Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 To, co? Skasować na razie posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 w sumie jak możesz to zapisz go gdzieś sobie i wrzuć w czwartek, bo dobry jest, chyba że się upierasz to metodą faktów dokonanych zmieniamy kolejność ale chyba kocioł z ŚO mógłby teraz ładnie rozruszać temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli się aż tak bardzo nie upieracie to może polećmy już z tym drugim bokiem i dopiero zacznijmy jatkę z środkiem? Będziesz miał Kily więcej czasu na uporządkowanie swoich środkowych. Ja też z tym środkiem będę musiał poświęcić więcej czasu.. P.S. Sorry, że się tak wyrwałem z tą lewą obroną ale wyszły lata grania w FM-a Edytowane 29 Czerwca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 w sumie jedyny problem dla mnie jest taki, że będę w weekend poza dostępem do kompa i jeśli będą dobre dyskusje o ŚO to może wyjść tak, że będę z nich wyoutowany ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Na Ciebie to na pewno zaczekamy. Zresztą na ŚO będzie 6 slotów więc można o dzień-dwa spokojnie przedłużyć. Jak coś to gdy przyjdzie czas na pomocników to też proponuję po prawym przejście do lewego Edytowane 29 Czerwca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 2. Roberto Carlos - Mistrz Świata 2002, Copa America dwukrotnie(97 i 99) - tyle z reprezentacją Brazylii. Z Realem Madryt był 4 razy mistrzem Hiszpanii i wygrał z nimi aż 3 trofea Ligi Mistrzów. I srebro na MŚ '98 3. Bixente Lizarazu (...) - bardzo nikczemne warunki fizyczne Hę? Pod względem wzrostu Carlos był jeszcze niższy i to w sumie nie jest jakiś szczególnie istotny problem na boku obrony. http://estoybailando.com/wp-content/uploads/2014/02/bixente-lizarazu-nueva-cara-biotherm-homme-5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Ja miałem wzrost na myśli. Napisałem to dla tych, którzy być może Lizarazu nie pamiętają(Carlosa nikomu przedstawiać nie trzeba). Zauważ - że nie napisałem aby to była jego jakaś wada. Po prostu zacząłem od tego zdanie Srebro Carlosa pewnie miałem w pamięci i zapomniałem dopisać. Z kolei zdjęcie dodane przez Ciebie jest w miarę świeże. Bixente prowadzi bardzo zdrowy tryb życia - myślę, że AŻ takiej klaty nie miał podczas kariery piłkarskiej. Ale pewny nie jestem bo wtedy jeszcze tak bardzo życiem prywatnym sportowców się nie interesowano. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zaliczyłby jeszcze głos RappaRa (na 1 i 2 miejsce, bo pomijamy Ramosa) i wtedy Javier na pudle przed Szwabem. pasuje. też myślałem, że teraz środkowi będą. to się wstrzymam z głosem na razię i porozkminiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 I srebro na MŚ '98 Hę? Pod względem wzrostu Carlos był jeszcze niższy i to w sumie nie jest jakiś szczególnie istotny problem na boku obrony. http://estoybailando.com/wp-content/uploads/2014/02/bixente-lizarazu-nueva-cara-biotherm-homme-5.jpg Niższy tak ale cięższy przez co pojedynki bark w bark wygrywał częściej. + niższy środek ciężkości + turbouda + siła i daje to większą szansę na wygranie pojedynku w powietrzu. Przy tym wzroście nawet :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Z kolei zdjęcie dodane przez Ciebie jest w miarę świeże. Bixente prowadzi bardzo zdrowy tryb życia - myślę, że AŻ takiej klaty nie miał podczas kariery piłkarskiej. Ale pewny nie jestem bo wtedy jeszcze tak bardzo życiem prywatnym sportowców się nie interesowało. Ja go właśnie kojarzyłem z wymian koszulek po meczach, że miał sporo mięśni. http://bixentelizarazu.w.interia.pl/images/Lizarazu-2002-1.jpg Teraz ma może odrobinę więcej masy, bo mniej biega, ale tak czy inaczej pod względem fizycznym był mocny w trakcie kariery Niższy tak ale cięższy przez co pojedynki bark w bark wygrywał częściej. + niższy środek ciężkości + turbouda + siła i daje to większą szansę na wygranie pojedynku w powietrzu. Przy tym wzroście nawet :] No u Carlosa to same uda wanosiły połowę jego wagi http://img.bleacherr...=630&h=420&q=75 https://s-media-cach...cea23535a72.jpg Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Kily, dobrze wiesz, że określenie 'nikczemne warunki fizyczne' w piłce nożnej odnosi się do wzrostu, nie do masy. Chyba nie chciałbyś pod ten opis podczepić Petera Croucha? Skupmy się na meritum bo coś mi tu śmierdzi, że chcesz się na siłę doczepić Aha, drugie zdjęcie Lizarazu to wg mnie DUŻO gorsza sylwetka. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Po prostu dla mnie nikczemne warunki fizyczne to ma np. Luka Modrić (niski plus chudy) eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 ^^ Dżudżitsu, pływanie,kolarstwo. Wyśmigany gostek. Na przyszłość - którego Nevila dajemy na lewą stronę? Bo nie ogarniam, który tam częściej ganiał. Czyli teraz LB, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Gary był przyspawany do prawej, a Phil najlepiej sprawdzał się na pozycji rezerwowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Phil był lewym, Gary prawym. No jak już gadamy od tych lewusach to zostańmy przy nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 1. Maldini 2. Carlos 3. Cole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 lewa obrona zdecydowanie łatwiejsza - miejsca 1 i 2 to pewniaki, ewentualny problem z miejscem 3 (gdzie brak kogoś mega wyróżniającego się) 1 - Paolo Maldini - jeśli kiedyś zacznie się stawiać obronę na równi z atakiem przy wyborze najlepszych piłkarzy w historii, to wtedy Paolo będzie miał claima mocnego jak Stannis Baratheon. Historyczne longevity, historyczny skillset i historyczna mentalność (1 czerwona kartka w karierze...c'mon). To nie tylko pewniak do 1szej jedenastki, ale wg mnie główny kandydat do roli kapitana tejże. (...długa przerwa...) 2 - Roberto Carlos - tego typa zawsze nie trawiłem, ale nie ma innej opcji do 2-giej drużyny. Gdyby troszkę lepiej bronił to byłby full package z zajebistym bonusem w postaci wyjątkowych rzutów wolnych. (...długa przerwa...) 3 - Bixente Lizarazu - niczym specjalnym się nie wyróżniał - po prostu był w świetnych teamach, w związku z tym że jego konkurenci do 3-go miejsca też się niczym jakoś mega nie wyróżniali a byli w gorszych teamach (a co za tym idzie mniej nawygrywali) to tutaj umieszczam typa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 1. Maldini 2. Carlos 3. Cole Tobie to nie szkoda czasu jest na pisanie takich postów? Już conajmniej kilka osób Ci mówiło, że Twoje głosy nie będą się liczyć, dopóki ich nie uzasadnisz. Kit z miejscem pierwszym i drugim - wytłumacz chociaż dlaczego Ashley Cole a nie kto inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Tobie to nie szkoda czasu jest na pisanie takich postów? Już conajmniej kilka osób Ci mówiło, że Twoje głosy nie będą się liczyć, dopóki ich nie uzasadnisz. Kit z miejscem pierwszym i drugim - wytłumacz chociaż dlaczego Ashley Cole a nie kto inny. Spoko, zaraz przekopiuje z wiki osiągniecia jak to robi reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Spoko, zaraz przekopiuje z wiki osiągniecia jak to robi reszta. Po raz kolejny udowadniasz, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Specjalnie dla Ciebie, podejmę jeszcze jedną próbę uratowania Twoich typów: Uzasadnij sensownie dlaczego na trzecim miejscu widzisz Cole'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi