Luki Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Luki, to moja wrzutka z punktacją. A sama punktacja jest jasna, problemy się pojawiają jak ludzie nie potrafią jej zrozumieć i zaczynają się żale. Ale czy to rozwiązanie kompromisowe nie byłoby optymalne? Bo wg mnie pomylenie się co do tego ile meczów wygra ktoś kogo się typowało na zwycięzcę serii jest tak samo wazne jak to o ile meczów pomylono się co do niedoszłego przegranego. Zaraz wrzucę tabelke jak wg mnie punkty minusowe powinny wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) edit. Taka tabelka + 5pkt za mistrza i zabawa będzie optymalna. TYP WYNIK SERII LICZBA PUNKTÓW MINUSOWYCH 4:3 3:4 1 4:3 2:4 1,5 4:3 1:4 2 4:3 0:4 2,5 4:2 3:4 1,5 4:2 2:4 2 4:2 1:4 2,5 4:2 0:4 3 4:1 3:4 2 4:1 2:4 2,5 4:1 1:4 3 4:1 0:4 3,5 4:0 3:4 2,5 4:0 2:4 3 4:0 1:4 3,5 4:0 0:4 4 Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 10 pts: RonnieArtestics, mayev (2)5 pts: MarcusCamby, Piotrek, eMeS, mcreativo, Kubbas, lorak, karl, tweedy, the4yeast, adamb81, Luki (11)8 pts: Przem, matek, Elwood, puzonyyx, falcao, Mentor, artur86 (7)dostosuje się do większości: tomeczeg20, nawciarz Co do punktów minusowych to popieram tabelkę Lukiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 10 pts: RonnieArtestics, mayev (2) 5 pts: MarcusCamby, Piotrek, eMeS, mcreativo, Kubbas, lorak, karl, tweedy, the4yeast, adamb81, Luki, LBS (12) 8 pts: Przem, matek, Elwood, puzonyyx, falcao, Mentor, artur86 (7) dostosuje się do większości: tomeczeg20, nawciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Tabela Lukiego nadaje zasadom przyznawania ujemnych punktów przejrzystość, której wcześniej w nich nie widziałem. Ktoś na poprzednich stronach tematu napisał, że tamto stare liczenie jest ok, tylko ludzie "nie rozumiejo". Chyba chodzi właśnie o to, żeby każdy rozumiał i był sobie w stanie sprawdzić punkty. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 10 pts: RonnieArtestics, mayev (2) 5 pts: MarcusCamby, Piotrek, eMeS, mcreativo, Kubbas, lorak, karl, tweedy, the4yeast, adamb81, Luki, LBS (12) 8 pts: Przem, matek, Elwood, puzonyyx, falcao, Mentor, artur86 (7) dostosuje się do większości: tomeczeg20, nawciarz Jak coś to dobrze byłoby jakbyście odnosili się tak jak nawciarz tez do punktów minusowych bo to też dość fundamentalna kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 tabela Lukiego jest git. trzeba założyć osobny temat na typy, najlepiej, by zrobił to Przem i tam w pierwszym poście aktualizował listę tych, którzy wpłacili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 8 punktów kasa poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 8 punktów kasa poszła A tabela która? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 też jestem za 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Również za 8 punktami. Tabela Lukiego faktycznie bardziej czytelna i zrozumiała, ale poprzednia też zła nie była. Niech będzie, że wolę tę od Lukiego Kasa wyślę jak już będzie wiadomo co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Lucas' exel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) 8 za mistrza jest spoko zadnych minusowych punktow, nic nie zmieniamy poza punktami za mistrza juz nie kombinujcie wszystko jak rok temu tylko 8 pkt za mistrza i jazda Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Tez 8 pkt, oczywiscie wchodze do zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur86 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Podajcie numer konta i kwotę do wpłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 10 pts: RonnieArtestics, mayev (2)5 pts: MarcusCamby, Piotrek, eMeS, mcreativo, Kubbas, lorak, karl, tweedy, the4yeast, adamb81, Luki, LBS (12)8 pts: Przem, matek, Elwood, puzonyyx, falcao, Mentor, artur86,ignazz,kungfubestia,kleczes,Kubbas,Qooniu (12)dostosuje się do większości: tomeczeg20, nawciarz tabelki srabelki. generalnie Luki zrobił fest rzecz, klarowne + proste jak morda chama z roli. Jak wszyscy rozumieją to klepnijmy akcept, by było prosto i sprawnie, i napiżdżamy. Podajcie numer konta i kwotę do wpłaty 14 1020 1866 0000 1402 0023 3874 Przemyslaw Kapica 30 zeta A w tytule podaj swój nick oraz jakiś konkret - za seks z kozą, za 3g maryc***aniny, za połyk. Coś od serca znaczy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) tabelka Lukiego 10 pts: RonnieArtestics, mayev (2)5 pts: MarcusCamby, Piotrek, eMeS, mcreativo, Kubbas, lorak, karl, tweedy, the4yeast, adamb81, Luki, LBS (12)8 pts: Przem, matek, Elwood, puzonyyx, falcao, Mentor, artur86,ignazz,kungfubestia,kleczes,Kubbas,Qooniu (12)dostosuje się do większości: tomeczeg20, nawciarz Na razie średnia wychodzi 6.76 więc kompromis 7 punktów będzie najlepszy Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja się jakoś do numeru konta dokopałem, ale rzeczywiście mógłby ktoś wrzucić w pierwszym poście, albo założyć nowy temat z aktualizowaną listą graczy i tabelkami, organizacyjny taki wypucowany. Tabelka Luki'ego OK. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ja się jakoś do numeru konta dokopałem, ale rzeczywiście mógłby ktoś wrzucić w pierwszym poście, albo założyć nowy temat z aktualizowaną listą graczy i tabelkami, organizacyjny taki wypucowany. Tabelka Luki'ego OK. Lo' jutro zrobi temata i tam wszytsko będzie. Ja od razu też w tym temacie zrobię posta i bede uaktualniał wpłacających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ja jestem za 5 punktami i tabelką Lukiego. Kasę wpłaciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi