi to dzięki technice. Pierwszy taki zawodnik który robi to nie siłą szybkością wzrostem a czysto koszykarskimi umiejętnościami - i już z tego powodu jest wyjątkowy nawet jeśli to jego pierwszy i ostatni sezon na tym poziomie. Patrząc na technikę, umiejętnosci rzutowe, w zasadzie każdy element umiejętności technicznych to nawet MJ ogląda plecy Stefka z daleka. Jedyne co pozwala MJ-owi nadążyć czy nawet wyprzedzić Stefka (biorąc pod uwagę ten sezon a nie całą karierę Curryego) to w zasadzie tylko jedna rzecz - fizyczność, a wiec przewaga wzrostu, siły, skoczności. Ta fizyczność jest bardzo widoczna w czasie gry i ma ona ogromny wpływ na nasze oceny, ale czy słusznie? Patrząc choćby ile Stefek robi punktów z ilu posiadań piłki tez wyraźnie wygra z MJ-em. Jest efektywniejszy a punktów nie zdobywa mniej i brak fizyczności mu w tym nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 czyli gdyby MJ nie był silny to Curry byłby GOATEMnvm.. co wy porównujeciepoki co to przeciez nawet top20 w historii nie jest mozna go ze Stevem Nashem rownac bo z reszta to juz nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi