washko Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Hallo, Do wszystkich, którzy mieli kłopoty z importem lig. W zasadzie - do tych, co nie mieli też. Czy możecie spróbować wykonać import? Chwilowo jest znowu tak, że przy każdym imporcie trzeba się odmeldować w yahoo, ale to już mniejszy pikuś zmiany, jeżeli tylko sam import bedzie hulać. Wygląda na to, że się importuje bez problemu. I nie trzeba było przy każdej lidze klepać zgody - tylko przy pierwszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Cieszy, że wielu z ludzi, którzy mieli problemy, już dało radę. Jeszcze nie wszyscy podobno, ale idziemy jak przeciąg, a ja już mam kolejny dan w zawiłościach rozmawiania z usługą Yahoo Zgodę trzeba było klepać, gdy sesja wygasała. Teraz przywróciłem podtrzymywanie tych kluczy w bazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 U mnie ni cholery nie chce ruszyć, ciągle pojawia się błąd " Looks like some Yahoo! authorization problems :-(" Plus mnóstwo innych znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 u mnie to samo, dodatkowo gdy chcę wziąć wszystkie moje ligi to wyskakuje : Error. An error occurred while processing your request. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Co to znaczy "chcę wziąć wszystkie moje ligi"?Ponowna prośba o wykonanie importu i od razu jednorazowe ponowienie próby, jeżeli za pierwszym razem nie pójdzie.Teraz przy każdym problemie autoryzacyjnym powinien czyścić wszystkie klucze z sesji i bazy, więc kolejna próba idzie całkowicie na świeżo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wczesniej jak brałem Get my Yahoo! leagues to wyskakiwal ten błąd, ale już patrze wszystko śmiga ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 U mnie tez od dzisiaj działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Działa, ale mam pytanie: czy udostępnicie opcję aby klikając na team z ligi (np. w tabeli po średnich) można było przejść na drużynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Yessssss!!!!! To w kontekscie zadzialania importu u Was.Co do linku drużyny - na pewno będzie. Parafrazując klasyka - nie wiem kiedy będzie i nie wiem czy będzie, ale na pewno będzie :-)Raczej jednak nie jest to priorytet na teraz. Staramy się póki co nie gonić funkcjonalności Yahoo, bo tę macie na talerzu.Najbliższe plany to rzeczy może niekoniecznie pożądane tutaj, ale ogólnie kluczowe dla dalszego rozwoju na świat - narzędzia ligowe dla H2H oraz interfejs dla ESPN. Jeżeli czas pozwoli - może tez rozwój Trade Analyzera, ale nie będę się spinał, bo z tym pozwalającym czasem to bardzo różnie wychodzi. A latem - apka draftowa, która powinna bardzo pomóc Wam na jesieni, nawet jeżeli w wersji beta :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 no u mnie też w końcu ruszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Przez pewien czas była lipa, ale teraz spróbowałem i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfucker Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) działa wam ninja??ogólnie stronka Edytowane 4 Listopada 2015 przez bigfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 U mnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Kilka dni temu nasz host przechodził przez atak DOS i mogły być problemy z dostępem do strony, ale chyba już zapłacili komu trzeba i strona powinna działać bez przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Kolejny bardzo dobry artykuł Jeffa Fullmera: http://www.fb-ninja.com/Articles/complete_guide_to_punting_in_fantasy_basketball To dla tych, co to jeszcze w locie próbują dostosować strategię. Na pewno takich managos nie brakuje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Get my Yahoo leagues --> Error. An error occurred while processing your request PS. Zaciągniętą mam tylko ligę h2h. Inne - w roto - zniknęły z listy i nie mogę ich ponownie pobrać. Komunikat jak wyżej. Edytowane 9 Listopada 2015 przez cieglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Wytłumaczcie starszemu człowiekowi: jak mogę aktualizować I ligę roto na ten sezon, bo mimo update przed chwilą nadal mam końcową tabelę tamtego sezonu. Jak pisze kolega wyżej get my yahoo leagues nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Planujecie coś zrobić ala BM z uwzględnianiem puntowania w propozycjach tradeów ? Chodzi mi o to żeby ustawić w maszynce to że nie chcę w jakiejś kategorii się wzmacniać, żeby optymalniej tradeu szukała. Nie wiem czy mnie rozumiecie, a zbytnio nie umiem tego inaczej wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Planujecie coś zrobić ala BM z uwzględnianiem puntowania w propozycjach tradeów ? Chodzi mi o to żeby ustawić w maszynce to że nie chcę w jakiejś kategorii się wzmacniać, żeby optymalniej tradeu szukała. Nie wiem czy mnie rozumiecie, a zbytnio nie umiem tego inaczej wyjaśnić. Planujemy. Ale nie podejmuję się teraz obiecać, że taka funkcjonalność zostanie dodana jeszcze w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Poprawcie błędy i będzie dobrze PS Propozycje trejdów z uwzględnieniem puntowania - świetny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi