falcao Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Falcao sam jestes cygan racja, akurat w mojej miejscowosci mieszka ta mniejszosc etniczna i okoliczne wioski nazywaja nas cyganie, you gotcha point Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okar19 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Okar19 sympatyk obu ekip z NY + Heat bo widzę LBJ w avku? Kibicuję tym którzy grają u mnie w mieście. Jak są derby to nie kibicuję nikomu A heat będzie moim zespołem po przeprowadzce do Miami. Lata temu śledziłem NBA i zarywałem nocki aby obejrzeć mecze ale teraz traktuję to jako rozrywkę. Od czasu do czasu coś obejrzę, pójdę na jakiś mecz, nie mam ulubionych drużyn, w głowie nadal zawodnicy tacy jak Wade, Kobe czy LeBron. Nowe pokolenie jest mi zupełnie obce. W niedzielę może uda mi się pójść na Heat vs Hawks bo aktualnie jestem na Florydzie. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Okar19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jennings za Younga? Mam nadzieje że to nieśmieszny żart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jennings za Younga? Mam nadzieje że to nieśmieszny żart... Nie wierzę w to, a Sheridan to nie jest jakieś wiarygodne źródło. Nie ma jeszcze GM'a, a tu już trade Younga?? pls. Trade-deadline się zbliża i masa plotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Trade Younga, faceta, który naprawdę coś sobą reprezentuje, mieszka na Brooklynie, jest lubiany, mało podatny na kontuzje, byłby dla mnie niepoważny, tym bardziej za Jenningsa. Gdzie tu korzyść? Wedle plotek nie do ruszenia są jednak tylko wracający po kontuzji RHJ i Chris McCullough. Zaprezentują się w meczu z Knicks po ASG Taka ciekawostka, Sports Illustrated uznało parkiet Nets za najlepszy w lidze. Szkoda, że na tym parkiecie rzadko dzieje się coś naprawdę godnego uwagi Edytowane 5 Lutego 2016 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jakbym nie kombinował, to wciąż nie rozumiem, co Nets miałoby dać oddanie Tadka za PG świeżo po Achillesie i ze spadającym kontraktem. Tym bardziej, że po sezonie i tak ma przyjść nowy GM. SvG twierdzi, że to bullshit i żadnej wymiany nie robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 a co ma poweidzieć? że chce robić wymiane a jak nie wyjdzie to jego zawodnicy się w kruzą że ich olal? tak jak lakers w cp3 trade? ale fakt że nie wiem po co im wywalanie Tadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 nie po to są zmiany we front office, aby nadal robić transfery z dupy. Nets na chwilą obecną nie mają po trejdować Younga, a tym bardziej za Jenningsa i Meeksa. Jeśli chodzi o Detroit to chodzą plotki, że oni chcą w lato uderzać po Ryana Andersona. Nie wierzę w tę plotkę Sheridana. Jeśli nawet oddać Younga to podczas draftu lub w lipcu, a nie na łapu capu. Choć osobiście liczę, że Tadek i Brook dalej będą grać w Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dokładnie. Byłoby fajnie gdyby potencjalny transfer był na plus. Ten taki nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 nie po to są zmiany we front office, aby nadal robić transfery z dupy. Nets na chwilą obecną nie mają po trejdować Younga, a tym bardziej za Jenningsa i Meeksa. Jeśli chodzi o Detroit to chodzą plotki, że oni chcą w lato uderzać po Ryana Andersona. Nie wierzę w tę plotkę Sheridana. Jeśli nawet oddać Younga to podczas draftu lub w lipcu, a nie na łapu capu. Choć osobiście liczę, że Tadek i Brook dalej będą grać w Nets. a skad wiesz, ze nadal nie bedzie????przeciez nie wiemy nawet kto zajmie wolne miejsca jak w naszym kraju niby juz z pisowcami mial byc lepiej 0 badziewia i kolegarstwa, a juz rydzyk jakis ciezki hajs dostaje( uwazam, ze w pelni zasluzony dzieki niemu przeciez wygrali w duzej mierze) wiec ja bym poczekal na to kto zostanie tym gm obadal jak sie prezentowal i wtedy mozna gdybac kto i gdzie za kogo pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Iso Joe o sobie przypomniał Boss jaka radość, mało miał okazji w tym sezonie https://www.youtube.com/watch?v=4izUuAketHI Całkiem spoko debiut Chrisa McCullougha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Czy przytoczonego powyżej JJ vel. "mam najlepszego agenta w lidze" udało by się wypchnąć w tym okienku za jakiekolwiek picki. W końcu taki spadający kontrakt dla wyczyszczenia salary może być nie lada gratką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Woj: The Nets have hired Sean Marks as GM, team says. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Woj: The Nets have hired Sean Marks as GM, team says. Nowy pomysł na Nets to eksploracja rynku europejskiego to widać że w Nets mają ochotę na kogoś ze Śląska Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Lub po znajomości załatwia nam teraz Younga i wykupi JJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Prokhorov wczoraj nie znał tego nazwiska, a dziś faceta zatrudnił To chyba świetny wybór i sukces Nets. Na Twitterze można znaleźć m.in. takie opinie: "Good guy, super well-respected around the league." (Zach Lowe) "Congrats to Marksy, but even bigger congrats to the Nets. Best move they've done since opening the Barclays Center" ( Amin Elhassan) Warto wspomnieć, że wczoraj w końcu uroczyście otwarto HSS Training Center. Znana już panorama: Więcej fotek: http://www.nba.com/nets/2016/02/17/nets-unveil-hss-training-center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 czyli Ettore Messina jako nowy coach ? Jestem ciekaw jak spiszę się Marks i oby nie było powtórki z Kingiem (tfu tfu). Oby to był nowy, lepszy początek dla Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 ten training center z tym widokiem wyglada przekozacko... niestety obawiam sie, ze gracze nie beda lecieli na same training center i troche wody w Wisle uplynie, zanim w Nets zacznie dziac sie cos ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 A ja dodam, że DżejDżej nie myśli podobno o buyoucie i zamierza podpisać w Nets nowy kontrakt latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi