barcalover Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mielismy 20s w 3 Pacific i tak czy siak 3 h byly potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tym bardziej trzeba zejść z tych 30 sekund. W poprzednim sezonie optowałem za 10 ale nie przebiłem się i stanęło na 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Do wyboru jedynie 10, 20 i 30. Ja jestem za 10 ale nawet 20 to krok w dobrą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jak ustawicie 10, to będziecie kląć, bo jeśli nikt nie przebije, to nic się nie zdąży sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Nie gram tu, ale wg mnie przy 10 bedzie mnostwo, albo przynajmniej sporo steali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja jestem za 30s, nie przeszkadza mi siedzenie nawet do 2. Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 20 spoko, ale 10 za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jestem za opcją 20 lub zostawić jak jest 30, mam czas, w końcu draft ma się raz w roku... no czasami parę Ale to i tak wieczór poświęcony na roto... Przy 10s wydaje mi się, że może być jakaś nerwówka niepotrzebna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Też jestem za 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 optuje za 10 sek, ale zgodze sie na 20- 30 sek w ogole nie wchodzi w gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 10 na pewno nie 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Siema wszystkim! niezależnie od ligi, miło będzie rywalizować. Też, jak większość, jestem za 20s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 też jestem za 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Fajnie jakby komisarz zdecydował ostatecznie. Ja nie lubię się śpieszyć w czasie draftu i nie przeszkadza mi jak draft jest długi, w sumie to jeden z przyjemniejszych momentów sezonu. Jakby II west zdecydowała że nie będą z tym kombinować i zostawią na 30s - to ja się z chęcią przeniosę. Jak będzie 10s, to na bank chcę się przenieść więc, prośba o jakąś w miarę szybką decyzję. Edytowane 6 Października 2015 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jakby II west zdecydowała że nie będą z tym kombinować i zostawią na 30s - to ja się z chęcią przeniosę. Jak będzie 10s, to na bank chcę się przenieść więc, prośba o jakąś w miarę szybką decyzję.West ma ustawione na 20 sekund - http://www.e-nba.pl/topic/4444-sezon-201516-liga-ii-west/page-3?do=findComment&comment=381211 Takze przenosiny mialyby sens tylko jesli tu bedzie ustawienie 10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Zatem ustawiam 20 sekund a zwolennikom zarówno 10 jak i 30 z góry dziękuję za wyrozumiałość. Zaczynamy odliczanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 czas na draft. mam nadzieję, że wszyscy będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 No to lecim. Stresik w hooj. Zreszta, szczura nie ma, po co grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 czas na draft. mam nadzieję, że wszyscy będą.I jest komplet? Zreszta, szczura nie ma, po co grać?Zeby spotkac sie z nim za rok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Jest komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi