SlaKB Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mavs ładną niespodziankę sprawili. Już niedużo mi brakuje to Nuggets. To ważne, żeby w ewentualnym finale mieć HCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zależy na kogo wpadniesz w finałach... Btw: noż qrwa nie dość że na mecz z Hawks sędziowie odpuścili Olajuwonowi to jeszcze ten ze szczęścia połamał Sampsona . Dobrze, że mu włosów nie obciął. Oakley na C?? Hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jak będę miał lepszy bilanss od Nuggets to niezależnie na kogo trafię w finale będę miał HCA. Zdaję sobie sprawę z tego, że Blazers mimo trochę słabszego RS dalej są głównym faworytem do wygrania zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nah, jakie Blazers? Kto wyszedł z zachodu rok temu? Wolves. Nuggets Rockets I BLasers mogą sobie robic w regular co chca, team to beat w PO sa Wolves. A przeciw Wolves HCA zazwyczaj niewiele znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja wyżej od Wolves stawiam jednak Blazers i Nuggets, ale wiem że Wolves w PO będą groźni na pewno i mogą zaskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 PO to inna gra. Mnie martwi moja krótka lawka na 2-3. Nikogo sie nie udalo sprowadzic. Jest b.dobra obrona, ale jak cos nie zagra to mogę polecieć nawet w 1 rundzie. IMO na zachodzie nie ma faworyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dzień 103 (na pierwszym miejscu goscie)Kings 79 - Trailblazers 102play-by-playNets 100 - Magic 116play-by-playRockets 132 - Grizzlies 121play-by-playSuns 109 - Hornets 107play-by-playSonics 138 - Mavericks 133play-by-playTimberwolves 123 - Pacers 109play-by-playPistons 104 - Wizards 121play-by-playCeltics 108 - Raptors 91play-by-playJazz 83 - Nuggets 108play-by-playLakers 103 - Hawks 108play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Tracy Murray (Kings) - 3 days - Jammed FigerRoy Tarpley (Nets) - 7 days - Broken FingerWesley Johnson (Nets) - 7 days - Sprained Ankle-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 stuletni Eric Gordon, grający łącznie 19 minut pakuje mi daggera za 3 punkty w dogrywce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 W stolicy ładna drukarnia. Wizards oddali 50 ft.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 O a co sie stało z Ajzeją?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 ciekawe, nie mam pojecia, skladu Blazers nie ruszalem, sprawdze go dzis jeszcze raz przed simka sklad, bo z tego co widze sam go nie zmieniales od poczatku grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Od 3 dni na chorobowym. Tak sie przejąłem komentarzem Qby o Kiddzie że nawet nie zauważyłem. Po to w końcu jest Conley, wright? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 dokladnie, jednak choroba;) Dzień 104 (na pierwszym miejscu goscie)Trailblazers 105 - Pacers 110play-by-playLakers 98 - Magic 119play-by-playBucks 116 - Hornets 100play-by-playBulls 94 - Kings 89play-by-playHeat 96 - Pistons 143play-by-playCeltics 130 - Grizzlies 141play-by-playRockets 130 - Hawks 112play-by-playWarriors 106 - Nuggets 110play-by-play76ers 125 - Timberwolves 105play-by-playWizards 133 - Sonics 123play-by-playJazz 69 - Spurs 86play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: http://simbasket.pl/html/-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mazik, sklad Cavs do poprawy, co z tego ze wyswietla Ci sie Singler na stronie (bywa, blad), ale kolejny raz informacja, ze nie masz go w skladzie, a znowu go ustawiles!Info o waivers bedzie dzis wieczorem lub jutro rano, ale Griffin i Augustine trafia pewnie do skladow po jutrzejszej simce.Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 shieeet, ale Detroit sobie strzelanine urzadzili Barkley 11/30 no coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 +47 i 143 pts, ledwie 5 brakło do wyrównania rekordu Pistons pod względem zdobytych punktów. Beasley pokazał Barkleyowi ile mu brakuje do najlepszych SF ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dzień 105 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 81 - Lakers 108 play-by-play Timberwolves 110 - Knicks 93 play-by-play Magic 82 - Nets 95 play-by-play Heat 118 - Raptors 88 play-by-play Bulls 76 - Pacers 118 play-by-play Warriors 77 - Hawks 131 play-by-play Trailblazers 113 - Rockets 126 play-by-play Kings 94 - Celtics 93 play-by-play Jazz 72 - Nuggets 94 play-by-play Suns 132 - Bucks 123 play-by-play Sonics 97 - Mavericks 102 play-by-play -------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Vitor Tatsch (Trailblazers) – 8 dni (Inflamed Appendix) Hakeem Olajuwon (Trailblazers) – 7 dni (Broken Finger) Alexis Ajinca (Rockets) – 9 dni (Inflamed Appendix) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 No i trzech komisarzy zgarneło cały narybek rzucony przez GS Ta zasada z wysylaniem waivers do komisarza jest do zmiany. Wystarczało by, żeby każdy miał 48h na wpisanie w temacie Sign & Cut kogo chce podpisać i potem jedziemy wg. listy waivers. Btww. Żeby był większy fun. W niedzielę cutuje Duranta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 No i trzech komisarzy zgarneło cały narybek rzucony przez GS Ta zasada z wysylaniem waivers do komisarza jest do zmiany. Wystarczało by, żeby każdy miał 48h na wpisanie w temacie Sign & Cut kogo chce podpisać i potem jedziemy wg. listy waivers. Btww. Żeby był większy fun. W niedzielę cutuje Duranta. Nie bardzo rozumiem, dlaczego ta zasada jest zła? Wysyłając info do komisarza, tak na dobrą sprawę nie wiesz czy ktoś z wyższym waiverem go chce czy nie (wie o tym tylko jeden komisz, do którego wysłałeś info). Kto wie, może akurat trafi do Ciebie, bo osoby z wyższym waiverem odpuszą z nadzieją, że nikt niżej go nie weźmie z waivera. A jeśli każdy będzie miał wgląd na forum kto kogo chce, to wtedy będziesz wiedział czy poświęcać wyższy waiver na kogoś, czy nie (brak zainteresowania). Co do komiszy którzy zgarnęli tych zawodników (chodzi mi o tych graczy z waiverów), to się udało bo mieli wysokie numery. Ja miałem nr 2 i w zasadzie tylko jeden GM mógł mi zabrać Griffina. Jednak widząc, że ekipa Heat nie walczy o wynik, w zasadzie byłem pewny jego pozyskania. Pistons też mieli wysoki numer, więc też się jemu udało pozyskać DJa. Gdybyśmy mieli niższe numery a zawodników tych zgaręli by inni, to zasada ta byłaby sprawiedliwa? Ja zmieniłbym tylko jeden zapis. Opiszę to na przykładzie który miał miejsce. Napisano 05 styczeń 2016 - 23:23 Warriors cut: DJ Augustin Blake Griffin Antonio Davis Antonio Davis nie może zostać podpisany, zanim nie zostanie podana informaca o wynikach waiverów pozostałych zwolnionych zawodników przez komisarza, który nie jest zainteresowany podpisaniem takiego A.Davisa z FA. Efekt byłby taki, że Cichy nie wiedziałby o której dokładnie SlaKB ogłosiłby info, a wtedy każdy z graczy miałby dokładnie takie same szanse. Oczywiście rodziłby to wątpliwości, że komisz z komiszem się dogada. No ale to jest już kwestia uczciowości komiszy. A myślę, że chyba nikt nie może mieć tutaj zastrzeżeń do uczciwości pracy komiszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Btww. Żeby był większy fun. W niedzielę cutuje Duranta. Trzeba było wcześniej mówić. :/ niee tracilbym waivera na Augustina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Absurd z tym cutowaniem Duranta. Qba nie masz przecież żadnych sensownych powodów by to robić, a dasz szansę na pozyskanie b.d. gracza na po np Rockets za bezcen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi