jack Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Ta, Denver z pewnością pozbędzie się swoich najlepszych kart przetargowych za ten szrot :-) lepiej tak: http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=lf83pc2 Edytowane 18 Lutego 2015 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Rozumiem . Postanowiłem się trochę pobawić na stronce ESPN i taka moja luźna propozycja : http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=q2ekyk3 Miami jak chce grać w PO potrzebuję ogarniętego PG , w Denver poza tradem Nurkicia jest skłona rozpatrzyć każdą wymianę a LAC zyskują przyzwoitego SF i kogoś pod kosz do obrony. To jak już wspomniałem weżcie tę propozycję tak na lekko Niemal udławiłem się kanapką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Luuudzie proszę. Ja wiem że fajna maszynka ale mi się udało przy kolejnych 4 symulacjach ogarnąć Gordona H., Grega Monroe i nawet Kobe Bryanta za bolków Suns. Takie machanie symulatorem kojarzy mi się z opcją predraftu w sezonie nba lajw gdzie na pierwszy rok dostawałem Kidda i Duncana. Bo tak. Jutro koniec cyrku, zaczynamy prawdziwe granie. A book zaproponował mi kurs 501 za każdą złotówę postawioną na mistrzostwo 76. Miszczowsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Elwood i co? Postawiłeś? Szkoda, że w tym symulatorze co się LAF bawi nie ma opcji dołączania future picków. Wtedy bym się i ja pobawił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Co do tego Dragica w Bostonie to czy czasem Celtics nie maja do oddania jakichś dużych dwóch trade exceptions?? Edytowane 18 Lutego 2015 przez Sharif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) @Sharif mają za Rondo, ale mają też schodzące kontrakty Thorntona, Bassa i Prince`a i pewnie któryś z nich by wtedy poszedł Edytowane 18 Lutego 2015 przez Bloniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Goran Dragic on the Suns front office: "I don't trust them any more." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Genialne jest to trade machine. Hill i Lin za Bledsoe i Dragicia. Aż dziw, że Lakers jeszcze tego nie wymyślili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A jakich rollersów mogą dostać Clippers za Barnesa dorzucając do tego Hedo ? Pytam serio. Andrzeja Bargnaniego. Bagietkę czosnkową zaklepał Elwood więc sorry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 ^^Eld - po dwójce poszło na wszystko, co miało kurs powyżej 300. Aż dziw bierze jakie te Minnesoty niedoceniane Bagieta forever A z Andrzejkiem podobno kombinują jakiś manewr by go wcześniej spuścić. Może mu papiery zrobią na "kontuzję uniemożliwiającą kontynuowanie kariery". Z drugiej strony z racji kontuzji karmelka i wynosin Amare - Phil rzecze, jakoby Adrei był jego 1 strzelbą do końca sezonu. Nie ogarniam tego człowieka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 beda ogrywac gallowaya hardawaya i thomasa, reszta to szrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A może Suns zamienią Dragica na Jacksona? dawno nie było tak dobrego zawodnika dostępnego w lutym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Bez sensu. Patrząc na pozostała parę PG suns Dragic jest trochę lepsza opcja niż kolejny kurdupel. Im SF potrzeba i siły pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Powtórzę się może ale warto ;-) Właśnie zapodali przed momentem na SLCDunk, że Jazz mocno negocjują z ... Pistons. Układ ma być taki: Kanter/Burke+Evans za Monroe/DJ Augustina +Żeberkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tam Katnery, Żeberka. Hit sezonu - Garnek ma wrócić do Minny za Tadka Janga. Biznes łajs i jednocześnie z lekkim podtekstem "dałeś nam serce, to teraz my Ci na stare lata podziękujemy". Fajnie qrwa. Lol kwadrat - Zorana podpisano by Goranowi było lepiej. Goran pokazał paluszek więc Zoran trafił do paczki transferowej z Goranem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A myślałeś, że tego drugiego zostawią? Przecież jak Dragon odejdzie, to do kogo będzie z ławki machał? Idą w pakiecie jak 2 for U. Gorana bez cebuli poproszę. Z frytkami? nie z klakierem na ławkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Zoran w CV za ostatnie lata powinien wstawić "machanie bratu". Sprowadzają szrot Milsapowy, Dragicowy - braci ciągną na poduchę. Czekam aż zatrudnią starą Duranta na zmywaku Thunder. Ot po prostu etat się akurat zwolnił przed końcem kontraktu syna. By zrobić z siebie idiotę i sobie zaprzeczyć w kilku linijkach - ten szrot milsapowy wcale nie taki szrotowy. Śmiem twierdzić że Utah jest zespołem, który da się oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Zoran w CV za ostatnie lata powinien wstawić "machanie bratu". Sprowadzają szrot Milsapowy, Dragicowy - braci ciągną na poduchę. Czekam aż zatrudnią starą Duranta na zmywaku Thunder. Ot po prostu etat się akurat zwolnił przed końcem kontraktu syna. By zrobić z siebie idiotę i sobie zaprzeczyć w kilku linijkach - ten szrot milsapowy wcale nie taki szrotowy. Śmiem twierdzić że Utah jest zespołem, który da się oglądać. A już miałem sie zagotować. Bo młody Millsap jest dobrym obrońcą. I długo go Jazz testowało zanim dorósł do tego aby biegać po parkietach NBA. Inna sprawa że słowa Dragicia potwierdzają że to jednak zarząd Suns rozjebał chemię zespołu kupując Thomasa a Hornacek jest w tej sytuacji ofiarą głupiego systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) W rzeczy samej bo w odpowiedzi na pytanie czy zostanie jeśli IT odejdzie powiedział, że to niczego nei zmienia bo nie wierzy w ten Managment. W ostatnim podcascie Coro jest w cholerę pytań i odpowiedzi i jego Trade Request to zlożona wielu rzeczy nawet tego, że musi grać bez pilki i kryć skrzydłowych. Podobno tezobiecanu IT, że będzie grał w pierwszym skladzie i człowiekiem , który trzymał wszystkich w szatni za mordy był jednak Frye. Cyrk. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Sharif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Z tych tu komentarzy widzę że tylko mi staje na newsa że Garnett ma dużą szansę na powrót do Minny. Ludy Pany wszak to news lepszy od wszystkich serbsko-tureckich deali co tu mogą mieć miejsce. Nets w sumie bardziej utopieni od Knix z kontraktami, Deron, Garnek z veto absolut, Joe, jeszcze Brook Banner. Contender do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi