barcalover Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) niemniej wciaz nie rozumiem co jest dziwnego w tym co napisalem. dragic dostaje 7.5, conley dostawal 8. nie bylo jakiegos duzego upgrade'u w grze conleya wiec sadze, ze spokojnie gdzies wyciagnie te 8 baniek. pewnie w memphis. Cap leci kosmicznie w górę, więc Conley dostanie okolice maksa, a właściwie to chyba nawet maksa, jeśli nie będzie jakichś informacji o złym stanie zdrowia. Dragic podpisał $86mln/5y (19,220,000 w ostatnim roku, który dodatkowo jest ponoć opcją gracza), więc teraz sobie sam dorób analogię. Edytowane 3 Maja 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ktoś za maxa conleyowi? Facet na 30stke na karku i nigdy nie był i już raczej nie będzie materiałem na gwiazdę Choć w sumie skoro deandrzej dostał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 On ma 28 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 87 rocznik, więc latami ma 29 Ale nie o to chodzi Szukaj glebiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 skoro tak,to tymbardziej nie rozumiem, co jest glupiego w tym, co napisalem, czyli, ze lakers nie potrzebuja tak dobrego rezerwowego PG skoro maja russella... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 skoro tak,to tymbardziej nie rozumiem, co jest glupiego w tym, co napisalem, Dragić w tym sezonie dostał prawie 15 baniek wypłaty, w przyszłym i kolejnych dostanie ponad 15. Conley też dostanie gdzieś ponad 15 baniek. 8 baniek to dziś zarabiają rookasi, vetsi albo rolesi na starych umowach. Lou Williams zarabia 7 mln człowieku a Ty piszesz, że Conley pewnie dostanie gdzieś 8 baniek po tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wydaje mi się też, że żaden trener w NBA nie grałby Conleyem z ławki kosztem tego co jest teraz w LAL. Raczej Russel na SG, a Clarkson na ławkę w tym wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Przecież PG się starzeją najwolniej, więc co to za argument, że jakiś ma 29 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ktoś za maxa conleyowi? Facet na 30stke na karku i nigdy nie był i już raczej nie będzie materiałem na gwiazdę Choć w sumie skoro deandrzej dostał.... Gdy salary cap ma wzrosnąć w dwa lata z 70 do 108 to nie musisz być gwiazdą by dostać maxa. Każdemu ponadprzeciętnemu starterowi można dać maxa i nie ma spiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Bb2 Napisze z całą sympatią Zgubiłem gdzieś 1 na przodzie Można się pomylić ale potem w kolejnym poście się pogrążyłes. Conley to S5 pg. W spurs a ty wyskakujesz z lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 hej, robicie z igly widly napisalem, ze dostanie duza kase. 8-10, przy nwym capie moze nawet z 15 czy wiecej, ok pograzylem sie w kwestii tego ile dostanie, ok, pomylilem sie o kilka baniek, spoko nie umniejszam jego zaslug, to swietny pg (tu tez sie gdzies pograzam?) dlatego tym bardziej nie rozumiem po co on w lakers kiedy mamy russella. my potrzebujemy minut dla d'angelo by rozwinal skrzydla a nie podpatrywal na lawce jak gra colney. end of story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 napisalem, ze dostanie duza kase. 8-10, przy nwym capie moze nawet z 15 czy wiecej, ok raczej z 15 więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=DDk8agXweewciekawa opinia Worthego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 No nie, zdecydowanie nie do wyjęcia, zwłaszcza po tegorocznych PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Bill Simmons ✔ @BillSimmons Also hearing that the Lakers want to make a BIG run at Paul George with their top-3 pick plus other stuff. (Not that they'd get him...) 5:42 PM - 4 May 2016 O PG to nawet nie pomyślałem (imo nie do wyjęcia) W tamtym roku przemeblowali część ekipę, weszli do PO i znowu mieliby przemontowywać, ale tym razem pozbywając się takiego gracza? To się kupy nie trzyma. PG jest wart więcej niż wszystko, co Lakersi mogą za niego zaproponować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Natrafilem na ciekawostke, ktora moze miec znaczenie dla tego watku... Derozan jest free agentem nie tylko w NBA, ale rowniez na rynku butow [gdzie LA/NY wciaz znacza duzo]. W zwiazku z tym moze chciec podpisac z Lakers nie tylko dlatego, ze to bedzie powrot do domu... Edytowane 4 Maja 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 PG w Lakers to moje mokre sny od jego rookie season. Ale nierealne w tej chwili. George jest łączony z Lakers co roku, wystarczyło poczekać. Ja tam jestem ciekawy, jaki pakiet Mitch sklei za Cuza, jeśli uda nam się zatrzymać pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Teraz nikle szanse, ale w 2018, to kto wie...George bylby idealbym nastepca KB24 w Lakers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Mnie jara myśl o DeRozanie w LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ja też mocno na to liczę. Scorer, gracz kalibru DeRozana jest potrzebny na tym etapie przebudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi