TuPalnik Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Podobno po sezonie macie dać 4 letni kontrakt Willy Hernangomezowi ( Center, ten były koleszka Łotysza z sevilli). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Podobno po sezonie macie dać 4 letni kontrakt Willy Hernangomezowi ( Center, ten były koleszka Łotysza z sevilli). Skoro ma być ten Rambis to czemu go Jax jeszcze nie podpisał? Na co on czeka? Na kogo? Już wrzodów od tego czekania dostaję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Skoro ma być ten Rambis to czemu go Jax jeszcze nie podpisał? Na co on czeka? Na kogo? Już wrzodów od tego czekania dostaję... Może czeka z całą tą przebudową aż mu pikawa jebnie, bo wie że nawet on nie zbuduje contendera w knicks?? Nie chce "plamy na legacy" jak pop wiesz.. Edytowane 12 Maja 2016 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Mała prywata: mam nadzieję, że nie będzie jakiegoś problemu z tym, że to tu wrzucam - zwłaszcza, że będzie to tylko zareklamowane jeden raz. Ale do tematu: Startuję z nowym projektem tylko i włącznie poświęconemu Knicks. Link poniżej. Jeżeli ktoś jest zmartwiony, że porzucam swoje "dziecko" czyli to co mam w opisie profilu jest w błędzie. Wszystko będzie hulać tak jak do tej pory i to z drobną nawiązką: http://zkrainynba.com/z-kanciapy-msg1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 dobry art. propsuję, wrzucaj tutaj czasem linki to bede pamietał, żeby wpadać bo tak sam z siebie te wszystkie polskie portale o nba omijam szerokim łukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 W tajemnicy spotkali się z Vogelem i Blattem tydzień temu. Prasa już się zesrała więc rzucili im kandydaturę Jeffa "ElwoodMyLove" Hornaceka na rozszarpanie. Kłucie w lewej stopie podpowiada mi, że w tym tygodniu poznamy głównego szkoleniowca. Wówczas założę temat o off season Knicks, bo przecież nie będziemy dyskutować w starym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 W tajemnicy spotkali się z Vogelem i Blattem tydzień temu. Prasa już się zesrała więc rzucili im kandydaturę Jeffa "ElwoodMyLove" Hornaceka na rozszarpanie. Kłucie w lewej stopie podpowiada mi, że w tym tygodniu poznamy głównego szkoleniowca. Wówczas założę temat o off season Knicks, bo przecież nie będziemy dyskutować w starym temacie Wiadomo, trzeba się szanować No mam nadzieję na tego Blatta ale kto by nie był poza Rambisem to przyjmę z otwartymi ramionami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Dell Negro czy Brooks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Corbin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dziękujemy Ci essi dżonson za pick oddany Denver, dzięki czemu LBS nie boli dupa o pick oddany przez Knicks do Raps, dzięki czemu mam wyjebane, bo z nr czwartym biorę Bendera albo Sabasa. o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Za podśmiec***ki z trenerów sami wiecie co Wam w cyce. Pick poszedł mino wszystko do Raps nie Nuggets? Rozczarowanie level w c***! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Za podśmiec***ki z trenerów sami wiecie co Wam w cyce. Pick poszedł mino wszystko do Raps nie Nuggets? Rozczarowanie level w c***! No nie, widziałem w skrócie że Denver mi ało pick via New York Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Dziwny ruch, Horny jakoś mnie nie przekonuje jako coach. W dodatku big market... Ok, jednak marketingowo to ma sens - córeczka: Edytowane 19 Maja 2016 przez Zaphod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Oficjalnie jeszcze nic nie podpisał. Było spotkanie wyszli uśmiechnięci i tyle. Ale patrząc na moje kryteria to: Czy nazywa się Rambis? TAK NIE od biedy może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zakąska: http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/jeff-hornacek-reportedly-set-to-become-the-next-knicks-coach-002557616.html Deser: https://www.youtube.com/watch?v=u6VTj7LhCtE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zakąska: http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/jeff-hornacek-reportedly-set-to-become-the-next-knicks-coach-002557616.html Deser: https://www.youtube.com/watch?v=u6VTj7LhCtE Pierdu pierdu. Pisz mi tu jak na świętej spowiedzi albo podczas upalnej nocy gdzieś nad Wisłą kiedy to beton dawał chłodne ukojenie jak to wyglądało u niego w pierwszym sezonie w Suns? Bo później to wasz zarząd zaczął złe klocki dokładać i się wszystko zesrało, a wina spadła na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Autorytet u starszych graczy niski.u młodszych w miarę. Ofensywnie stawia na dwójkowe zagrania. Pod jego wodzą kicki wychodzą nieźle. Umie rozruszać obwód. Ma problem z roto podkoszowymi. Potrzebuje lidera z autorytetem na parkiecie do współpracy a nie do zakrzyczenia. Nie umie radzić sobie z krnąbrnymi gostkami. Nie panikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Senkju soł macz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi