Mizter Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Pan Artur Chmielewski to świetny gość. Polecam zwłaszcza tą pierwszą rozmowę, która jest bardziej ogólna i zahacza o więcej tematów. Druga bardziej skupiona na zaplanowanym na najbliższe dni lotu dronem/helikopterem na Marsie. Słuchając go zdaję sobie sprawę jak optymistyczne są prognozy na temat lotu na Marsa w perspektywie najbliższych 10-15 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Cześć, nie wiem czy to dobry temat, ale szukam nazwy utwóru z 1:40 - 1:47 z poniższego vide: Jak ktoś wie, to proszę o taką informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) 5 godzin temu, mac napisał: Cześć, nie wiem czy to dobry temat, ale szukam nazwy utwóru z 1:40 - 1:47 z poniższego vide: Jak ktoś wie, to proszę o taką informację. Metley Catra YouneeiEmd Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 5 godzin temu, ignazz napisał: Metley Catra YouneeiEmd o stary, to jest to, wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Przeglądarka Brave na smartfony wprowadziła "Brave playlist", przez co odtwarzając YT na telefonie nie tylko mamy do dyspozycji wbudowanego adblocka z przeglądarki, ale też możemy stworzyć playlistę i... wyłączyć ekran. YouTube Premium nie lubi tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 W dniu 14.05.2021 o 07:11, Cardi napisał: Przeglądarka Brave na smartfony wprowadziła "Brave playlist", przez co odtwarzając YT na telefonie nie tylko mamy do dyspozycji wbudowanego adblocka z przeglądarki, ale też możemy stworzyć playlistę i... wyłączyć ekran. YouTube Premium nie lubi tego. Ciekawe jak długo będzie to funkcjonować i czy mogą to jakoś zdjąć ze sklepu/zgłosić naruszenie praw autorskich/nasłać bandę prawników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 3 godziny temu, Eld napisał: Ciekawe jak długo będzie to funkcjonować i czy mogą to jakoś zdjąć ze sklepu/zgłosić naruszenie praw autorskich/nasłać bandę prawników. Brave z wbudowanym adblockiem ma przeglądarkę już od pewnego czasu. Polecam każdemu. Nowa jakość internetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Wyłączyć ekran możemy też przecież na firefoxie podobnie jest z ublockiem, wystarczy tylko pobrać ze strony z dodatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 ja na chrome uzywam adblocka a na telefonie mam youtube vanced polecam kazdemu minuta roboty, smiga lepiej niz youtube premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 W dniu 18.02.2021 o 22:59, julekstep napisał: moje najnowsze odkrycie youtubowe - jak dla mnie najlepszy kanał podróżniczy: też dobre: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 1 minutę temu, lorak napisał: też dobre: ja teraz jestem fanem oglądania jak najbardziej brytyjski brytol ever chodzi z przenośnym stolikiem i krzesełkiem i wpierdala różne fast foody i tym podobne MEGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 ^ musiałem włączyć napisy. mój niemiec przynajmniej wyraźnie mówi po angielsku ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 W dniu 21.07.2021 o 15:16, julekstep napisał: ja teraz jestem fanem oglądania jak najbardziej brytyjski brytol ever chodzi z przenośnym stolikiem i krzesełkiem i wpierdala różne fast foody i tym podobne MEGA avatar checks out! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Żeby docenić pierwszy odcinek wpierw trzeba obejrzeć drugi: https://www.youtube.com/watch?v=2dvGpkqpUeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) Kanał Sportowy dostał bana, prawdopodobnie za ostatni program, gdzie mówili Stanowski z Mazurkiem, że to pojebane, że facet czuje się laską i wchodzi do oktagonu z kobietą... Jedno (ban) i drugie (facet lejący kobietę) jest pojebane. Gdzie my żyjemy? Edytowane 16 Września 2021 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 11 minut temu, Cardi napisał: Kanał Sportowy dostał bana, prawdopodobnie za ostatni program, gdzie mówili Stanowski z Mazurkiem, że to pojebane, że facet czuje się laską i wchodzi do oktagonu z kobietą... Jedno (ban) i drugie (facet lejący kobietę) jest pojebane. Gdzie my żyjemy? xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 38 minut temu, julekstep napisał: xDDD Kto to są Cis kobiety ? Nie ma świata bez głupoty. Nie ma świata bez Mai Staśko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 1 minutę temu, Sebastian napisał: Kto to są Cis kobiety ? Nie ma świata bez głupoty. Nie ma świata bez Mai Staśko. Po prostu kobiety. Ale żeby nie dyskryminować kobiet i transkobiet to lewactwo wprowadziło przedrostek cis, żeby uznawać, że transkobiety to kobiety i (cis) kobiety to kobiety. Czyli w walce o uznanie, że transkobiety to kobiety postanowili odróżnić od siebie (cis) kobiety i transkobiety. Ja też nie rozumiem. cisgender – (często stosowany w formie skróconej: cis) przymiotnik, który ma swoje źródło w pochodzącym z łaciny przedrostku cis- oznaczającym „po tej stronie czegoś” (antonim prefiksu trans-); oznacza osobę, której tożsamość płciowa jest zgodna z jej płcią biologiczną, w przeciwieństwie do osoby transseksualnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Raczej ban, w sumie nawet nie ban bo im wyjebali calutki kanal, polecial pewnie za film Stanowskiego z Mazurkiem jechal w nich po kim sie dalo, pewnie poszly szybkie donosiki, zabijanie zwierzat, smianie sie z posiadania swin w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi