SlaKB Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Albo swoim Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Cutowanie Dj'a i Blake'a przez GSW też było bez sensu i generalnie wypacza rozgrywkę. IMO takie cuty powinny być blokowane przez komisarzy. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Z jednej strony racja, ale z drugiej to takie ingerowanie w poczyniania GMa tez imo średnie. Co innego jak jakieś działania GMa wpływają dosyć mocno na przyszłość zespołu, a GM może zrezygnować i wtedy nowy gracz będzie w trudnej sytuacji, a co innego gdy mamy taką sytuację jak tu, że te cuty w ogóle nie mają wpływu naa przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Mogą mieć wpływ na to kto wygra ligę, c'mon! I to znaczny. Takich graczy na FA nawet ciężko pozyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Nie wiem jak u Geddo, ale u mnie Augustin będzie ledwie rezerwowym więc nie powinno miec to większego wpływu na mój wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Chętnie się wymienię i pozyskam takiego rezerwowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 w sumie racja z tym cutowaniem - troche to wypacza lige Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Bez przesady z tym wypaczaniem.. Jak często gracze pokroju Augustina czy Griffina są cutowani? Praktycznie wcale więc to większego wpływu na wyniki nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 no narazie spoko, ale juz mamy zapowiedzi kolejnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dzień 106 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 116 - Nets 112 play-by-play Celtics 84 - Jazz 50 play-by-play Magic 117 - Pacers 116 play-by-play Grizzlies 101 - Timberwolves 107 play-by-play Lakers 90 - Kings 86 play-by-play 76ers 110 - Rockets 134 play-by-play Wizards 129 - Bulls 81 play-by-play Mavericks 86 - Cavaliers 90 play-by-play Heat 131 - Hornets 106 play-by-play Sonics 123 - Pistons 142 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Grant Hill (Nets) – 2 dni (Jammed Finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 jazz rekord? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Nie, Knicks stracili kiedyś ledwie 49 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Roger, Uzasadnij cuty Warriors i przekonaj mnie czym będzie się różnił mój cut KD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Niczym bo one też są do dupy. Moim zdaniem należy unikać takich cutow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Czyli Komisarz powinien to zablokować i za tym takim rozwiazaniem jestem. Sam zgłosiłem się po obu graczy, ale uważam, że takie cuty są paranoja w naszej rzeczywistości. Poza tym widać było, że było to ustawione, żeby trafili do Magic, ale zapomnieli o waivers list. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 yyy, nic nie było ustawione (fyi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nie przesadzacie? Od września starałem się oddać Griffina za cokolwiek i nikt się nie zgłosił, a teraz robicie z niego nie wiadomo kogo?! Jeżeli chcemy blokować takie zagrania to może zaczniemy blokować ustawianie centrów jako rozgrywających, czy może ustawianie na IL zawodników zdrowych?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Nie przesadzacie? Od września starałem się oddać Griffina za cokolwiek i nikt się nie zgłosił, a teraz robicie z niego nie wiadomo kogo?! Jeżeli chcemy blokować takie zagrania to może zaczniemy blokować ustawianie centrów jako rozgrywających, czy może ustawianie na IL zawodników zdrowych?! generalnie ja byłbym za tym (wystawianie najgorszego możliwego składu) -obecny poziom i natłok tankowania (które dodatkowo nie ma wiele wspólnego z tankowanem ze świata 'rzeczywistego' - wyobrażacie sobie jakiś team benc***ący swoich all-starów na cały rok?) jest mega słaby. Generalnie nazwa simbasket sugeruje, że będziemy bawić się w symulowanie ligi basketu a nie grać w grę z wykorzystywaniem wszystkich możliwych luk/słabości tej gry. czyli zdrowe tankowanie tak (wymiana gwiazd na prospekty/picki, ustawianie dziwnych takyk) niezdrowe nie (benchowanie all starów, wystawianie graczy na nie swoich pozycjach itp) Edytowane 10 Stycznia 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nie przesadzacie? Od września starałem się oddać Griffina za cokolwiek i nikt się nie zgłosił, a teraz robicie z niego nie wiadomo kogo?! Jeżeli chcemy blokować takie zagrania to może zaczniemy blokować ustawianie centrów jako rozgrywających, czy może ustawianie na IL zawodników zdrowych?! A takie niezbędne było ich wywalanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 W tym właśnie sens, po co ich cutujecie, nie rozumiem. Dajcie jeden konkretny powód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi