Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nasze kontuzje to wzmocnieni zespołu, Wasze - osłabienie. My to Wandzia, Wy to straż miejska. Wy to Tupolew, My brzoza. Wy macie cyganów za miedzą, my mexyków. I nasi uchodźcy nie potrzebują pontonów tak jak Wasi na Hudson River. o 1:30 macie wpierpapier i palulu Z racji tego, że nie obrażam innych użytkowników od wczoraj, to napiszę Ci drogi Elwoodzie, że to piwko ma być zimne, nie jakieś tam w temperaturze pokojowej i pite z chui wi czego jak piwni hipsterzy co się naoglądali Tomasza Kopyty, na kanale YT Tomasz Kopyra z blogu blog.kopyra.com, tylko prosto z centrali i na Twoich łapczywych oczkach. Jakiś porter może być. Całuję gdzie lubisz. Przemysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nie wiem czemu rżysz, dzisiaj czytalem o posadzeniu Knighta na resztę sezonu. Wchodzę w zakład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nie wiem czemu rżysz, dzisiaj czytalem o posadzeniu Knighta na resztę sezonu. Wchodzę w zakład. 2 na jednego? Naoglądali się brazzersów o miłości 2 panów w tych zakładkach co nikt nie klika. A co mi tam szkodzi? Jak się bawić to się bawić! Fishera wyjabać, a Jaxa wstawić. Chyba, że inny fan Knicks chce bronić honoru swojej ekipy i dołączy do zakładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 denixior albo człowiek, stawiać browara a, przemo, miłości moja - śsij pałę odkrywam pszenicę na na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 a, przemo, miłości moja - śsij pałę Ty te rozgotowane farfalle śmiesz nazywać męskością? Wstydź się. Do 1:30 gdzie gwałt analny będzie Waszym największym marzeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 29 Stycznia 2016 przez denixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 quuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrwa http://sports.yahoo.com/news/anthony-porzingis-back-knicks-lineup-calderon-232753405--nba.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 WOW. Suns weszli z przytupem w mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 ta.8 strat, 3/16. i hit sezonu. 3 pg kontuzjowanych więc bierzemy gościa z nbdl, który 3 dni temu zrobił 61 pktów i dajemy mu rozgrywać. rasowemu sg w ciele pg, bo kolo ma oficjalnie 6,1 a w papierach ma 6,5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wygraną z Suns nie ma się czym chełpić w zasadzie. Oby się im trafił nr 1 w tym drafcie Ale co innego jeżeli chodzi o zakład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 https://streamable.com/cu2x ...a tu na pocieszenie dla Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Czy Ish Smith ma jakiegoś brata albo kuzyna, który mógłby przyjść i zrobić w Phoenix zespół NBA? Smutno się patrzy na Czendlę, bo widać po nim, że on już nie ma ochoty grać w kosza, a musi udawać, że mu się chce. Podobno jest jakaś szansa, że Jose jeszcze chwilę będzie siedział w garniaku. Chwilo trwaj! Nawet Sasha z ławki w tej sytuacji tak nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 ale Booker bardzo fajny jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mecz bez historii. Rozgrywanie prowadzone przez 3 wątłych sg + brak koncepcji na wykorzystanie środka i mleczny start (8 strat w 6 minut) i się dziwię, że nie było 50 różnicy. Orzeł, coś mi się kołacze, że raz już się zakładaliśmy i tez przeyebałem. Przed zjazdem. Prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie przypominam sobie takiego czegoś, więc pewnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wstydu dziś nie było pomimo porażki dużą ilością punktów. Pierwsza kwarta to podobno najgorszy wynik GSW w sezonie. Pisać w zasadzie nie ma o czym, gdyż kiedy sobie tak pomyślałem: kurde Knicks mogą to wygrać, Klay odpalił konsolę i zaczął trafiać jak dziki. Po przerwie było zaledwie - 6. Nadzieja matką głupich. Następnie Warriros odjechali na -20 lub -22 i już miałem iść spać,ale mówię: nie! Wchodzi Sasza "The Machine" i jak boss daje sygnał do ataku i z -22 lub -20 robi się nagle -9!!!!!!!!! Kerr wkurwiony bierze czas i po frytkach Bardzo podoba mi się to co robi Galloway jako wyjściowy rozgrywający. Jose możesz nie wracać. Bierz te miliony i jedź doglądać swojej trzody. Co? nie wiedzieliście, że Calderon ma chlewik i świnki? Topic o Knicks uczy i bawi. I dziś Melo naznaczył Curry'ego i pozostawił mu pamiątkę po wizycie w MSG. 21 punktów dla Gryffindoru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 dlaczego Harry Potter ma błyskawicę na czole? bo go opel pierdolnął na pasach Jak młody alfabet? Widziałeś go w akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak młody alfabet? Widziałeś go w akcji? Jeszcze dziś nikt (chyba) nie zrzucił jego 2 dunków na sam koniec spotkania. Może w skrócie są, ale wątpię. Jak się tylko pojawią to dam sygnał dymny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak młody alfabet? Widziałeś go w akcji? to jest starszy brat Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jeszcze dziś nikt (chyba) nie zrzucił jego 2 dunków na sam koniec spotkania. Może w skrócie są, ale wątpię. Jak się tylko pojawią to dam sygnał dymny... Na nba.com są video boxscore'y, możesz sobie znaleźć w nich wszystkie staty na video: http://on.nba.com/1UBHQ2l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi