Van Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 a skrocie meczu z nba.com to wydaje mi sie ze faulu yao nie bylo.kobe ewidentnie wpadl na mcgrady'ego i tu co do faulu nie mam watpliwosci. n wiem musze to jeszcze przeanalizowac. ruchoma zasłona Yao była jak jasna cholera, pół biedy sama zasłona, ale ta nie odgwizdana zasłona spowodowala wpadnięcie Bryanta na T-Maca :x http://www.dailymotion.com/video/x1lbc0 ... uling-tmac http://downshizzle.com/gallery/albums/0 ... 20foul.gif w ogóle za każdym razem jak oglądam Rockets zastanawiam się na co Van Gundy tak zrzędzi odnośnie traktowania Yao przez sędziów :? w ataku możliwe, że na wiele przeciwko niemu pozwalają, ale w obronie facet co chwila fauluje bo za zwinny ze względu na wzrost nie jest, ale za często mu tego nie gwiżdżą no jest to wkurwiające strasznie bo malo tego, ale potem sędzia postanawia odgwizdać kroki Bryanta w takim momencie kiedy masa kroków w tej lidze nie jest gwizdana i to wszystko kiedy gra się mecz u siebie :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 qrwa faktycnie to nie byla prawidlowo postawiona zaslona.gdyby nie ruch yao w jego tsrone kobe spokojnie wyprzedzilby tmaca i skonczyloby sie na oddaniu rzutu bez przewinienia. trudno nic to juz nie zmieni ale smrod pozostanie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 http://www.nba.com/lakers/news/070331_farmar.html Sory jestem trochę tępy w niektórych sprawach ( patrz link ) czy Farmar zagra poprostu w D-League jeden mecz ? Wiecie to coś w stylu takiego powołania do kadry ? :twisted: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Podobno Phil się na niego wkurzył, i wywalił go z drużyny. Krążą plotki, że już nie wróci do składu a w lecie ma leciec z Lamarek i Kwame do Memphis za Millera i Gasola :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 faq tez o tym przed momentem przeczytalem. jest temat na CL. ale poki nie napisza na jakims cnnie badz espnie to w to nie uwierze. qrcze bez sensu bo farmar dla mnie jest lepszym zawodnikiem od shammonda. w ogole jak mozna sie pozbyc lamara i kwame'a????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Głupi byłby to ruch. Miller miałby wtedy grać na SF, a mamy Luke'a i w końcu tego Radmana. gasol na C za Kwame i jakiś pionków chętnie. Byłoby miło. Lamar wreszcie nie musiałby być tą drugą opcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czy wszyscy prowadzą gre w robienie innych w konia, czy nikt nie zczail ze prima aprilis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 mnie tez to zastanawia ale phil powiedzial ze gralby radmanem na pf zeby duzo rzucal lukiem na sf bo duzo widzi millerem na sg bo dobrze rzuca trojki i kobem na pg. bo kobe i tak duzo trzyma pilke wiec spokojnei sobie poradzi z tym. tak jak kiedys ron harper w bulls. ogolnie phil chce by zespol z kazdego miejsca na boisku grozil rzutem. ale moze to wszystko nie wyjdzie. ja naprawde polubilem lamara:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ze stanu 85:70 zrobilo sie nagle 87:81 (cali lakers :evil: ) A Parker chyba oszalal z tymi trojkami :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Czy wszyscy prowadzą gre w robienie innych w konia, czy nikt nie zczail ze prima aprilis? 8) ze stanu 85:70 zrobilo sie nagle 87:81 (cali lakers :evil: ) A Parker chyba oszalal z tymi trojkami :shock: :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 kore popsules zabawe. nie wiedzialem ze przede mna jest jakis post:) ehh tak czy siak zadne zmiany nas nie czekaja wystep farmara w 2 ligach jednego dnia nie okazal sie zartem a lakers ostatecznie wygrali. konczymy z marcem....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi