Slawekmroz Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 ja muszę zareklamować po raz drugi działanie promowanego przez Sławka draft toola - znowu ni ch**a to nie działało (tym razem na drafcie ESPN). zgadzam się z GRB - jak można nawet próbować sprzedawać produkt, który ciagle tak naprawdę jest w fazie testów - a my jesteśmy darmowymi testerami.. żaden subskrybent tego nie kupi ponownie. no chyba, że sie liczy na wysyp zagranicznych przelewów, które jednorazowo zasilą portfele twórców Wybaczcie, że z braku czasu skupię się tylko na aspektach konstruktywnych. Mam wrażenie, że już wiem z czego wynika przeskakiwanie projekcji użytkowników do cache rankingowego i powiązane jest z natężeniem korzystania z tego narzędzia. Chwilę mi zajmie opracowanie zabezpieczenia, póki co przeczyściłem cache. Co do problemu z draft toolem - zazwyczaj najlepiej mi się reaguje, gdy poznam szczegóły zachowania aplikacji, ustawień ligi etc. Jeżeli gotów jesteś do współpracy w tym zakresie - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Co do problemu z draft toolem - zazwyczaj najlepiej mi się reaguje, gdy poznam szczegóły zachowania aplikacji, ustawień ligi etc. Jeżeli gotów jesteś do współpracy w tym zakresie - zapraszam. już doszedłem chyba o co chodziło liga jest h2h a "Premium tools designed for rotisserie only".. ale o sprzedawaniu niepełnowartosciowego produktu zdania nie zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Spokojnie - produkt nie jest niepełnowartościowy, tylko przechodzi przez przyspieszoną fazę dorastania. Nie wszystkie problemy udało się przewidzieć, ale nie róbmy z Draft Toola drugiego Dreamlinera. ;-) Edytowane 9 Października 2017 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 już doszedłem chyba o co chodziło liga jest h2h a "Premium tools designed for rotisserie only".. ale o sprzedawaniu niepełnowartosciowego produktu zdania nie zmieniam Raczej to nie jest ten problem. Tak czy inaczej - dzięki jeszcze raz za sygnał, choćby ogólny. A prawo do własnego zdania oczywiście łaskawie pozostawiam każdemu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Ja mam problem żeby w ogóle to narzędzie sprawdzić, ładuje się i ładuje i ładuje...i załadować nie może. Edyta: Nie było tematu, nie oznaczyłem providera Edytowane 9 Października 2017 przez knt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja mam problem żeby w ogóle to narzędzie sprawdzić, ładuje się i ładuje i ładuje...i załadować nie może. Edyta: Nie było tematu, nie oznaczyłem providera Tak, to ładowanie się bez końca trzeba będzie pozamieniać na konkretne komunikaty. Co to znaczy, że providera nie oznaczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Przechodzę do panelu "Manage my leagues", mam tam listę zaimportowanych lig w których biorę udział, a poniżej mam coś takiego "please select your provider" i dopiero gdy oznaczyłem yahoo (jest jeszcze espn do wyboru) to mogłem załadować draft tool. Bez tego oznaczenia, draft tool nie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Przechodzę do panelu "Manage my leagues", mam tam listę zaimportowanych lig w których biorę udział, a poniżej mam coś takiego "please select your provider" i dopiero gdy oznaczyłem yahoo (jest jeszcze espn do wyboru) to mogłem załadować draft tool. Bez tego oznaczenia, draft tool nie działał. Czyli zrobiłeś synchronizację lig. Słusznie, bo to wymagany etap. Aczkolwiek niekoniecznie wymagane jest synchronizowanie przez "Manage my leagues". Jeżeli wcześniej nie miałeś robionej synchonizacji, to na starterze draft toola też powinieneś mieć link i info o potrzebie importu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ranking na sezon 16/17 mi się ładuje, ale jak klikam generate ranking, żeby zobaczyć projekcje to niestety nie odpala i nie tylko ja mam ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ranking na sezon 16/17 mi się ładuje, ale jak klikam generate ranking, żeby zobaczyć projekcje to niestety nie odpala i nie tylko ja mam ten problem.potwierdzam, ciekawe czy DT odpali po starcie draftu, bo na razie wisi (gdy się wybierze projekcje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Tutaj to już problem był bardzo wytłumaczalny i takoż głupi. Ot, pozwoliłem nietechnicznemu człowiekowi update projekcji zrobić, po czym wyszedłem na trening. Ów zdołał projekcje wysadzić w kosmos (do tej pory nie wiem jakim cudem) i dopiero po moim powrocie przywróciłem porządek. Nigdy więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Czy importowanie lig na darmowym koncie jest niemożliwe do zrealizowania? Kiedy klikam import league z yahoo wyskakuje taki oto komunikat: Oops. Yahoo is unable to process your request.We recommend that you contact the owner of the application or web site to resolve this issue. [95025] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Czy importowanie lig na darmowym koncie jest niemożliwe do zrealizowania? Kiedy klikam import league z yahoo wyskakuje taki oto komunikat: Oops. Yahoo is unable to process your request. We recommend that you contact the owner of the application or web site to resolve this issue. [95025] Jest możliwy, wręcz wskazany. Żeby zrozumieć, dlaczego u Ciebie Yahoo czymś takim rzuca (bo taki komunikat to chyba coś nowego), będę zapewne musiał przedebugować import wszystkich Twoich lig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Taka kosmetyczna usterka, w rankingach i projekcjach wszyscy gracze Blazers są bez klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Wyczuwam relokację do Seattle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ma ktoś jeszcze problem z zalogowaniem do ninjy czy tylko ja ? Kompletnie nie idzie się zalogować. Wpisuje dane do logowania, klikam Log in i dalej cała pusta zakładka http://www.fb-ninja.com/League/Index Da się to jakoś naprawić ? Na 3 przeglądarkach to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ma ktoś jeszcze problem z zalogowaniem do ninjy czy tylko ja ? Kompletnie nie idzie się zalogować. Wpisuje dane do logowania, klikam Log in i dalej cała pusta zakładka http://www.fb-ninja.com/League/Index Da się to jakoś naprawić ? Na 3 przeglądarkach to samo U mnie działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ma ktoś jeszcze problem z zalogowaniem do ninjy czy tylko ja ? Kompletnie nie idzie się zalogować. Wpisuje dane do logowania, klikam Log in i dalej cała pusta zakładka http://www.fb-ninja.com/League/Index Da się to jakoś naprawić ? Na 3 przeglądarkach to samo tez mam ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Już działa, na telefonie się zalogowałem, potem kliknąłem na lapku w link co wyżej wkleiłem i poszło. Dziwne trochę, ale już ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Chłopaki zapomniałem hasła do loginu przypisanego do mojego maila jarosz12@yahoo.pl . Nie wysyła mi mejla zwrotnego gdy uskuteczniam na stronie procedurę odzyskania hasła.. Da radę zmienić moje hasło jakoś z poziomu admina i mi wysłać na priv? A w przyszłości naprawić błąd ?? Edytowane 28 Października 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi