Raven2156 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Są. Zarywamy noce a i zaraz będziemy siedzieć w Moda Center Co do playoff to 5 seed wciąż do zdobycia przy kłopotach miskow To dobrze A co do tego siedzenia w Moda Center, co masz na myśli? 5 seed do zdobycia? Nie mówię, że nie, ale nie sądzę, by miśki dali sobie je odebrać. Według mnie 6 miejsce to max jeśli chodzi o Portland, choć zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie wiem czy PTB zdobedzie sie na 5 seed, ale Memphis jak tak dalej pojdzie to moze wyleciec poza 8 lub ewentualnie skonczyc na 8. Terminarz maja trudny a w tym skladzie nigdzie nie beda faworytem Co do Moda Center to wybieram sie na mecz z 76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie wiem czy PTB zdobedzie sie na 5 seed, ale Memphis jak tak dalej pojdzie to moze wyleciec poza 8 lub ewentualnie skonczyc na 8. Terminarz maja trudny a w tym skladzie nigdzie nie beda faworytem Co do Moda Center to wybieram sie na mecz z 76 Zobaczymy jak Miśki zagrają do końca rundy zasadniczej, w sumie wszystko może się zdarzyć. A co do meczu to zazdroszczę Jeśli można spytać, mieszkasz tam? Czy lecisz specjalnie na meczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Lecę specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Lecę specjalnie Drogi interes, ale wspomnienia będziesz miał niesamowite W takim razie miłej wycieczki i oczywiście wygranej Portland życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Lecisz specjalnie do Portlanda na mecz Tankdelphią? To jakieś prowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Lecisz specjalnie do Portlanda na mecz Tankdelphią? To jakieś prowo? Może po prostu bilety były tańsze na przelot tego dnia, a wtedy akurat Portland gra u siebie z "Tankdelphią"? Tak zakładam. A mecz NBA to mecz NBA. Każda drużyna w porównaniu na przykład do większości europejskich jest o klasę wyżej. Edytowane 19 Marca 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Akurat tak mi najbardziej pasowało. Juz bylem kilka razy wiec przeciwnik to sprawa drugorzędna Rok temu byłem na Wilkach w Moda Center - nie narzekam pomimo klasy przeciwnika http://blazerspl.blogspot.com/2015/04/witamy-w-portland.html?m=1 A obecna zajawka wyjazdy (krótki a intensywny) https://m.youtube.com/watch?v=WNM2jUCWbQw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Akurat tak mi najbardziej pasowało. Juz bylem kilka razy wiec przeciwnik to sprawa drugorzędna Zazdroszczę Cena biletów na samolot i mecz, nocleg, sprawa wizowa.. Droga sprawa, ale na pewno warto! I ogólnie jak to wygląda? Nie wiem, czy byłeś kiedykolwiek na PLK, ale porównując do Polskiej ligi, lub do czegokolwiek, jak wygląda organizacja, emocję itd.? To prawda, że amerykanie przychodzą jak na "piknik" obładowani jedzeniem, piciem i kibicują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Zamiast pisać to oprócz tego co wyżej tutaj masz 4 spotkania opisane wcześniej. Klimat powinieneś sobie zobrazować http://portland.blox.pl/html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Fajna sprawa. Tym bardziej ze dochodzi jeszcze jeden aspekt. Zwiedzanie miasta i zaliczenie hali. Mam ich parę ale Oregon baaardzo odlegly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Fajna sprawa. Tym bardziej ze dochodzi jeszcze jeden aspekt. Zwiedzanie miasta i zaliczenie hali. Mam ich parę ale Oregon baaardzo odlegly No to jak już siedzę taki rozmarzony to pochwal się Ile razy i jakie halę Ty zaliczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Orlando Magic za Zdrowego Granta Hilla i w pełni formy Jarmein ONEAL Indiana jako debiut na floPotem wielokrotnie NYK w tym debiut Pau w Lakers czy 36 punktów Dirka. Spurs po dogrywce, wolania bye bye Thomas i takie tamYao Ming vs Carter w starej hali Nets. Brooklyn Nets niestety bez meczuTo samo LA. Miami w pełnej krasie z LBJ i Wadem vs Raps. A ostatnio doszły Wizz vs Curry ze spotkaniem z Marcinem oraz 76ers z Wizz w Philly. Halę GSW oraz Suns widziałem tylko z daleka. Pere europejskich NBA tour i półfinały NCAA. Final Four w Pradze z młodym Spliterem. NY na pewno ponad 10 razy lekko. Przed i po remoncie. W meczu z Cavs widzieliśmy na żywca paczkę JR Smitha która rok temu była chyba paczka roku. Na celowniku Teksas a potem Boston i Szikago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Na celowniku Teksas a potem Boston i Szikago Jednym słowem zazdroszczę Ci Stary! Może i mnie uda się kiedyś zobaczyć NBA na żywo. A o ile mogę zapytać ignazz to Ty na każde mecze latałeś do Stanów, czy mieszkasz/mieszkałeś tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Większość forum zna tripy ignazza, piszcie o tym na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Znajdź proszę temat WESTCOAST na dobry początek. Gdzieś ogrzewany tez może jest NY. Mieszkam w Polsce. Więc do stanów latalem. Tylko raz w 1912 roku plynalem statkiem ale to stare dzieje. Nie będę przynudzal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 W Portland po sezonie znowu będzie ból głowy. Niby dużo wolnych środków ale też sporo kończących się kontraktów: Crebbe, Henderson, Leonard, Harkless. Problem z solidnością podkoszowych. No i przyjaźń Lillarda i McColluma przez co ewentualny handel CJ może bardzo zepsuć atmosferę. Teraz jednak trzeba trzymać się 6 miejsca i atakować 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Oglądanie z 1 rzędu nie licząc dwóch krzesełek kolo ławki to w porównaniu z trochę dalszymi miejscami jak jazda na rowerze i ścigaczu Rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Oglądanie z 1 rzędu nie licząc dwóch krzesełek kolo ławki to w porównaniu z trochę dalszymi miejscami jak jazda na rowerze i ścigaczu Rewelka Czekam na relacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Na finiszu sezonu pojawia się dla Portland realna szansa na 5 seed. Blazers mają trochę łatwiejszy terminarz niż Miśki, przede wszystim więcej meczów we własnej hali (miśki mają wyjazdy na Clippers, Mavs i GSW). Zarówno przeciwko Clippers i OKC Portland będzie duuużym underdogiem, pytanie z kim ewentualnie pojawiają się jakiekolwiek szanse na wygranie serii. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez d-fence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi