julekstep Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 moim zdolnosciom pojmowania wymyka sie chec pojecia dzialan i rozumowania wegan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Z rzeczy, które wymykają się moim zdolnościom pojmowania: weganie są przeciw jedzeniu jajek, ale popierają aborcję a są tacy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) a są tacy? weganie? niestety.. coraz więcej fajnych dziewczyn sie na to nabiera, bo chca miec 'najlepsza sylwetke' itepe mam nawet w dalszej rodzinie chlopaka ktory jest weganem, chlopak w moim wieku, jest (moim skromnym zdaniem) straszna pizda zyciowa i wyglada jak panienka, non stop wrzuca jakies memy o zabijaniu zwierzat dla jedzenia itp.. edit: no patrz, tak mi wstyd za niego czasem ze napisalem w dalszej rodzinie, a to syn mojej chrzestnej, którą bardzo lubię i szanuję.. ona też tego nie rozumie ale cóż.. Edytowane 30 Maja 2016 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) weganki są słabe, zaniżona agresja a więcej sobie dopiszcie Edytowane 30 Maja 2016 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dzisiaj w Tak Jest był mój ulubieniec Pan Piotr Ikonowicz. Rozmowa dotyczyła ostatniej interwencji policji, kiedy to podczas libacji z balkonu wyleciał jakiś gościu i spadł na chodnik. Był agresywny, więc zawiadomiono policję, jeden z policjantów został raniony nożem. Policjanci próbowali go uspokoić między innymi mopem i rowerem https://www.youtube.com/watch?v=ioaImT6JSvA Na pytanie prowadzącego, czy policjanci zachowali się poprawnie, Ikonowicz stwierdził, że jego zdaniem policjanci powinni poczekać aż poszkodowany uśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Gdyby w policji nie pracowało tyłu imbecyli byłbym za zwiększeniem ich uprawnień i zniesieniem ograniczenia użycia broni Niestety nie mogę z czystym sumieniem stwierdzić że polska policja ma się dobrze Edytowane 30 Maja 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Z rzeczy, które wymykają się moim zdolnościom pojmowania: weganie są przeciw jedzeniu jajek, ale popierają aborcję Spieszę z wyjaśnieniem Oglądałem kiedyś film dokumentalny o weganach i ich postawa wynika z tego, że są oni przeciwni wykorzystywaniu zwierząt do jakichkolwiek celów i uważają, że nie jedząc jajek, mlek itd. hodowcom przestanie się opłacać hodować kury, krowy itd. i dzięki temu zwierzęta nie będą cierpieć. Weganie również nie tykają kosmetyków testowanych na zwierzętach, futer itd i to całe wegaństwo nie ma nic wspólnego z jedzeniem. Głównie chodzi o to, że lepiej żeby pewne zwierzęta nie żyły niż żyły w takich warunkach, w jakich żyją. No i jest analogia do dzieci, lepiej żeby się nie rodziły niż żeby żyły, tak jak żyją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 AdaśHa w związku szczypiorniaka Zrozumialbym gdyby wylądował w wyścigach samochodowych, ewentualnie w PTTK bo ma doświadczenie Ale co on wie o ręcznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 PiS mnie naprawdę już wkurwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 AdaśHa w związku szczypiorniaka Zrozumialbym gdyby wylądował w wyścigach samochodowych, ewentualnie w PTTK bo ma doświadczenie Ale co on wie o ręcznej? pewnie tyle samo co ministra wiedziała o 3 lidze hokeja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Liczba ludzi, którzy na zachodzie stawiają życie goryla czy lwa ponad ludzkie zdecydowanie za duża. Jeszcze trochę i zacznę kibicować muzułmanom, bo kultury zachodniej nie będzie mi żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 https://www.facebook.com/fundacjaviva/posts/1281471981882500 to poczytaj te śmieci z europy wschodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Nie stresuj, bo zaraz zacznę szukać Mułły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 przejrzałem komentatorki i niski poziom, pół litra nie pomorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Mały artykulik o sposobi liczenia majątku przez Trumpa. http://www.politico.com/story/2016/05/donald-trump-money-net-worth-223662 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027191,title,Wymowne-wyniki-sondazu-dotyczacego-zaostrzenia-aborcji-w-Polsce,wid,18363459,wiadomosc.html?utm_source=Serwisy_WP&utm_medium=LStream&ticaid=117201&_ticrsn=5 No to przyznam, że jestem zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Socjalizm znów musi rozwiązywać problem, który stworzył. http://golubdobrzyn.naszemiasto.pl/artykul/pili-przez-trzy-dni-za-500-plus,3763778,art,t,id,tm.html I wracamy do tego co mówiliśmy - likwidacja VAT na artykuły dla dzieci, na artykuły szkolne, wzmocnienie programów dla wielodzietnych rodzin (są takowe w kilku miastach, fajna sprawa, np. tańsze bilety na mecze jak się idzie z całą brygadą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Socjalizm znów musi rozwiązywać problem, który stworzył. http://golubdobrzyn.naszemiasto.pl/artykul/pili-przez-trzy-dni-za-500-plus,3763778,art,t,id,tm.html I wracamy do tego co mówiliśmy - likwidacja VAT na artykuły dla dzieci, na artykuły szkolne, wzmocnienie programów dla wielodzietnych rodzin (są takowe w kilku miastach, fajna sprawa, np. tańsze bilety na mecze jak się idzie z całą brygadą). Rozumiem, ze uważasz iż gdyby wprowadzono wyżej wymienione przez Ciebie pomysły, to rodzice nie przepijaliby pieniędzy, a ich dzieci chodziłyby najedzone i dobrze ubrane, a w weekendy chodziły z rodzicami na mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi