josephnba Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 No jak to co Napisałeś coś krytycznie o jokicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 No jak to co Napisałeś coś krytycznie o jokicu Ty juz wszedzie widzisz Jokica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Zapraszam do zapoznania sie z 1szym wpisem autora. To co napisal kcp to chyba idealny przyklad "skrajnie niefachowej opinii", prawda? Ale ja nie odnosiłem się do tej wrzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) jeszcze matek wypadałoby uhonorawać Januszka i wrzucić jego zdjęcie, któremu tak wiele dziś zawdzięczamy ;] Edytowane 18 Marca 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Najmadrzejsza dyskusja na forum od dluzszego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dyskusja petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Mimo ze różnimy się o pełne 180 stopni nie będzie raczej kłótni o wyższość jednego sposobu nad drugim. Mam jeszcze biała kiełbaskę i chrzan z dzisiejszych zakupów. Mam ogromne oczekiwania wobec nich. Może zapodam gdy ostroga będzie jak widelec w kiełbaskę wchodzić w Wojowników Teraz widzę ze sponsorem śniadaniowej wrzuty LBS. Prowokujesz z ta zmiana nicka bo podprogowo Osobiście dziękuje za fotkę Made me day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 A nie chodziło czasem o kryptonit ?Tak, chodziło. Dlatego tam wrzucił. A do komentowania jest ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Dobrze bobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Jak nie Hitler to kryptonim autokorekta lubi płatać figle w wątku Jazzowym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Jak nie Hitler to kryptonim autokorekta lubi płatać figle w wątku Jazzowym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Hitler, kryptonim, rasistowscy fani w US&A - to nie Wy latacie po lasach z pryncypałkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Autokorekta trafia do łaup-capu, a pierogi z ketchupem już nie. Quo vadis E-NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Skisłem Ot kolejny, pojawiający się co jakiś czas post pt. "zamknijmy forum, bo i tak nic nie wiemy więc się nie odzywajmy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ot kolejny, pojawiający się co jakiś czas post pt. "zamknijmy forum, bo i tak nic nie wiemy więc się nie odzywajmy" Nie. To jest post z rzędu: jestem starszy i jestem szefem wielkiego biznesu, więc mi nie podskakuj. Tego typu też się co jakiś pojawiają, ale nie oznacza to wcale, że nie zasługują na łapu capu. Wręcz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie. To jest post z rzędu: jestem starszy i jestem dumnym pracownikiem korpo, więc mi nie podskakuj. Tego typu też się co jakiś pojawiają, ale nie oznacza to wcale, że nie zasługują na łapu capu. Wręcz przeciwnie. poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Typujacy go nienawidza! Znalazl jeden prosty sposob. Ten wpis mayora na 1szy rzut oka bez szalu, ale jak sie wczytac to jednak perelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wlasnie szedlem wrzucic mayora, gosc chyba dostal wylewu jak to pisal. Dawno nic mnie tak nie rozjebalo, az nie wiem co powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wlasnie szedlem wrzucic mayora, gosc chyba dostal wylewu jak to pisal. Dawno nic mnie tak nie rozjebalo, az nie wiem co powiedziec. Podpisuje się pod tym, ale wiem co powiedzieć - ten komentarz to everest łapu-capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wy tu gadu gadu a ankieta chyba dalej nie naprawiona :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Chodziło mi o wkład, przyznaje - zaorałem się sam. Pozdro. raczej mnie rozsmieszyla riposta tego goscia i jego odkrywcze stwierdzenie o 'zlotówkach do kwadratu'. To, że ty się sypnąłeś (zdarza się), raczej każdy trzeźwo myślący się domyślił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi