Skocz do zawartości

Liga Roto Keeper 2015-2016

Leszczur

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.09.2015 o 20:55, washko napisał(a):

Yahoo pokazuje, że L.TM, czyli Phoenix mieli też w składzie Embiida, którego Leszczur nie wskazał jako kipera. Czy to błąd yahoo, czy jednak powinien być za 10?

To jest błąd Leszczura, bo PHX ma wg niego tylko 10 zawodników i pominął akurat Embiida.

Tyle ze jego wartość powinna być 14$ a nie 10$ bo za 10$ został wydraftowany w zeszłym sezonie i cały czas był w składzie.

Wyniki ankiet na teraz (nie zagłosowali jeszcze L.TM, Julius, SiXers):

1. Wprowadzenie dodatkowego slotu IL:

a. NIE - 13 (Leszczur, barcalover, Tocheck, dannygd, marcos, washko, shevcu, Lew, thompkins, dvd93, evitacre, BlackMamba)

b. TAK - 3 (Dig, Jackoso, pumeks)

2. Tryb pobierania FAsów

a. Daily - Today - 10 (washko, Jackoso, shevcu, dannygd, thompkins, Dig, dvd93, Tocheck, BlackMamba, maryjan)

b. Daily - Tomorrow - 7 (marcos, barcalover, Lew, Leszczur, pumeks, jordan20, evitacre)

Edytowane przez marcos

W dniu 24.09.2015 o 09:48, Dig napisał(a):

To może zaczniemy ustalać termin draftu. Wrzucam ankietę 

http://doodle.com/poll/zivg46kt69u93giq

Godzina na razie defaultowo 21, po znalezieniu daty się ustali dokładnie.

Dzięki Dig za pomoc.

Ale już widać że 6 wypełniło i już nie ma wolnego terminu, a gdzie pozostałych 14.

Maryjan zablokował nam od razu prawie większość terminów, a wtedy kiedy on mógłby być to Jackoso albo barcalover akurat nie mogą ;).

Słuchajcie - wypełniajcie ankietę w założeniu że macie sprawy które jesteście w stanie przełożyć albo zmienić żeby znalazł sie jakiś wspólny termin.

Nie patrzcie na innych na zasadzie ze skoro kogoś i tak nie ma to ja też nie zaznaczę choć może dałbym radę, bo i tak czeka nas raczej przekonywanie się do terminu gdzie mamy najmniej nieobecnych i ktoś się będzie musiał dostosować, coś przełożyć, zamienić albo załatwić jakieś zastępstwo.

Cześć Panowie, sorki za zwłokę.

1. TAK.

2. Daily - Today.

Co do ankiety, to na dziś mogę się zobligować na każdy czwartek, piątek, sobotę, ale jak będziemy bliżej ustalenia terminu to postaram się dostosować. Absolutnie odpada dla mnie środa, a z resztą różnie to bywa.

W dniu 24.09.2015 o 11:41, Jackoso napisał(a):

Ja mogę codziennie oprócz 10.10.2015 oraz dnia draftu ROTO (jeszcze nie ustalony) ale uważam, że w weekendy są ciekawsze rzeczy do robienia.

Zapewne kazdy ma przynajmniej jedną rzecz ktorą wolałby robić zamiast draftu fantasy (albo jego żona wolałaby żeby robił zamiast draftu).

Ale jeden wieczór w roku mozna poswiecic na draftową nudę. Bądź dobrym samarytaninem i zamień swoją zwyczajową zabawę na wspolny draft z nami - nawet jesli to nudnawa perspektywa. W ten sposób pomożesz wielu weteranom.

Edytowane przez Leszczur

Ostateczne wyniki ankiet (nie zagłosował tylko Julius ale jego głos już by nic nie zmienił):

1. Wprowadzenie dodatkowego slotu IL:

a. NIE - 13 (Leszczur, barcalover, Tocheck, dannygd, marcos, washko, shevcu, Lew, thompkins, dvd93, evitacre, BlackMamba)

b. TAK - 5 (Dig, Jackoso, pumeks, SiXers, L.TM)

2. Tryb pobierania FAsów

a. Daily - Today - 12 (washko, Jackoso, shevcu, dannygd, thompkins, Dig, dvd93, Tocheck, BlackMamba, maryjan, SiXers, L.TM)

b. Daily - Tomorrow - 7 (marcos, barcalover, Lew, Leszczur, pumeks, jordan20, evitacre)

Zatem zostaje wszystko tak jak było w poprzednim sezonie.

Co do ankiety:)...odpadają u mnie 18, 25, 26 bo mam inne drafty, lecz widzę, że daty te nie kolidują z faworytami. W dniach 9-15 będę za granicą na pseudo-urlopie i jeżeli wypadnie któryś z tych dni (duże szanse są na to) to miło będzie jakby draft zaczynał się nie wcześniej niż o 21.00. 

W dniu 24.09.2015 o 21:06, dannygd napisał(a):

Panowie widzę że data 10.10 jest faworytem, ale tu prośba do Was, żeby draftu nie było tego dnia, bo akurat 20 rocznica mi wypada... Poza tym dniem i 9.10, 15.10 (inne drafty) dostosuje się i do dnia i godziny ;)

Wysłano mobilnie z Tapatalka.

Cóż, wygląda na to, że jednak draft będzie 10.10, bo najlepsza z innych opcji pasuje jedynie 14 osobom, a 10.10 - 17.

W dniu 26.09.2015 o 08:34, washko napisał(a):
Cóż, wygląda na to, że jednak draft będzie 10.10, bo najlepsza z innych opcji pasuje jedynie 14 osobom, a 10.10 - 17.

Szanuje wybór większości, jesli jednak kilka osób z dnia 12,16,17 czy 23 byłoby w stanie u siebie coś przełożyć/dostosować godzinowo (bo rocznicy czy urlopu wyjazdowego raczej się nie da ;)) to byłbym bardzo wdzięczny.

Inaczej z tego co czytam 10.10 na 99% 3 roboty losujace będą (u mnie na 100%), a to bardziej popsuje niż ułatwi innym draft.

Wysłano mobilnie z Tapatalka.

Jako że wszyscy wypełnili ankietę draftową to ogłaszam że w związku z brakiem jakiegokolwiek terminu w tym roku nie draftujemy i komisz przydzieli zawodników drużynom według własnego uznania ;)

A tak na poważnie to wygląda to bardzo, bardzo słabo.

Poniżej wpisze terminy w których mamy najmniej czerwonego z prośbą do wymienionych osób którym te terminy nie pasowały o przeanalizowanie czy jest możliwość jednak uczestnictwa w godzinach późniejszych ok. 22 start albo załatwienia sobie zastępstwa.

Poza 10.10 skupmy się może na 16, 17, 23.10 i zobaczymy co z tego wyjdzie.

piątek 9.10 - nie pasuje 7: Jackoso, Lew, Julius, BlackMamba, evitacre, barcalover, dannygd

sobota 10.10 - nie pasuje 3: Jackoso, dannygd, evitacre

poniedziałek 12.10 - nie pasuje 6: BlackMamba, evitacre, Julius, Tocheck, Sixers, maryjan

piątek 16.10 - nie pasuje 6: BlackMamba, evitacre, washko, Leszczur, barcalover, maryjan

sobota 17.10 - nie pasuje 6: thompkins, Lew, washko, Leszczur, barcalover, maryjan

wtorek 20.10 - nie pasuje 7: maryjan, Sixers, L.TM, pumeks, Julius, thompkins, dvd93,

środa 21.10 - nie pasuje 7: maryjan, Sixers, washko, pumeks,  Julius, thompkins, dvd93,

piątek 23.10 godz. 22:00 - nie pasuje 5: barcalover, pumeks, Lew, Julius, BlackMamba

Bo ostatecznie będzie mnie czekało ustalenie terminu w którym mamy najmniej wacatów a nieobecni będą musieli sobie jakoś poradzić i ustawić sobie wyceny licząc na to że uda się plan.

Proszę o rzetelne podejście do tematu bo każdy ma wiele ważniejszych i ciekawszych spraw ale jak się zdecydowaliśmy na zabawę to poświęcimy jeden wieczór/noc na draft a potem możecie balować/pracować/odpoczywać/pić itp.

Edytowane przez marcos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.