barcalover Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Swoja droga, jakos tu malo mockow w tym sezonie bylo, ciekawe z czego to wynika. Z mojego doświadczenia wnioskuję, że z tego, że te mocki nic mądrego nie przynoszą. Choć jeden raz spróbować zachęcam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Eee tam, lepiej iść na żywioł Ja tam jedynie zawczasu sprawdzałem czy mi draft odpadli w przeglądarce i sporządziłem własną listę wycen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Panowie, niestety nie mogę się dzisiaj pojawić na drafcie. Wyskoczyła bardzo pilna i nieoczekiwana sprawa, muszę zawieźć psa na pilną operację. Jeżeli reszta nie będzie miała nic przeciwko, to chciałbym poszukać kogoś na zastępstwo z zaufanych użytkowników forum, żeby nie draftował bot. Wstępnie ceny mam już ustawione, choć robiłem to 3 tygodnie temu i już nie zdążę zauktualizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Z mojego doświadczenia wnioskuję, że z tego, że te mocki nic mądrego nie przynoszą.Wg mnie przynosza jak sie je stosuje do testowania strategii. Ale do tego potrzebny jest komplet GMow, a nie boty. Panowie, niestety nie mogę się dzisiaj pojawić na drafcie. Wyskoczyła bardzo pilna i nieoczekiwana sprawa, muszę zawieźć psa na pilną operację. Jeżeli reszta nie będzie miała nic przeciwko, to chciałbym poszukać kogoś na zastępstwo z zaufanych użytkowników forum, żeby nie draftował bot. Wstępnie ceny mam już ustawione, choć robiłem to 3 tygodnie temu i już nie zdążę zauktualizować.Draft jest za ponad 6 godzin, wiec moze sie wyrobisz? Szkoda, ze zaistniala taka sytuacja, ale pewnie, ze lepiej by ktos draftowal wg Twoich wycen niz zeby mial to robic automat Yahoo. Ja mam czas wieczorem jak coś (nie wiem czy jestem ten zaufany).A tak naprawde to chcesz draftowac w I pomimo spadku? ;-) Edytowane 19 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Wg mnie przynosza jak sie je stosuje do testowania strategii. Ale do tego potrzebny jest komplet GMow, a nie boty. Draft jest za ponad 6 godzin, wiec moze sie wyrobisz? Szkoda, ze zaistniala taka sytuacja, ale pewnie, ze lepiej by ktos draftowal wg Twoich wycen niz zeby mial to robic automat Yahoo. A tak naprawde to chcesz draftowac w I pomimo spadku? ;-) Operacja + transfuzja będzie wieczorem, więc teraz na szybko chcę komuś przekazać strategię, bo za parę godzin dopiero będę jechał (mój drugi pies-dawca musi swoje odczekać) Heh, liczę że za rok znowu podraftuję z tymi co się utrzymają Akurat Wasz draft mnie dość interesuje, przecież nie ma co ukrywać, że najsilniejsza liga, więc draftując według wycen innej osoby można się ładnie przyglądać, zresztą z tego co pamiętam rok temu poziom draftu był bardzo wysoki. Jeżeli Wilq za Ciebie poświadcza, to chętnie podzielę się strategią draftu i skorzystam z Twojej pomocy i uprzejmości:) Edytowane 19 Października 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Akurat Wasz draft mnie dość interesuje, przecież nie ma co ukrywać, że najsilniejsza liga, więc draftując według wycen innej osoby można się ładnie przyglądać, zresztą z tego co pamiętam rok temu poziom draftu był bardzo wysoki.Nie musisz sie tlumaczyc, to byl zart. Jeżeli Wilq za Ciebie poświadcza, to chętnie podzielę się strategią draftuChwila, chwila, mnie w to nie mieszaj! Nie mam bladego pojecia jak january draftuje wg cudzych wycen... Co wiecej, dla mnie to tylko kwestia doboru konkurenta, a to Ty bedziesz musial grac z ta druzyna, wiec to Ty musisz ufac zastepcy. Edytowane 19 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nie musisz sie tlumaczyc, to byl zart. Chwila, chwila, mnie w to nie mieszaj! Nie mam bladego pojecia jak january draftuje wg cudzych wycen... Co wiecej, dla mnie to tylko kwestia doboru konkurenta, a to Ty bedziesz musial grac z ta druzyna, wiec to Ty musisz ufac zastepcy. Nie znam januarego za dobrze, ale grał z Wami w lidze 1, jeżeli podszedł do tematu poważnie, to mi to wystarczy. Chodzi mi o to, czy nie zepsuje Wam zabawy, robiąc jakieś dziwne ruchy, za to, że go spuściliście do 2 ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nie znam januarego za dobrze, ale grał z Wami w lidze 1, jeżeli podszedł do tematu poważnie, to mi to wystarczy. Chodzi mi o to, czy nie zepsuje Wam zabawy, robiąc jakieś dziwne ruchyHmmmmm, w takim razie chyba wypada wspomniec, ze mial jakas chwile frustracji, w ktorej wywalil kilku dobrych graczy na waivery [czego zalowal, wiec to cofnalem]. McGee 188 !To nie jest dobry moment na taki zart gdy probujesz wzbudzac zaufanie ;-) Bo wlasciwie jak zastepca zdecyduje sie na taki bid to mozna cos z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubs Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Gogalq, to trochę poniżej pasa.. Ja w żaden sposób nie zabiegałem o Twoje miejsce. Co więcej byłem mocno zaskoczony, że zostałem przydzielony do I ligi. Co mam mieć do powiedzenia? Mogę tylko powiedzieć, że przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji i życzę Ci jak najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Gogalq, to trochę poniżej pasa.. Ja w żaden sposób nie zabiegałem o Twoje miejsce. Co więcej byłem mocno zaskoczony, że zostałem przydzielony do I ligi. Co mam mieć do powiedzenia? Mogę tylko powiedzieć, że przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji i życzę Ci jak najlepiej. Masz mega laga grubs, czy to na priva miało iść? ;] Bo aktualnie to dosyć dawno tematu zastąpienia gogalqa nikt nie poruszał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dajcie link do draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3460/draftresults Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 No i po... Masud się nie zmieścił. Więcej po nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 1. Chris Paul (LAC - PG) $67 sama-sama 2. Al Horford (Atl - PF,C) $45 Ferajna 3. Nikola Vucevic (Orl - PF,C) $32 Chicken Team 4. Russell Westbrook (OKC - PG) $53 Underrated 5. Anthony Davis (NO - PF,C) $95 simply 6. DeMarcus Cousins (Sac - PF,C) $52 NEVERWINS 7. DeAndre Jordan (LAC - C) $31 Unstoppables Bulls 8. Stephen Curry (GS - PG,SG) $82 woLF-Pack 9. Blake Griffin (LAC - PF,C) $41 MKAllstars 10. James Harden (Hou - SG,SF) $77 Holy Grail 11. LeBron James (Cle - SF,PF) $67 BasketBoli 12. Rajon Rondo (Sac - PG) $6 BasketBoli 13. Darren Collison (Sac - PG) $7 simply 14. Kevin Durant (OKC - SF,PF) $84 Berdjusza 15. Pau Gasol (Chi - PF,C) $38 Chicken Team 16. Kyle Lowry (Tor - PG) $40 Zdunia Squad 17. Kyrie Irving (Cle - PG,SG) $27 sama-sama 18. Jeff Teague (Atl - PG) $33 Chicken Team 19. LaMarcus Aldridge (SA - PF,C) $37 BasketBoli 20. Carmelo Anthony (NY - SF,PF) $46 BasketBoli 21. Rudy Gobert (Uta - C) $40 Holy Grail 22. Kawhi Leonard (SA - SG,SF) $63 Six Sigma 23. Klay Thompson (GS - SG,SF) $43 NEVERWINS 24. Hassan Whiteside (Mia - C) $24 Ferajna 25. Paul George (Ind - SG,SF,PF) $44 Six Sigma 26. Brook Lopez (Bkn - C) $36 sama-sama 27. Deron Williams (Dal - PG) $8 sama-sama 28. Otto Porter (Was - SF) $15 Ferajna 29. Al Jefferson (Cha - PF,C) $32 MKAllstars 30. Dirk Nowitzki (Dal - PF,C) $17 simply 31. Jimmy Butler (Chi - SG,SF) $48 MKAllstars 32. Giannis Antetokounmpo (Mil - SF,PF) $20 Ferajna 33. Derrick Rose (Chi - PG) $9 Ferajna 34. Victor Oladipo (Orl - PG,SG) $30 Ferajna 35. Kevin Love (Cle - PF,C) $32 Florida Pensioners 36. Joakim Noah (Chi - PF,C) $6 Ferajna 37. Serge Ibaka (OKC - PF,C) $44 sama-sama 38. John Wall (Was - PG) $44 MKAllstars 39. Kyle Korver (Atl - SG,SF) $22 simply 40. Nerlens Noel (Phi - PF,C) $38 Underrated 41. Draymond Green (GS - SF,PF) $34 Florida Pensioners 42. Karl-Anthony Towns (Min - C) $16 BasketBoli 43. Meyers Leonard (Por - PF,C) $11 sama-sama 44. Andre Drummond (Det - PF,C) $34 Underrated 45. Kenneth Faried (Den - PF,C) $17 Unstoppables Bulls 46. Paul Millsap (Atl - PF,C) $41 woLF-Pack 47. Damian Lillard (Por - PG) $40 Florida Pensioners 48. Kobe Bryant (LAL - SG,SF) $5 simply 49. Derrick Favors (Uta - PF,C) $35 Zdunia Squad 50. Gordon Hayward (Uta - SG,SF) $35 Zdunia Squad 51. Marc Gasol (Mem - C) $37 Berdjusza 52. Chris Bosh (Mia - PF,C) $28 Underrated 53. Eric Bledsoe (Pho - PG,SG) $28 NEVERWINS 54. Danilo Gallinari (Den - SF) $19 Florida Pensioners 55. Jonas Valanciunas (Tor - C) $23 Holy Grail 56. Marcin Gortat (Was - C) $24 Zdunia Squad 57. Mo Williams (Cle - PG,SG) $5 Chicken Team 58. Robin Lopez (NY - C) $16 Berdjusza 59. Mike Conley (Mem - PG) $30 Berdjusza 60. Robert Covington (Phi - SG,SF) $10 simply 61. Brandon Knight (Pho - PG,SG) $15 Chicken Team 62. Kemba Walker (Cha - PG) $21 Florida Pensioners 63. Nikola Mirotic (Chi - SF,PF) $16 Holy Grail 64. Tim Duncan (SA - PF,C) $20 simply 65. Rudy Gay (Sac - SF,PF) $33 NEVERWINS 66. Ersan Ilyasova (Det - SF,PF) $8 Ferajna 67. Roy Hibbert (LAL - C) $19 Six Sigma 68. Greg Monroe (Mil - PF,C) $28 woLF-Pack 69. Ricky Rubio (Min - PG) $12 Holy Grail 70. Reggie Jackson (Det - PG,SG) $29 Six Sigma 71. Danny Green (SA - SG,SF) $25 Chicken Team 72. Randy Foye (Den - PG,SG) $1 sama-sama 73. Al-Farouq Aminu (Por - SF,PF) $9 Florida Pensioners 74. Markieff Morris (Pho - PF,C) $13 Unstoppables Bulls 75. Wesley Matthews (Dal - SG,SF) $10 Chicken Team 76. Khris Middleton (Mil - SG,SF) $20 Unstoppables Bulls 77. Dwight Howard (Hou - PF,C) $7 MKAllstars 78. P.J. Tucker (Pho - SG,SF) $1 simply 79. Jrue Holiday (NO - PG) $4 Zdunia Squad 80. Trevor Ariza (Hou - SG,SF) $23 Unstoppables Bulls 81. Tobias Harris (Orl - SF,PF) $19 Zdunia Squad 82. Chandler Parsons (Dal - SF,PF) $11 Chicken Team 83. Zach Randolph (Mem - PF,C) $17 Ferajna 84. Enes Kanter (OKC - C) $6 Chicken Team 85. Andrew Wiggins (Min - SG,SF) $18 Six Sigma 86. Isaiah Thomas (Bos - PG) $20 woLF-Pack 87. Luol Deng (Mia - SF,PF) $9 NEVERWINS 88. Terrence Jones (Hou - SF,PF) $10 Holy Grail 89. Goran Dragic (Mia - PG,SG) $20 Unstoppables Bulls 90. Myles Turner (Ind - C) $2 Florida Pensioners 91. Monta Ellis (Ind - PG,SG) $12 BasketBoli 92. Gorgui Dieng (Min - PF,C) $16 Chicken Team 93. DeMarre Carroll (Tor - SF,PF) $11 Holy Grail 94. DeMar DeRozan (Tor - SG,SF) $10 Florida Pensioners 95. Nicolas Batum (Cha - SG,SF) $21 Unstoppables Bulls 96. Elfrid Payton (Orl - PG) $11 Underrated 97. Ryan Anderson (NO - PF,C) $13 Unstoppables Bulls 98. Tyson Chandler (Pho - C) $17 Zdunia Squad 99. J.J. Redick (LAC - SG) $12 Berdjusza 100. Dennis Schroder (Atl - PG) $3 Six Sigma 101. Bradley Beal (Was - SG) $18 Unstoppables Bulls 102. Kristaps Porzingis (NY - PF) $1 sama-sama 103. Eric Gordon (NO - SG) $11 NEVERWINS 104. Dwyane Wade (Mia - PG,SG) $11 simply 105. Amir Johnson (Bos - PF,C) $2 MKAllstars 106. Michael Carter-Williams (Mil - PG) $12 Ferajna 107. C.J. McCollum (Por - PG,SG) $12 Florida Pensioners 108. George Hill (Ind - PG,SG) $15 Zdunia Squad 109. Thaddeus Young (Bkn - SF,PF) $15 Underrated 110. Tyreke Evans (NO - PG,SG) $15 Florida Pensioners 111. Ty Lawson (Hou - PG) $11 Six Sigma 112. Wilson Chandler (Den - SG,SF) $4 woLF-Pack 113. Kevin Martin (Min - SG,SF) $3 Zdunia Squad 114. Avery Bradley (Bos - PG,SG) $4 BasketBoli 115. Brandan Wright (Mem - PF,C) $4 Six Sigma 116. Jahlil Okafor (Phi - C) $4 MKAllstars 117. Jamal Crawford (LAC - SG,SF) $2 Ferajna 118. D'Angelo Russell (LAL - PG) $2 MKAllstars 119. Jabari Parker (Mil - SF,PF) $4 MKAllstars 120. Marcus Smart (Bos - PG) $2 woLF-Pack 121. David Lee (Bos - PF,C) $6 Berdjusza 122. Jusuf Nurkic (Den - C) $6 simply 123. Jordan Clarkson (LAL - PG,SG) $11 NEVERWINS 124. Joe Johnson (Bkn - SG,SF) $9 Ferajna 125. Emmanuel Mudiay (Den - PG) $6 MKAllstars 126. Stanley Johnson (Det - SF) $5 MKAllstars 127. Jarrett Jack (Bkn - PG,SG) $10 Unstoppables Bulls 128. Andre Iguodala (GS - SG,SF) $2 BasketBoli 129. Arron Afflalo (NY - SG,SF) $5 Berdjusza 130. Ed Davis (Por - PF,C) $6 woLF-Pack 131. Alex Len (Pho - C) $6 Unstoppables Bulls 132. Lou Williams (LAL - PG,SG) $6 Holy Grail 133. Aaron Gordon (Orl - PF) $5 Six Sigma 134. Kentavious Caldwell-Pope (Det - SG) $2 Florida Pensioners 135. Courtney Lee (Mem - SG,SF) $5 BasketBoli 136. Jared Sullinger (Bos - PF,C) $2 simply 137. Timofey Mozgov (Cle - C) $8 Underrated 138. Patrick Patterson (Tor - PF,C) $3 Chicken Team 139. Andrew Bogut (GS - C) $7 NEVERWINS 140. Kyle O'Quinn (NY - PF,C) $5 Chicken Team 141. Trey Burke (Uta - PG) $8 Underrated 142. J.R. Smith (Cle - SG,SF) $8 woLF-Pack 143. Tony Parker (SA - PG) $6 Unstoppables Bulls 144. Julius Randle (LAL - PF) $4 Zdunia Squad 145. Harrison Barnes (GS - SF,PF) $2 Berdjusza 146. Alec Burks (Uta - PG,SG) $4 Berdjusza 147. Jeff Green (Mem - SG,SF) $1 sama-sama 148. Zaza Pachulia (Dal - C) $3 Florida Pensioners 149. Jae Crowder (Bos - SF,PF) $3 woLF-Pack 150. Jordan Hill (Ind - PF,C) $1 Underrated 151. Mason Plumlee (Por - PF,C) $2 MKAllstars 152. Jeremy Lin (Cha - PG,SG) $1 Chicken Team 153. Jeremy Lamb (Cha - SG,SF) $3 simply 154. Tyler Zeller (Bos - PF,C) $1 Holy Grail 155. T.J. Warren (Pho - SF) $3 Ferajna 156. Brandon Jennings (Det - PG) $2 Zdunia Squad 157. Gerald Green (Mia - SG,SF) $1 Unstoppables Bulls 158. Omer Asik (NO - PF,C) $2 NEVERWINS 159. Clint Capela (Hou - PF,C) $3 MKAllstars 160. Tony Allen (Mem - SG,SF) $1 Six Sigma 161. Patrick Beverley (Hou - PG,SG) $1 Berdjusza 162. C.J. Miles (Ind - SG,SF) $2 woLF-Pack 163. Isaiah Canaan (Phi - PG) $1 Florida Pensioners 164. Marcus Morris (Det - SF,PF) $2 woLF-Pack 165. Ben McLemore (Sac - SG) $1 Underrated 166. Rodney Hood (Uta - SG,SF) $1 Zdunia Squad 167. Kosta Koufos (Sac - PF,C) $1 simply 168. Jerian Grant (NY - PG) $1 Holy Grail 169. John Henson (Mil - PF,C) $1 BasketBoli 170. Manu Ginobili (SA - SG,SF) $1 NEVERWINS 171. Ian Mahinmi (Ind - C) $1 Six Sigma 172. Zach LaVine (Min - PG) $1 Berdjusza 173. Channing Frye (Orl - PF,C) $1 sama-sama 174. Jose Calderon (NY - PG) $1 woLF-Pack 175. Nik Stauskas (Phi - SG) $1 Underrated 176. Kent Bazemore (Atl - SG,SF) $1 Zdunia Squad 177. Kris Humphries (Was - PF,C) $1 Holy Grail 178. Frank Kaminsky (Cha - C) $1 BasketBoli 179. Tiago Splitter (Atl - C) $1 NEVERWINS 180. Willie Cauley-Stein (Sac - C) $1 Six Sigma 181. Patty Mills (SA - PG) $1 Berdjusza 182. Tim Hardaway Jr. (Atl - SG,SF) $1 sama-sama 183. Anthony Morrow (OKC - SG,SF) $1 woLF-Pack 184. Evan Turner (Bos - SG,SF) $1 Underrated 185. Bojan Bogdanovic (Bkn - SG,SF) $1 Holy Grail 186. Tony Snell (Chi - SG,SF) $1 BasketBoli 187. Donatas Motiejunas (Hou - SF,PF) $1 NEVERWINS 188. Joffrey Lauvergne (Den - PF,C) $1 Six Sigma 189. Tristan Thompson (Cle - PF,C) $1 Berdjusza 190. Cody Zeller (Cha - PF,C) $1 sama-sama 191. Festus Ezeli (GS - C) $1 Underrated 192. Marco Belinelli (Sac - SG,SF) $1 Holy Grail 193. Terrence Ross (Tor - SG,SF) $1 BasketBoli 194. Kelly Olynyk (Bos - C) $1 NEVERWINS 195. Cory Joseph (Tor - PG) $1 sama-sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Dzięki za draft.Ja uważam że go spierdoliłem i będę się bił o utrzymanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Skanując tylko nazwiska podobają mi się składy: Berdjuszy, Sławka (tankujemy FG%!), Underrated (tankujemy trójeczki) i Zduni (fajny głęboki skład). Zupełnie za to nie czuję MKAllstars (taka ilość rookies?) i zgdzam się że Sooobi zjebał. Edytowane 20 Października 2015 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Swoja pelna recenzje draftu i druzyn wrzuce pozniej chocby dlatego, ze wg mnie w lidze jest potrzebnych kilka trejdow wyrownujacych, ktore powinny zostac klepniete jeszcze przed sezonem. Sam powysylalem juz oferty z trojkami w rolami glownej, a jak ktos nie dostal i chcialby niech da znac ;-) Ale tak w skrocie to draft byl trudny bo jak duza wiekszosc wycen jest solidna/racjonalna to trudno sie wyroznic z tlumu i mniej wiecej to mi wychodzi patrzac na druzyny - jeden wielki srodek z mala liczba druzyn odstajaca w gore lub w dol. Na ten moment najlepiej wygladaja sklady, ktore maja w sobie jakies ekstrema jak calkowite olanie kategorii, ale wg mnie te druzyny generalnie najlepiej wygladaja w chaosie podraftowym i ostatecznie przegraja z jakas wszechstronna ekipa, ktora wyloni sie z tego srodka dzieki trejdom i eksplozjom. W tym sezonie jestem duzo mniej pewny, ze wypadnie na mnie, ale na pewno bede probowal ;-) Edytowane 20 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeBerd Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Fajny draft, dużo ciekawych zespołów i mało 'dziwnych' cen. Berdjusza mocny skład. Sorry, że poruszę temat znowu ale właśnie sobie poczytałem i chciałem tylko podziękować gogalqowi, bo uśmiałem się do łez! Uh haha no dalej nie mogę jednak jest coś w tym, że rozpieszczone dzieci z za dużym ego bywają zabawne Kolega - maili nie czyta (...), nie widzi tematu za zapisami (...), widzi wiadomość ale nie otwiera (...) Rozwiązanie - zatrudnić francuskiego kelnera z naoliwionym wąsem co na złotej tacy przyniesie zaproszenie i garść winogron Opinia - ma w dupie, proste Kolega - "nie przepadasz za mną", "liczyłem na wyjątek", "skreślacie mnie", "reszta nie chce mi dać szansy" Rozwiązanie - kupić mu chusteczki rumiankowe, ładnie pachną i są łagodne dla wrażliwej cery Opinia - kolega uważa się za lepszego od innych i płacze gdy zderza się z rzeczywistością Kolega - "myślałem, że chociaż matek poda pomocną dłoń" Rozwiązanie - zmień rękę na lewą, podobno wtedy też są inne odczucia Opinia - brak umiejętności logicznego myślenia i łączenia faktów połączone z desperacją. Kolega - a nie można mnie dodać do ligi? Wszystko muszę zaczynać od początku! 3 lata z głowy! Rozwiązanie - powrót do szkoły + nowa paczka chusteczek Opinia - Egoizm. Liczę się ja a inni gracze niech się dostosują. Kolega nic w życiu nie organizował, nie rozumie jak działa proces przyczynowo skutkowy. Zachowuje się jak dziecko, które nie posłuchało mamy i przez to zabrała mu zabawkę. płacze, kombinuje, obwinia wszystkich wokoło tylko nie siebie. W końcu paniczowi należy się miejsce, to nic, że zepsuje to cały układ ligi. Nie rozumie że zasady po coś są. Zderzenie z rzeczywistością, w której nie ma faworytów, nic nie uchodzi płazem zawsze jest bolesne dla rozpieszczonych dzieci. I na koniec: Kolega - "i tak tej ligi już pewnie nie bedzie", "szkoda że grubs nie ma nic do powiedzenia" Rozwiązanie - dac paniczowi dożywotnie członkowstwo w pierwszej lidze, bo bez niego liga sie rozpadnie!! Opinia - Ego kolego masz z kosmosu. A mieszanie do tego osoby która skorzystała na twojej nieudolności jest juz chwytaniem sie brzytwy i ostatnim płaczem mewy głodnej w zimie. Dobra teraz koniec: "Widzisz subtelną różnicę między graniem w Lotto o 30mln zł a graniem w roto dla zabawy?" Skoro to jest granie w roto dla zabawy to po cholere te płacze, kombinowanie i hmm płacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (...) i ewentualnie przegraja (...) wiLQ, Ty aby nie za duzo anglojęzycznych tekstów czytasz? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Też na to zwróciłem uwagę "Ostatecznie" wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi