KIJEK_PL Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Powiem szczerze, że nawet nie wiem, ale obojętnie jak wysoki by nie był to dawanie maxa Rondo jest najgorszym z możliwych ruchów. Zgadzam się. Rondo w ogóle przestał w tej chwili bronić - jego obrona na p'n'r to żart w tej chwili jest. Do tego w ataku wciąż jest jednowymiarowy i łatwy do upilnowania. Zawodnik, który nie broni i w ataku nie jest żadnym zagrożeniem - to za co max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 kurde az niemorzliwe ze dwoch takich parodystow koszykarzy grali w startowej piatce najlepszego zespolu tego tysiacleciamadre slowa, to pokazuje jak wielcy byli KG Pierce i Allen razem, Perkins co prawda byl wtedy o wiele lepszy a Rondo po prostu dopasowal sie bo nie bylo rzeczy ktorych by big three nie potrafilo robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Marc Stein @ESPNSteinLine ESPN sources says Mavs are ruling out Rajon Rondo indefinitely after back injury he sustained in Game 2 Back injury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Back injury No a czego się dziwisz - ja też jak za długo siedzę na ławce to mi plecy sztywnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 hahahahaha ale dobrze to rozegrali, pewnie Rick sie z nim dogadal zeby nie bylo problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAC Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 czyli Mavs 4-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) aż się WQ wiłem.... aby zrobić Mistrza trzeba coś grać jednak w RS.... Parker jeden z tych PG z ultraszybkością co robią flotery i stąd POTRAFI 52%FG 2002-3 - 15PPG na 46%FG.... Bowen też gigant....7 punktów na 46%FG ale dodał swoje z linii (40%!!!FT) dobrze że był Jax bo ten robił 43%FG i 2,2 TPG lider strat w PER36 Manu w RS 7/2/2???????? o tego chodzi? Robinson Panie i Panowie całe 26MINUT PG..... 64 mecze? aż dziw że nikt nie wspomniał KEVINBA WILLISA wygrał 2 razy TABLICĘ w lidze ... 4/3 POZA DUNCANEM 50%FG zrobił 23 ( dwudziestotrzy ) minutowy Brown Devin... reszta to bagno była w 2003 w PO było już lepiej Parker mniej PPG bo 14 i aż 40FG% Jax 41%FG Bowen zszedł poniżej 7PPG i 37%FG ( gracz S5!!!) Manu 38%FG Robinson 23MPG 7,8/6,6 POZIOM TRZYMAŁ DUNCAN Malik Rose ten fajny energiser!!! podkoszowy 42%FG Willis pobił swój rekord 2,6/1,7 dobranoc Nadal nie dostrzegasz, że inni contenderzy też nie mieli wówczas za wiele talentu. Zespoły, któe wówczas wygrały ponad 50 spotkań w rs: - Mavs - byli Nash i Dirk, ale bieda wśród wysokich (najczęściej grali Bradley i LaFrenz) - Kings - tutaj na pewno sporo talentu było, ale nastąpiła tam specyficzna sytuacja, bo Adelman kompletnie nie wiedział jak wpasować powracającego do zespołu Webbera, pod które nieobecność grali bardzo dobrze - Wolves - w pierwszej piątce Szczerbiak, Hudson, Rasho, Peeler (wówczas już 34 letni) - tutaj szacun dla KG, że w tym szrotem wygrał 50 meczów - Lakers - Shaq opuścił pierwszą część sezonu, potem długo dochodził do formy, a tarcet Horry, Fisher i Fox miał średnio ok. 8 ppg przy ok. 42 fg% - Portland - tutaj talentu trochę było, ale to przecież czasy jail blazers. Poza tym w starting five.było dwóch graczy zaawansowanych wiekowo - Pistons - jeszcze bez Sheeda i z mało grającym Princem, wygrali porażające 50 meczów na gównianym wschodzie Na tym tle Spurs naprawdę wyglądali bardzo przyzwoicie. Pop na ławce, bardzo dobra defensywa, dość szeroki skład, ligowy top10 w trafionych trójkach itp. A taki Parker już wtedy był w czołówce pg. Oczywiście w dzisiejszych czasach z takimi osiągami pewnie nawet by się nie mieścił w ligowym top15, ale wówczas na tej pozycji była straszna mizeria i jak ktoś miał niezły kozioł i potrafił coś rzucić to był topowym playmakerem. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) hahahahaha ale dobrze to rozegrali, pewnie Rick sie z nim dogadal zeby nie bylo problemow To się dogadali: Do you expect Rajon Rondo to ever wear a Mavericks uniform again? "No, I don't," Rick Carlisle said. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No mi się wydaję, że raczej Carlise powiedzial do Rondo ze juz itak nim nie bedzie w tej serii gral i ze trzeba to jakos rozegrac zeby nie robic kwasu w mediach i mogli jeszcze cos powalczyc, back injury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Obeszło się bez echa i po cichu. Hawks mają nowego właściciela Anthony'ego Resslera. W grupie udziałowców jest także Grant Hill oraz Sara Blakely bizneswoman z Atlanty. Klub poszedł za 850mln, ale wg Forbesa był warty 730. Oby to był dobry znak dla przyszłości Atlanty Hawks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Draymond Green wydymany jak dziwka na gangbangu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubas198 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Imo prawdziwy dpoty to rondo, to jak zatrzymywał ofensywę Celtics, a potem Mavs to jest coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nie wiem, czy dałbym DPOTY gościowy, który opuścił 25% spotkań. Nie miał aż takiej przewagi (?) nad innymi, żeby tak go wyróżniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Green mur beton dostanie MIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Green mur beton dostanie MIP. To chyba nagroda pocieszenia, bo MIP to nagroda bez większego prestiżu. A DPOY...wiadomo. Splendor do końca kariery. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mnie bardziej niż nagroda dla Leonarda zastanawia brak głosów na Kobe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 kawhi zapierdala do hof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mnie bardziej niż nagroda dla Leonarda zastanawia brak głosów na Kobe... ja liczyłem na jakieś głosy dla Dirka, przecież to top 10 player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mnie bardziej niż nagroda dla Leonarda zastanawia brak głosów na Kobe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Uderz w stół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi