Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2015/2016

matek

Rekomendowane odpowiedzi

jvg kojarzy mi sie tylko i wylacznie z obrona.

nie chce messiny. juz byl u nas asystentem i chyba nic nie wprowadzil ciekawego. albo debil mike brown go nie sluchal bo byl debilem albo messina nic ciekawego nei mial d zaproponowania. kierunek "trener z europejskim doswiadczeniem" jest fajny w dzisiejszej nba ale... to chyba nie ten moment.

walton ok, ollie tez ok.

krzyzewski z duke nie ruszy dupy bo ma za wiele do stracenia.

wiele mowi sie o tym ,ze to moze byc robota na 1 sezon, bo jak nie bedzie sukcesow, to jeannie przejmuje stery. moze z philem.

ja tam z checia zobaczylbym mambe na lawce:D

jedno jest pewne, mlodziez wreszcie zostanie spuszczona ze smyczy. oby...

Sam Amick ‏@sam_amick 7m7 minutes ago 

Update to the Lakers coaching search story: as expected, they reach out to Jeff Van Gundy. And yes, he's intrigued

No i git.

Nie powiem, spora ulga po poprzednich poszukiwaniach, kiedy słyszeliśmy głównie o takich kandydatach, jak Dunleavy czy Karl.

wedlug mnie jest problem, bo zaden z kandydatow nie jest przekonujacy

chyba najlepsze opcje to jvg ktory pewnie w ogole nie jest zainteresowany jak zawsze, messina, i blatt

slabo k**** slabo...

nie widze powodu oprocz hajsu czemu van gundy mialby akurat do nas przyjsc

chyba ze liczy na duranta i moze westbrooka rok pozniej

Edytowane przez Kubbas

NBA coaching scuttle: Hearing Ettore Messina will get a very legit look from the Lakers if they can't lure Luke Walton out of Golden State.

Wygląda na to, że Luke jest numerem jeden, ale Messinę również poważnie się bierze pod uwagę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.