Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2016/2017

Przem

Rekomendowane odpowiedzi

Spurs mają mega mocny skład to fakt ale zastanawialiście się nad tym ,że Ducnan , TP i Manu nie są już w prime . Mają duże doświadczenie ale czy wytrzymują kondycyjnie ? I jak będą ich obronę zakrywać pozostali gracze podczas spotkań z dużo bardziej atletycznymi drużynami typu OKC (Durant , Westbrook , Ibaka) ?

Mam wrażenie że pierwszy raz to zdanie padło 10 lat temu.

Wtedy jeszcze LAF bawił się klockami ;) (nołofens)

Tak czytam te kolejne podpisane nazwiska przez SAS i się zastanawiam nad ich fenomenem

Pop nigdzie nie wydzwania, MVP finals bierze mniejsza kasę, Green to samo, tym bardziej ze wokół kołki nie będące bawet w połowie tak dobrymi graczami dostaja 2x wiecej, oddają Josepha żeby za chwle zagarnac równie dobrego zmiennika

Manu z Duncanem wymieniają kolejna baterię

Aż się człowiek zastanawia czy to nie jakiś wałek :)

Jest na świecie, w jakiejkolwiek dyscyplnie podobnie zarządzana organizacja?

No i jeszcze West za grosze i split tradowany w najbardziej odpowiednim momenci

NO WAŁEK JAK NIC

Edytowane przez josephnba

Wtedy jeszcze LAF bawił się klockami ;) (nołofens)

Tak czytam te kolejne podpisane nazwiska przez SAS i się zastanawiam nad ich fenomenem

Pop nigdzie nie wydzwania, MVP finals bierze mniejsza kasę, Green to samo, tym bardziej ze wokół kołki nie będące bawet w połowie tak dobrymi graczami dostaja 2x wiecej, oddają Josepha żeby za chwle zagarnac równie dobrego zmiennika

Manu z Duncanem wymieniają kolejna baterię

Aż się człowiek zastanawia czy to nie jakiś wałek :smile:

Jest na świecie, w jakiejkolwiek dyscyplnie podobnie zarządzana organizacja?

No i jeszcze West za grosze i split tradowany w najbardziej odpowiednim momenci

NO WAŁEK JAK NIC

Nie wałek tylko rodzina. Dla rodziny robi się więcej niż dla współpracowników.

No już nie przesadzajcie, Green jest bardzo jednowymiarowym graczem, także te 10 baniek to też nie jest jakoś mało. 

k****, tyle dostał Iman Shunpert, więc o ile faktycznie z naszego punktu widzenia 10 mln$ to dużo, to Spurs pokazało ogromnego faka całej lidze właśnie.

Publicznie wyrazasz opinie wiec licz sie z komentarzem. Choc tu jak mawial łona jedyne co zostaje to : do diaska bo ja pi****le to przerasta. Porownales idealnego role playera ktorego chciala cala liga 3andD definition do imana shumperta dajac miedzy nimi znak rownosci. To tak jakbys dal znak rownosci miedzy edith piaf a rodowicz. Zreszta rappar wylapal to przede mna

Publicznie wyrazasz opinie wiec licz sie z komentarzem. Choc tu jak mawial łona jedyne co zostaje to : do diaska bo ja pi****le to przerasta. Porownales idealnego role playera ktorego chciala cala liga 3andD definition do imana shumperta dajac miedzy nimi znak rownosci. To tak jakbys dal znak rownosci miedzy edith piaf a rodowicz. Zreszta rappar wylapal to przede mna

Ale tamto to ja personalnie do ciebie, opinia nie ma nic do tego.

Rozumiem, że fani Spurs jakby mieli Big Baby'ego, to by zadzierali nosa i uważali go za drugiego Shaqa, "taki mamy klimat". Danny Green jest przeciętny, ale gra na najsłabiej obsadzonej pozycji w lidze, więc na tle innych uchodzi za solidnego. Stąd zainteresowanie. Shumpert dostał za dużo - ok, ale mówienie że Green to taki cud, a jego kontrakt to "pokazywanie faka lidze" to lekkie przegięcie. 

Poza tym zesrał się w tym roku w playoffach i całą serię biegał w pełnych gaciach.

Aż z ciekawości przejrzałem statystyki, w żadnej, ale to naprawdę żadnej Shunpert nie jest lepszy. Jeśli zaś chodzi o eye test i jaka jest między nimi różnica w obronie...

Shumpert. Nie napisałem, że jest lepszy, bo tak nie uważam. To ty stwierdzasz, że jak taki ktoś jak Shumpert dostał 10mln, to Danny Green powinien dostać... no własnie, ile byś mu dał?

Edytowane przez puzonyyx

Shumpert. Nie napisałem, że jest lepszy, bo tak nie uważam. To ty stwierdzasz, że jak taki ktoś jak Shumpert dostał 10mln, to Danny Green powinien dostać... no własnie, ile byś mu dał?

Napisałeś, że jest niewiele lepszy, jeśli w ogóle, czyli napisałeś, ze sam nie wiesz czy jest lepszy czy gorszy. I w sumie na tym, że nie wiesz powinieneś zakończyć post.

Ile bym mu dał zależy czy mam patrzeć na salary cap czy na inne kontrakty w lidze. Jeśli na to drugie, spokojnie się łapie na 64/4.

Napisałeś, że jest niewiele lepszy, jeśli w ogóle, czyli napisałeś, ze sam nie wiesz czy jest lepszy czy gorszy. I w sumie na tym, że nie wiesz powinieneś zakończyć post.

Ile bym mu dał zależy czy mam patrzeć na salary cap czy na inne kontrakty w lidze. Jeśli na to drugie, spokojnie się łapie na 64/4.

No ok - to "jeśli w ogóle" było zbędne i bardziej wynikało z mojej niechęci do tej drużyny, niż z realnej oceny umiejętności. Jest lepszy od Shumperta, ale dalej uważam że z "pokazywaniem faka lidze" i teraz z "64/4" jednak przesadziłeś. Fakt, że liga oszalała i podpisuje przeciętnych graczy za obłędne pieniądze. Ile w takim razie wkrótce dostaną gracze All Star tieru? Davis już pobił rekord, strach pomyśleć co będzie za parę lat... :/