RappaR Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Wole mieć 62% złota na świecie niż 68% gówna. Mówiliśmy o tej samej rzeczy, więc pudło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie bo było chyba o bilansie 2 zespołów gdzie jeden robi wynik w złotej zachodniej konferencji a drugi we wschodniej... Ja odniosłem kom właśnie do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No i Ignazz zaorał Rappara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie bo było chyba o bilansie 2 zespołów gdzie jeden robi wynik w złotej zachodniej konferencji a drugi we wschodniej... Ja odniosłem kom właśnie do tego Nie nie było o tym. No i Ignazz zaorał Rappara Powiedział co wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 RappaR to jest mistrz nie odnoszenia się do argumentów, a jednak kontynuowania "rozmowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 RappaR to jest mistrz nie odnoszenia się do argumentów, a jednak kontynuowania "rozmowy". Ja wiem, że dla Ciebie pojęcia jak próba, dokładnośc próby, wynik próby są obce. Sęk w tym, że dla mnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja wiem, że dla Ciebie pojęcia jak próba, dokładnośc próby, wynik próby są obce. Sęk w tym, że dla mnie nie. Patrz, za to dla Ciebie są obce zestawienia słów takich jak np. LeBron, miał/ma, lepszy, support, od, .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 fajnie ze dyskutujecie, bedzie co jutro czytac na kacu. ja bym westbrookowi dal jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kura dostanie MVP jak nic. Pamietacie jak w lato 2012 Warriors podpisali z nim umowe 40cos/4 i bylo oburzenie ze to za duzo bo ma kostki ze szkla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 @RonnieArtestics W tym zestawieniu ja umieściłbym jednak Króla przed CP3. Reszta bez zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi