Dnc Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 BlaTt byłby u siebie rozwiń? w sesnie grania trójkątów czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 W sensie, że będzie miał tam swoją diasporę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Melo zaczyna siadać psychika "Carmelo Anthony told the @dpshow that he's a better scorer than LeBron and Steph Curry." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Tj7IVGoBSHg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Vogelowi latem kończy się umowa - może Jax powinien po niego uderzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Swoja droga w NY to juz wcale nie taka diaspora lol. Bierzta go bo my tu many chyba 3 placonych jako 1st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Drop the mic http://nypost.com/2016/05/06/james-dolan-regrets-writing-fix-the-knicks-song/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 No i jednak będą ponoć gadać z Vogelem, może się uda bo nie widać innych kandydatów po niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Lewa ręka mi zdrętwiała i duszności dostałem. Myślałem, że już Rambis oficjalnie na 5 lat zostaje. Tak mam za każdym razem jak ktoś coś napisze w tym temacie. Paranoja? Może i tak, ale pamiętajcie dzieciaczki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 A Grizzlies? Grizz nie wiedzą co mają robić, czy Conley zostanie czy nie, czy robić przebudowę czy jeszcze trwać w tym co mają a ten skład za rok może nie styknac na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Zdziwię się mocno jak Mike Conley zostanie z 5 letnim kontraktem w memphis. To jest niezła drużyna ale jasne jest już powoli, że miśka tam nie zdobędzie. Za rok będzie dużo wolnych pg latem i prawdopodobnie większość drużyn załata na ten rok - dwa dziury na rozegraniu więc o wymianę wtedy może być ciężko. Dla Conleya knicks i zmiana konfy ogólnie może być dobrą opcją na kontynuację kariery.#ŁotyszMVP + Melo + Conley + rolsi mogą dać dosyć ciekawą ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Sprawa jest bardzo prosta. Teraz mnie olśniło: Phil Jackson czeka z podpisaniem trenera do końca serii Atlanty i w lato podpisuje Mike'a Budenholzera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Sprawa jest bardzo prosta. Teraz mnie olśniło: Phil Jackson czeka z podpisaniem trenera do końca serii Atlanty i w lato podpisuje Mike'a Budenholzera A President of Basketball Operations w Hawks zostaje Harry the Hawk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Sprawa jest bardzo prosta. Teraz mnie olśniło: Phil Jackson czeka z podpisaniem trenera do końca serii Atlanty i w lato podpisuje Mike'a Budenholzera już! lepiej niech dzwoni! A to Knicks wiedzą co robić ? Jasne, że Grizz mają duże problemy (poważna kontuzja Marca, dla centra bardzo niepokojąca, casus Conleya etc), ale to jednak jest kontrkandydat dla NYK jak najbardziej. No wiedzą, spokojnie obudowują Porzignisa i albo dokładają do tego Melo albo go spuszczają za jakies picki lub spoko rolsów (co powoduje że przebudowa się wydłuża wiec licze na pierwsza opcje) Zdziwię się mocno jak Mike Conley zostanie z 5 letnim kontraktem w memphis. To jest niezła drużyna ale jasne jest już powoli, że miśka tam nie zdobędzie. Za rok będzie dużo wolnych pg latem i prawdopodobnie większość drużyn załata na ten rok - dwa dziury na rozegraniu więc o wymianę wtedy może być ciężko. Dla Conleya knicks i zmiana konfy ogólnie może być dobrą opcją na kontynuację kariery.#ŁotyszMVP + Melo + Conley + rolsi mogą dać dosyć ciekawą ekipę. w sumie to na to licze, że może Conley przychylnym okiem spojrzy na Wielkie Jabłko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Właśnie opisałeś dwie dość skrajne opcje - pozostania/oddania Melo. Dodatkowo również na górze w NYK jest pewien zamęt związany z niewiadomą czy Phil zostanie czy nie. Tak więc nie napisałbym, że Knicks wiedzą co zrobią. Bo można rozwijać Porzingisa w przebudowującej się ekipie lub w walczącej o PO. Nie skrajne tylko jedyne dwie możliwe. Ten zamęt to media rozdmuchaly, ja nie czytałem nic o tym by Phil miał wracać do La. Oczywiście z sensownych źródeł, więc nie ma co się tym póki co przejmować. To czy będzie ekipa walcząca o PO zależy głównie od Fa. Czy ktoś wzmocni, jak nie to dalej w loterii będą szukać kolejnych klocków układanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Właśnie opisałeś dwie dość skrajne opcje - pozostania/oddania Melo. Dodatkowo również na górze w NYK jest pewien zamęt związany z niewiadomą czy Phil zostanie czy nie. Tak więc nie napisałbym, że Knicks wiedzą co zrobią. Bo można rozwijać Porzingisa w przebudowującej się ekipie lub w walczącej o PO. To czy Melo zostanie bądź odejdzie, to spekulacje dziennikarzy i kibiców. Skąd masz info, że Phil nie wie co robić? Dzwoniłeś do niego? To, że Kristaps może się rozwijać w różnego rodzaju drużynach, to oczywiście fakt, ale nie znaczy, że wszyscy w klubie wyglądają jak Vincent Vega na gifie. Po prostu są plany A, B, C, itd. To, że Knicks nie wrzucili na swoją oficjalną stronę swojego planu na offseason, nie znaczy, że takiego nie mają. Generalnie za dużo chyba czytasz hopsiupów i rildżiemów, że tak wierzysz w te wszystkie doniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Nie kontaktowałem się z nikim ze sztabu Grizzlies, więc nie mam informacji o tym, czy w Memphis wiedzą co mają robić czy nie. A sytuacja Grizzlies i Knicks różni się tym, że Conley jeśli zechce odejść, to Memphis nie będą mieć nic do powiedzenia, natomiast Carmelo nie może się spakować z dnia na dzień i wyjechać w siną dal bez zgody Jaxa. Edytowane 9 Maja 2016 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nie kontaktowałem się z nikim ze sztabu Grizzlies, więc nie mam informacji o tym, czy w Memphis wiedzą co mają robić czy nie. A sytuacja Grizzlies i Knicks różni się tym, że Conley jeśli zechce odejść, to Memphis nie będą mieć nic do powiedzenia, natomiast Carmelo nie może się spakować z dnia na dzień i wyjechać w siną dal bez zgody Jaxa. Raczej Jax nie może go wysłać w siną dal bez zgody Melo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Raczej Jax nie może go wysłać w siną dal bez zgody Melo. To działa w obydwie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Melo bez zgody Jacksona też przez najbliższe dwa lata musi siedzieć w NY. Później ma player option i może decydować. Janek ma dziwne podejście do tematu przebudowy i ogólnie pozyskiwania graczy, więc luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi