BiałaCzekolada Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Bardzo lubię Grizzlies, ale chciałbym zobaczyć co się stanie jak reszta ligi ustabilizuje ofensywy w środku sezonu, a Courntey Lee nie będzie grał jak top5 SG w lidze. A tak poza tym to nic się nie zmieniło. Trzecia siła w konferencji, miażdząca defensywa i ofensywa, do której od lata nie można mieć zaufania, więc Grizzlies są mądrzy i stwierdzili, że w tym roku nadrobią to HCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Wy tak na serio stawiacie że wygrają konferencje? Ja się jeszcze nie dałem nabrać. Tak wiem gra wygląda świetnie, ale mieli do tej pory słabsze zespoły na rozkładzie, z czego dwa mecze (OKC i SAC) wygrali fuksem. Obrona jest i będzie świetna, ale nie atak. Jeśli jakoś bardzo nie doświadczą ich kontuzje to jest to IMO zespół na maksymalnie trzecie miejsce w konferencji (za SAS i GSW). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja nie wiem gdzie ich usytuować ale wiem, że Ci co spotkają ich w PO będą mieli bardzo ciężko.W 2k15 też nimi się fajnie śmiga tylko wolniej trzeba prowadzić grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Wy tak na serio stawiacie że wygrają konferencje? Ja się jeszcze nie dałem nabrać. Tak wiem gra wygląda świetnie, ale mieli do tej pory słabsze zespoły na rozkładzie, z czego dwa mecze (OKC i SAC) wygrali fuksem. Obrona jest i będzie świetna, ale nie atak. Jeśli jakoś bardzo nie doświadczą ich kontuzje to jest to IMO zespół na maksymalnie trzecie miejsce w konferencji (za SAS i GSW). wypisana 6 to odnośnik do zdania "moga sie znalezc w WCF".. clippers poprzez pare gwiazd i hc {edit HCA} stawiam wyzej od dallas clippers poprzez głębie stawiam wyzej niz ptb które ławke poprawiło nie oceniam ich z perspektywy załosnej obecniegry tylko potencjału którego nie wykorzystuja najlepiej z tej 6 ki (poza okc) Edytowane 18 Listopada 2014 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) tym,że w zdrowiu przepracowano lato? że dziś grają w komplecie a wtedy do był powrótna szybcika a grano równie dobrze tylko, ze straty były zrobione zbyt wielki w okresie kontuzji....stąd seed#7 No i o to mi chodzi. Grizz z takim potencjałem ofensywnym, a raczej jego brakiem (jak na aspiracje) to nie mają czego szukać dalej niż w drugiej rundzie na zachodzie. I niestety, ktoś taki jak Vince Carter tego nie uzdrowi. Rok temu, w PO to była TA SAMA drużyna (sam nie wiem czy Miller to nie lepszy fit), a nie było siły żeby przeskoczyć zdrowe OKC. Serio, kto tam ma rzucać w crunch? A wy z nich robić najlepszy team zachodu... Łatwy kalendarz zaciemnia wam obraz. Edytowane 18 Listopada 2014 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Kto robi ten robi, idź napisz coś jeszcze w temacie "Kobe" i weź się strać z tym bumboxem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Kto robi ten robi, idź napisz coś jeszcze w temacie "Kobe" i weź się strać z tym bumboxem. Do czego ma się odnieść Twój post? e: do kogo Edytowane 18 Listopada 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Do microlab'a ale to nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Kto robi ten robi, idź napisz coś jeszcze w temacie "Kobe" i weź się strać z tym bumboxem. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Henerego uwielbiam, i oglądam Arsenal jeśli wybieram piłkę nożną ale wkurzył mnie ten avatar i nie robię Grizz najlepszą drużyną zachodu. Napisałem, nieważne. Wróćmy do meritum tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 A czy ja kierowałem posta do ciebie? xd Chodzi mi o rankingi, jakie wystosował kolega shevcu na przykład. Jak dla mnie nawet na dzień dzisiejszy Memphis nie jest top1 zachodu i uważam, że Spurs czy GSW (którzy grają bez Lee!) są drużynami silniejszymi o kompletnymi. Do tego dodałbym zdrowe OKC, zaś Clippers postawiłbym z Grizz na równi. Jeśli chodzi o avatar, to bardzo przykro mi, że cię wkurzył. XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie no Grizz mają świetny zespół, każdy z Nas prawie, uważa, że potrzebują legitnego sfa. Ogólnie Ignazz z Tym Clips to się nie zgodzę. Tzn, że Doc na ten moment jest lepszy od Carlsie. Czy naprawdę jest na tym forum ktoś kto uważa, że Doc Rivers jest lepszym trenerem niż Carlisle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 miało tam być hca pewnie bo nie wierzę, że Ignazz oglądając milion lat Spurs uważa Doca za lepszego trenera. Rick Carlisle to absolutny numer dwa i to od paru już dobrych lat (końcówka i odejście Jaxa). Pop i on to półka, dwie wyżej niż Spo, Tom, Hollins czy Doc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Doc to w ogóle ma sezon prawdy i musi coś w końcu udowodnić, żeby nie wypaść gdzieś daleko poza top5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Doc się trochę wypalił po mistrzostwie. Nie mentalnie, ale jak dostał mistrzowski Boston otoczył się super asystentami chyba gdzieś zeszło z niego powietrze. Za czasów Orlando pokazywał kunszt trenerski - mistrzostwem ugruntował swoją pozycję w panteonie trenerskim. Na pewno umiał dobrze rozpisać zagrywkę po timeoucie, ale z drugiej strony miał ludzi od wszystkiego (to nie wada, lecz zaleta jeżeli umiesz się otoczyć profesjonalistami i ego Cię nie piecze w d), ale sam jakby w tym wszystkim gdzieś zaginął i zaczął jechać na opinii. Potem powstało przekonanie - Doc może nie jest świetny, ale bardzo dobry na pewno no i przecież to najlepszy motywator w lidze. Ogólnie nie wysnuwam generalnych wniosków po niecałym miesiącu rozgrywek, ale Doc Rivers jest przereklamowany, w pełni znaczenia tego słowa. Chris Paul też jest przereklamowany, a Clippers pozostaną Clippers, może teraz wyglądają ciekawiej, ale to chwilowe spojrzenie przez pryzmat CP3 i Blake'a. DeAndre zrobił mega progres i co z tego - ja wiem, że w zeszłym roku było blisko w PO. Ale dla mnie Clipps pozostają drużyną na 2nd round exit i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Czy naprawdę jest na tym forum ktoś kto uważa, że Doc Rivers jest lepszym trenerem niż Carlisle? Jak dla mnie to jest 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jak dla mnie to jest 50/50 Jak dla mnie to jest łapu-capu Noł ofens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 To że pokutuje opinia o świetności Doca nie znaczy, że Kubbas ją popiera. Chyba nie kwestionujesz że Doc bywa przeceniany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie rozumiem. Doc nawet nie bywa w oparach pierdów Carlisle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Doc Rivers to najbardziej przeceniany trener w lidze. Jest fajny i cool i lubiany, ale w trenerce niewiele powyżej przeciętnej. Carlise zaś to ścisła czołówka i tylko od Popa odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi