Sebastian Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Rzygać mi się chce jak wchodzę na Onet, serio. Ja nie wiem jak może istnieć legalnie coś tak antypolskiego w tym kraju.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Rzygać mi się chce jak wchodzę na Onet, serio. Ja nie wiem jak może istnieć legalnie coś tak antypolskiego w tym kraju.. Co tym razem zrobili? Nie wierzyłem w to ale ten marsz na stulecie to wielki sukces. Mam tez wrazenie ze w znacznej wiekszosci potrafimy sie jednak zjednoczyc. Piekny dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Co tym razem zrobili? Nie wierzyłem w to ale ten marsz na stulecie to wielki sukces. Mam tez wrazenie ze w znacznej wiekszosci potrafimy sie jednak zjednoczyc. Piekny dzien. Przeczytaj sobie "teksty" na czerwonym pasku i ogólnie wypowiedzi tamtejszych "autorytetów" Kurde w marszu poszło 250 tys ludzi z biało czerwonymi flagami i znów się okazuje, że rząd szedł z marszem faszystów. Edytowane 11 Listopada 2018 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Musieli bo nie mieli praw autorskich do pokazania wizerunku pałacu. Czasami nasze prawo wydaje sie naprawde glupie:) Akurat coś takiego jest na całym świecie - Francja, USA itd mają to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Akurat coś takiego jest na całym świecie - Francja, USA itd mają to samo. Wiem i ogolnie takie prawo jest ok tylko czasem prowadzi do takich dziwnych sytyacji. Przeczytaj sobie "teksty" na czerwonym pasku i ogólnie wypowiedzi tamtejszych "autorytetów" Chyba napisali artykuly przed marszem. Rzeczywiscie glupie naglowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Musieli bo nie mieli praw autorskich do pokazania wizerunku pałacu. A zapytali? Przecież zapłacenie Gibsonowi kosztowało pewnie nie porównywalnie więcej niż pokazanie wizerunku pałacu. http://www.pkin.pl/frontend/files/Wykorzystanie-wizerunku-pkin.pdf Jeśli zapytali i dostali odmowę (choć wydaje się to nielogiczne z punktu widzenia promocji miasta) to ok. Jeśli nie zapytali i wymazali do lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ponoc jak PKIN jest czescia panoramy miasta, to w ogole nie trzeba za nic placic... https://twitter.com/SebWierzbicki/status/1061341353374707712 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ponoc jak PKIN jest czescia panoramy miasta, to w ogole nie trzeba za nic placic... Nie wiem, ale brak praw autorskich został podany przez PFN jako oficjalna przyczyna braku Pałacu na spocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Nie wiem, ale brak praw autorskich został podany przez PFN jako oficjalna przyczyna braku Pałacu na spocie. Także dlatego wydaje sie byc wlasciwe pierwsze zdanie twittujacego, że "kłamią". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Także dlatego wydaje sie byc wlasciwe pierwsze zdanie twittujacego, że "kłamią". Nie wiem, może. Tak czy inaczej spot byl fajny nawet bez palacu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Szósty marsz Niepodległości za mną. Co mam powiedzieć szokująca frekwencja. Piękny widok. Nie rozumiem narracji o dzieleniu na dwa marsze. Żaden uczestnik o tym nie wiedział, a ludzie się dzielą. Głupie to. Czołem wielkiej Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Nie wiem, może. Tak czy inaczej spot byl fajny nawet bez palacu:) Tak, byl fajny, dlatego tym bardziej sie dziwie, ze cos takiego robili. plus, te napisy po polsku na koncu, jak caly spot jest po angielsku. wtf? Edytowane 11 Listopada 2018 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 plus, te napisy po polsku na koncu, jak caly spot jest po angielsku. wtf? Jest też wersja w pełni angielska. Łącznie z napisami pod spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jest też wersja w pełni angielska. Łącznie z napisami pod spodem. A racja. Zmylila mnie ta polska wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Oficjalny komunikat zarządu PKiN jest jasny Nie ma czegoś takiego jak prawa autorskie do pokazywania wizerunku pałacu Gdyby coś takiego było wówczas te wszystkie paradokumenty, fotki z dronow by płaciły taki hajs że pałac z własnej kieszeni by się odnowił Mi to śmierdzi Lobbują narrację że to relikt komuny że trzeba to zburzyć, że brzydkie A zapytaj ludzi na ulicy i od razu ci zdecydowanie więcej ludzi powie żeby się odjebali Podobnie było z czterema śpiącymi. Ludzie się przyzwyczaił, nikomu to nie przeszkadzało, stało obok cerkwii, ale nie- komuna, zło, kłamstwa, okupacja! Ale że odstawili taka szopke z tym czymś czarnym ze schodami na najwyższym placu w Polsce i doprawili to Leszkiem obok jednego z trzech największych Polaków to już super... Paranoja Edytowane 11 Listopada 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Nie przesadzaj, by czterech śpiących porównywać do Pałacu Kultury, który jednak jest ikoną Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Nie przesadzaj, by czterech śpiących porównywać do Pałacu Kultury, który jednak jest ikoną Warszawy.no właśnie, nie wylapales kontekstuLudzie się oburzali o śpiochów a ci chcą lub może testują możliwość usunięcia Pałacu. Wyobrażasz sobie reakcje ludzi w Warszawie? Sam bym się chyba z obywatelami RP przykuł do pałacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 no właśnie, nie wylapales kontekstu Ludzie się oburzali o śpiochów a ci chcą lub może testują możliwość usunięcia Pałacu. Wyobrażasz sobie reakcje ludzi w Warszawie? Sam bym się chyba z obywatelami RP przykuł do pałacu Czekaj czekaj. To PiSy zabrały śpiących? Podobnie było z czterema śpiącymi. Ludzie się przyzwyczaił, nikomu to nie przeszkadzało Wielu okolicznym mieszkańcom to akurat przeszkadzało (babcia tam mieszka, więc info z 1szej ręki a nie domysły). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi