MAO Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Ktoś coś o szczegółach związanych z podpisaniem Bobana Marjanovicia ? Oglądam, oglądam i wychodzi na to, że kołek jak znalazł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 https://pbs.twimg.com/media/Bq1tz-QIUAAsNE8.jpg:large 1 rok, 2 miliony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Spurs mają mega mocny skład to fakt ale zastanawialiście się nad tym ,że Ducnan , TP i Manu nie są już w prime . Mają duże doświadczenie ale czy wytrzymują kondycyjnie ? I jak będą ich obronę zakrywać pozostali gracze podczas spotkań z dużo bardziej atletycznymi drużynami typu OKC (Durant , Westbrook , Ibaka) ? Mam wrażenie że pierwszy raz to zdanie padło 10 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Wtedy jeszcze LAF bawił się klockami (nołofens) Tak czytam te kolejne podpisane nazwiska przez SAS i się zastanawiam nad ich fenomenem Pop nigdzie nie wydzwania, MVP finals bierze mniejsza kasę, Green to samo, tym bardziej ze wokół kołki nie będące bawet w połowie tak dobrymi graczami dostaja 2x wiecej, oddają Josepha żeby za chwle zagarnac równie dobrego zmiennika Manu z Duncanem wymieniają kolejna baterię Aż się człowiek zastanawia czy to nie jakiś wałek Jest na świecie, w jakiejkolwiek dyscyplnie podobnie zarządzana organizacja? No i jeszcze West za grosze i split tradowany w najbardziej odpowiednim momenci NO WAŁEK JAK NIC Edytowane 11 Lipca 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Wtedy jeszcze LAF bawił się klockami (nołofens) Tak czytam te kolejne podpisane nazwiska przez SAS i się zastanawiam nad ich fenomenem Pop nigdzie nie wydzwania, MVP finals bierze mniejsza kasę, Green to samo, tym bardziej ze wokół kołki nie będące bawet w połowie tak dobrymi graczami dostaja 2x wiecej, oddają Josepha żeby za chwle zagarnac równie dobrego zmiennika Manu z Duncanem wymieniają kolejna baterię Aż się człowiek zastanawia czy to nie jakiś wałek Jest na świecie, w jakiejkolwiek dyscyplnie podobnie zarządzana organizacja? No i jeszcze West za grosze i split tradowany w najbardziej odpowiednim momenci NO WAŁEK JAK NIC Nie wałek tylko rodzina. Dla rodziny robi się więcej niż dla współpracowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Red Rocket podpisany. Brakuje mi jeszcze jakiegoś strzelca za 3 na pozycje 2/3 w zastępstwo za Belinelliego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A z punktu widzenia salary jak to wygląda? Jest jeszcze miejsce na uzupełnieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Pewnie większości umknęło, ale Danny Green wziął jeszcze mniej (!!!), niż zapowiadano. Dostał 40/4, nie 45 mln. Piękny kontrakt Spurs. @EricPincus Danny Green's deal with the San Antonio Spurs is $10 mil flat each season, 4 years, last a player option. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Lojalność i poświęcenie 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No już nie przesadzajcie, Green jest bardzo jednowymiarowym graczem, także te 10 baniek to też nie jest jakoś mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No już nie przesadzajcie, Green jest bardzo jednowymiarowym graczem, także te 10 baniek to też nie jest jakoś mało. k****, tyle dostał Iman Shunpert, więc o ile faktycznie z naszego punktu widzenia 10 mln$ to dużo, to Spurs pokazało ogromnego faka całej lidze właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Green wcale nie jest dużo (o ile o ogóle) lepszy od Shumperta. Podobny, przeciętny poziom. Żaden z nich nie jest graczem na 10 baniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Publicznie wyrazasz opinie wiec licz sie z komentarzem. Choc tu jak mawial łona jedyne co zostaje to : do diaska bo ja pi****le to przerasta. Porownales idealnego role playera ktorego chciala cala liga 3andD definition do imana shumperta dajac miedzy nimi znak rownosci. To tak jakbys dal znak rownosci miedzy edith piaf a rodowicz. Zreszta rappar wylapal to przede mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Aż z ciekawości przejrzałem statystyki, w żadnej, ale to naprawdę żadnej Shunpert nie jest lepszy. Jeśli zaś chodzi o eye test i jaka jest między nimi różnica w obronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Publicznie wyrazasz opinie wiec licz sie z komentarzem. Choc tu jak mawial łona jedyne co zostaje to : do diaska bo ja pi****le to przerasta. Porownales idealnego role playera ktorego chciala cala liga 3andD definition do imana shumperta dajac miedzy nimi znak rownosci. To tak jakbys dal znak rownosci miedzy edith piaf a rodowicz. Zreszta rappar wylapal to przede mna Ale tamto to ja personalnie do ciebie, opinia nie ma nic do tego. Rozumiem, że fani Spurs jakby mieli Big Baby'ego, to by zadzierali nosa i uważali go za drugiego Shaqa, "taki mamy klimat". Danny Green jest przeciętny, ale gra na najsłabiej obsadzonej pozycji w lidze, więc na tle innych uchodzi za solidnego. Stąd zainteresowanie. Shumpert dostał za dużo - ok, ale mówienie że Green to taki cud, a jego kontrakt to "pokazywanie faka lidze" to lekkie przegięcie. Poza tym zesrał się w tym roku w playoffach i całą serię biegał w pełnych gaciach. Aż z ciekawości przejrzałem statystyki, w żadnej, ale to naprawdę żadnej Shunpert nie jest lepszy. Jeśli zaś chodzi o eye test i jaka jest między nimi różnica w obronie... Shumpert. Nie napisałem, że jest lepszy, bo tak nie uważam. To ty stwierdzasz, że jak taki ktoś jak Shumpert dostał 10mln, to Danny Green powinien dostać... no własnie, ile byś mu dał? Edytowane 17 Lipca 2015 przez puzonyyx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Shumpert. Nie napisałem, że jest lepszy, bo tak nie uważam. To ty stwierdzasz, że jak taki ktoś jak Shumpert dostał 10mln, to Danny Green powinien dostać... no własnie, ile byś mu dał? Napisałeś, że jest niewiele lepszy, jeśli w ogóle, czyli napisałeś, ze sam nie wiesz czy jest lepszy czy gorszy. I w sumie na tym, że nie wiesz powinieneś zakończyć post. Ile bym mu dał zależy czy mam patrzeć na salary cap czy na inne kontrakty w lidze. Jeśli na to drugie, spokojnie się łapie na 64/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Mówimy o tym samym Dannym Greenie, który gdyby nie Chokenobli i rzut RayRaya zostałby pewnie MVP Finałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Napisałeś, że jest niewiele lepszy, jeśli w ogóle, czyli napisałeś, ze sam nie wiesz czy jest lepszy czy gorszy. I w sumie na tym, że nie wiesz powinieneś zakończyć post. Ile bym mu dał zależy czy mam patrzeć na salary cap czy na inne kontrakty w lidze. Jeśli na to drugie, spokojnie się łapie na 64/4. No ok - to "jeśli w ogóle" było zbędne i bardziej wynikało z mojej niechęci do tej drużyny, niż z realnej oceny umiejętności. Jest lepszy od Shumperta, ale dalej uważam że z "pokazywaniem faka lidze" i teraz z "64/4" jednak przesadziłeś. Fakt, że liga oszalała i podpisuje przeciętnych graczy za obłędne pieniądze. Ile w takim razie wkrótce dostaną gracze All Star tieru? Davis już pobił rekord, strach pomyśleć co będzie za parę lat... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi