Skocz do zawartości

Sacramento Kings 2014/15 "Powrót Królów"

Koelner

Rekomendowane odpowiedzi

Ranadive even went so far, at one point during the offseason, to suggest that the team play a 4-on-5 defense which leaves one player behind to “cherry-pick.

http://athlonsports.com/nba/sacramento-kings-shock-nba-firing-head-coach-mike-malone

On chyba myśli, że włada drużyną w 2K :D

• 5 tygodni później...

najgorzej 

untitled-18.gif?w=640&h=360

jestem po obejrzeniu tego meczu. to był w ostatniej minucie meczu(4kw) "foul out" Cousins'a.

a) kobita sędzia 

b ) Chandler weteran

c) apteka

która odpowiedź jest poprawna?

najgorzej...

Chłopaki z Sac-town się starają jak mogą a tam jak nie urok to sraczka 

Najbardziej szkoda mi Cousinsa, chłopak się ogarnął i gra sezon życia a tu mu takie pierdy gwiżdzą w ważnych momentach.

Szacun dla niego że się nie wkurzył i kogoś tam nie rozerwał.

Trzymaj się Marcus! Piona dla Ciebie! 

najgorzej 

najgorzej...

Chłopaki z Sac-town się starają jak mogą a tam jak nie urok to sraczka 

Najbardziej szkoda mi Cousinsa, chłopak się ogarnął i gra sezon życia a tu mu takie pierdy gwiżdzą w ważnych momentach.

Szacun dla niego że się nie wkurzył i kogoś tam nie rozerwał.

Trzymaj się Marcus! Piona dla Ciebie! 

Arbitrzy wyrównali za wcześniejsze faule widma Chandlera. nie wiem po co dopisywać własne historie. Patrząc na cale spotkanie na pewno nie było gwizdania pod kogoś.

Edytowane przez Truth

Arbitrzy wyrównali za wcześniejsze faule widma Chandlera. nie wiem po co dopisywać własne historie. Patrząc na cale spotkanie na pewno nie było gwizdania pod kogoś.

No ale DMC w tym sezonie jak był wyfaulowany to zawsze 6 faul był z d..... Poza tym jednak Chandler nie spadł z parkietu za faule a bez DMC Sacto jest naprawdę mizerne

też się jaram Cousinsem ponieważ nie da się nie jarać wielkim gościem co wali 30 pkt. ale do k**** nędzy co się stało z tymi gwiazdami? lebron wali z bara po kolei trenerów, popycha ,ustawia zespół. corbin bierze time out , demarcus daje znać corbinowi żeby odszedł i sam przemawia do zawodników. gdzie hierarchia? gdzie ordnung muss sein? 

ble

• 2 tygodnie później...

Chyba już można ogłosić decyzje o zwolnieniu trenera najgłupszą roku 2014/15.

Z Malone mieli bilans 11-13 choć większość czasu borykali sie z kontuzjami

Z Corbinem grają w pełnym składzie i są 5-13.

Mieli grać szybciej i grają. Sęk w tym że nowy styl ofensywy kompletnie nie pasuje do ich najlepszego gracza tzn DMC a skoro ofensywa nie pasuje do DMC to praktycznie przestali wygrywać ( bo wymęczone zwycięstwa nad dnem tej ligi to w sumie żadne zwycięstwa). Obrona się posypała już kompletnie co nie powinno dziwić po tym co Corbin wyrabiał z obroną Jazz przez ostatnie lata.

I w ten sposób Sacto które zaczęło wychodzić na prostą znów pogrąża się w bagnie.

Z innej strony Mike Malone byłby łakomym kąskiem dla niektórych ekip choćby Orlando ( nie wspominając już o Chicago gdzie TT jak na mój gust trochę nie ogarnia tego wszystkiego a jego rotacja woła o pomstę do nieba)

• 3 tygodnie później...

Ja mam lepsze - czy Karlowi zechce się postawić na Evansa kosztem zrzucenia całego podkoszowego zagrożenia na Kuzyna. Co by nie mówić, to po stronie zastawienia deski+odcięcia od podań+zajebistości brody to Reggie wcale nie jest taki kaprawy. Ino w ataku nie istnieje całkowicie, taka drobność. Rodman tyż nie istniał :D