mayev Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Też zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 hahahahaha padłem To co? ja w końcu zbieram kasiorę? Dać nr konta zatem? Moją nazwę i adres też chcecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Też może wejdę. Ustalcie ile pkt za wytypowanie mistrza. 5 chyba rzeczywiście styka. I podajcie deadline wpłat jakiś ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 przem czy uzywasz netellera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 hahahahaha padłem To co? ja w końcu zbieram kasiorę? Dać nr konta zatem? Moją nazwę i adres też chcecie? adres chyba nie jest wymagany, wystarczy imie i nazwisko czy tam nazwa odbiorcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 14 1020 1866 0000 1402 0023 3874 Przemyslaw Kapica lejcie do czasu rozpoczecia playoffów czyli do 18 kwietnia no i mam nadzieję ze Ci co typują wpłacą na banka . Aby nie było jakiś podówjnych liczeń. ---edyt Imię i Nazwisko sfauszowałem abyscie mnie po sieci nie chcieli znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Czekaj aż zobaczysz tytuły przelewów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja chętnie zagram tylko ustalcie jasny regulamin: a) ile punktów w końcu za mistrza - żeby aż tak bardzo nie wpływało na końcowy wynik, 5? Punkty minusowe - regulamin jest nie precyzyjny: Jak obstawiałem 4:0 a wynik padł 3:4. To z tego co pamiętam liczone było jak pomyłka o 1 mecz czyli -1 punkt. A faktycznie jest to pomyłka o 2.5 mecze(w notacji GB) - czyli powinno być liczone -2.5 punkta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Champ is back, gram i robie back tu backa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 14 1020 1866 0000 1402 0023 3874 Przemyslaw Kapica Ty sobie nawet tak nie żartuj z tym nazwiskiem... czarny humor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja też wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja chętnie zagram tylko ustalcie jasny regulamin: a) ile punktów w końcu za mistrza - żeby aż tak bardzo nie wpływało na końcowy wynik, 5? Punkty minusowe - regulamin jest nie precyzyjny: Jak obstawiałem 4:0 a wynik padł 3:4. To z tego co pamiętam liczone było jak pomyłka o 1 mecz czyli -1 punkt. A faktycznie jest to pomyłka o 2.5 mecze(w notacji GB) - czyli powinno być liczone -2.5 punkta. Jest notowane jako pomyłka w typowaniu zwyciezcy wiec -1, ale słuszna uwaga.3Ci co grali wczesniej niech powiedzą jak to wygladało w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) dolacze podobne pytanie - sa 2 sytuacja: -1 gracz typuje 4-0-bylo 4-3 i dostaje 1 pkt -2 gracz typuje 4-3-bylo-3-4-dostaje punkt minusowy ale tak naprawde 1 gracz pomylil sie AŻ o 3 mecze a drugi o 1,wiec napewno nie powinno byc tak,ze miedzy nimi jest 2 pkt roznicy(-1 i +1) bardziej premiowalbym drugiego gracza Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez jordan20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Drugi gracz pomylił się w typowaniu zwycięzcy, więc dlaczego go premiować? Dobrze jest, chociaż chyba klarowniej by było w ogóle bez ujemnych punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Drugi gracz pomylił się w typowaniu zwycięzcy, więc dlaczego go premiować? Dobrze jest, chociaż chyba klarowniej by było w ogóle bez ujemnych punktów. czemu go premiowac? juz podaje przyklad na wschodzie mecz cleveland-boston-wiadomo,ze cleveland wygra-obstawiles 4-0,ale byly meczarnie i skoczylo sie 4-3 na zachodzie np mecz houston-dallas-dales 4-3,bylo 3-4- wiadomo,ze druga pare byla mega trudnijesza do wytypowania-nawet zwyciezcy,a Ty z automatu premiujesz tylko tych wygraja serie na 90%-co ma miejsce na wschodzie taki moj punkt widzenia-jak wiekszosci nie podejdzie to zaakceptuje to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Punkty za dokładny wynik powinny być moim zdaniem dodatkowo przyznawane w przypadku poprawnego wytypowania zwycięzcy. Bez sensu jest dawanie punktów komuś kto błędnie ocenił najważniejszą rzecz, czyli to, która drużyna wygra. Gdybyśmy grali Twoim systemem, to wszędzie gdzie miałbym wątpliwości, dałbym 4:3 na jedną z drużyn, a chyba nie na tym to polega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ależ macie problem. W zeszłym roku minusy były ładnie opisane i przegadane, wszystko ok. Tylko źle interpretujecie. Kto liczył w zeszłym roku? Potwierdzi, że nie było przypału ze zrozumieniem. A wy coś tutaj kręcicie, bo nie zrozumieliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 czyli jak, Przem skarbnikiem? nie przechleje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) wyda na pielgrzymke do Watykanu Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 na świętowanie tytułu Spurs AD 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi