Koelner Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Proste i mądre zaoranie partii, która od 2015 roku krzyczała o 500 plus na każde dziecko. Ta partia nazywa się Platforma Obywatelska:) też mi się to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 14 minut temu, quevas napisał: PIS nie sugeruje nawet, że zależy mu na jakiejś gruntownej reformie jakościowej Tak jak każdej innej partii przed i po. Powód jest banalnie prosty. Sądy są dla nich, nie dla suwerena. W większości urzędów państwowych jest dobrany skład z kilku partii (najczęściej PIS, PO,PSL). Nie ma znaczenia kto wygrywa, skład jest ten sam od lat. Jak już ludziskom obrzydnie dana gęba, głosują przeciwko (większość głosowań w Polsce nie jest za, a "przeciwko"). Następnie następuje cytat z kabaretu (KMN) tylko z przecinkiem "dobra, zmiana". Nowa gęba (ludzie zadowoleni i pełni nadziei) jest na ołtarzu i co? Okazuje się, że pomimo zwycięstwa innej partii, cała szpica to te same obszczykołki walące razem w kalesony od 30 lat. Zamienili się jedynie miejscami, inna gęba firmuje lekkie życie do momentu, aż ludzie kolejny raz zagłosują przeciwko i "dobra, zmiana" od początku. Na c...j im sprawiedliwe sądy, jak tam jest identycznie. Przecież ta "służba" społeczeństwu, jest traktowana jako dożywotnia renta z marginalną koniecznością pokazania się raz na 4 lata. Bijecie tutaj masę piany o poszczególne partie. Ponieważ dużo jeżdżę po kraju, często bywam w centrach konferencyjnych. Często trafiam na prelekcje, w których "antagoniści" z różnych partii rozszarpują sobie gardła na spotkaniach. Po spotkaniu chlają już razem. Ba, wycieczki z burdelu też nie są zamawiane oddzielnie. Jeszcze na koniec się pożrą na recepcji (pozory trzeba stwarzać) i można wracać na wieś (w każdym mieście woj. mają swoje wiejskie enklawy, nic mi do wsi) z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Godzinę temu, quevas napisał: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25513435,brytyjski-profesor-dal-pis-wyklad-z-prawa-do-sebastiana.html a taki fajny był, anty-autorytarny a wystarczy mu dać profesora z kapelusza/twittera i tryska linkami na lewo i prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 6 godzin temu, Artlan napisał: Still better than https://natemat.pl/244129,prawicowe-memy-poczucie-humoru-ktore-zenuje-zobacz-memy Powoływać się na portal, który każdą wypowiedź polityka opozycji na temat pisu opatruje znamiennym "zaorał", "zmasakrował", "zmiażdżył". Każdy krok Tuska, kończy się zawsze podsumowaniem "Polacy pokochali to co właśnie zrobił Tusk. Ale cieszy mnie fakt, że nie tylko ja poprawiam sobie humor zaglądając na ten portal dla młodych, wielkomiejskich inteligentów. Szkoda tylko tych nachalnych reklam netflixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Memy z Paulo Coelho są mądrzejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Koniecznie powinna dodać, że trzeba uważać na życie, bo się kończy śmiercią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Sebastian napisał: Koniecznie powinna dodać, że trzeba uważać na życie, bo się kończy śmiercią. To akurat nie jest takie oczywiste. 2 godziny temu, RappaR napisał: Memy z Paulo Coelho są mądrzejsze Z wycinków zawsze fajnie się pośmiać. Wtedy sami wyglądamy na mądrzejszych. Tak, wiem, miałeś świetne oceny w liceum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Godzinę temu, Tecu napisał: Tak, wiem, miałeś świetne oceny w liceum Boli Cię to, że tak wypominasz? Godzinę temu, Tecu napisał: 3 godziny temu, RappaR napisał: Z wycinków zawsze fajnie się pośmiać. Wtedy sami wyglądamy na mądrzejszych. Wiesz to z autopsji? 23 minuty temu, quevas napisał: literatura nie jest sztuką prawienia mądrości Jest. Dlatego cenię Dukaja czy Lema, ale rozumiem dlaczego dzieła pisarzy posiadających wiedzę Ciebie przerastają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 11 minut temu, quevas napisał: to nie jest właściwe ujęcie istoty literatury A posiadanie wiedzy nie przekłada się automatycznie na mądrość tak jak sprawne malowanie płotów nie sprawi, że zostaniesz artystą pędzla najwyzej samym pędzlem możesz zostać Masz pełne prawo być w błędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 22 godziny temu, DeltaCenter napisał: Szkoda tylko tych nachalnych reklam netflixa Ech mamy 2020 prawie a nadal niektórzy nie wiedzą na czym polega handel ciasteczkami w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 45 minut temu, ely3 napisał: Ech mamy 2020 prawie a nadal niektórzy nie wiedzą na czym polega handel ciasteczkami w internecie. Pal licho cookies. Ze 4 miechy stoję sobie w socjalu w biurze, rozmawiam z pracownikiem, chlipię kawę, telefon w kieszeni i tak patrzę na zlew jaki tam mamy i mówię, że jak za komuny i muszę go wymienić. 2 dni później na laptopie i telefonie reklamy zlewów jednokomorowych granitowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Teraz, Eld napisał: Pal licho cookies. Ze 4 miechy stoję sobie w socjalu w biurze, rozmawiam z pracownikiem, chlipię kawę, telefon w kieszeni i tak patrzę na zlew jaki tam mamy i mówię, że jak za komuny i muszę go wymienić. 2 dni później na laptopie i telefonie reklamy zlewów jednokomorowych granitowych. A nie masz Iphone'a czasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 3 minuty temu, ely3 napisał: A nie masz Iphone'a czasem? No właśnie nie. Samsunga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 3 minuty temu, Eld napisał: No właśnie nie. Samsunga. Wszyscy słuchają. I telefony i telewizory i cała reszta "internetu rzeczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Teraz, Eld napisał: No właśnie nie. Samsunga. To praktycznie to samo. Rozpoznawanie głosu jest powszechną funkcją i dlatego na każdym spotkaniu zarządu komórki są zdawane na recepcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 13 minut temu, ely3 napisał: To praktycznie to samo. Rozpoznawanie głosu jest powszechną funkcją i dlatego na każdym spotkaniu zarządu komórki są zdawane na recepcji Dobre skurczybyki są. W dupie mają naszą prywatność, liczą się $. Stęskniłem się aż za swoją Nokią 6500 Slide. Bez kitu jak ktoś miał by w idealnym stanie to nie wiem czy bym się nie przesiadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 11 minut temu, Eld napisał: Dobre skurczybyki są. W dupie mają naszą prywatność, liczą się $. Stęskniłem się aż za swoją Nokią 6500 Slide. Bez kitu jak ktoś miał by w idealnym stanie to nie wiem czy bym się nie przesiadł. Ale ona ma mikrofon i głośnik, reszta to tylko kwestia oprogramowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Ale nie miał androida tylko symbiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 50 minut temu, Eld napisał: Pal licho cookies. Ze 4 miechy stoję sobie w socjalu w biurze, rozmawiam z pracownikiem, chlipię kawę, telefon w kieszeni i tak patrzę na zlew jaki tam mamy i mówię, że jak za komuny i muszę go wymienić. 2 dni później na laptopie i telefonie reklamy zlewów jednokomorowych granitowych. Rok temu, idę na piwko, patrzę, nowe (wtedy chyba) piwo - dziki sad, jakieś tam owocowe, ale w sumie spoko, jak soczek, kupiłem, płaciłem gotówką, wypiliśmy w parku, w domu byłem jakieś 3h po zakupie, niczego z telefonu nie googlowałem o tym piwie, w domu czekała na mnie reklama Dzikiego sadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 12 minut temu, Cardi napisał: Rok temu, idę na piwko, patrzę, nowe (wtedy chyba) piwo - dziki sad, jakieś tam owocowe, ale w sumie spoko, jak soczek, kupiłem, płaciłem gotówką, wypiliśmy w parku, w domu byłem jakieś 3h po zakupie, niczego z telefonu nie googlowałem o tym piwie, w domu czekała na mnie reklama Dzikiego sadu Masz takie fajne kluby w zasięgu taxi i pijesz piwo w parku? Fuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi