Raf85 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja jakimś cudem dostałem się na 2 miejsce choć składu nie mam jakiegoś oszałamiającego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tylko dlatego, że masz 50 meczy więcej rozegranych niż czołówka, w średnich jesteś na miejscu piątym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Suns uwolnili Isaiaha Thomasa i bedzie gral pewnie po 35mpg.A Jazz wyraznie postawili na Goberta.ten sezon musi byc moj, sorry chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas198 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A u mnie się wszyscy połamali, super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Wczoraj wróciłem na fotel lidera. Na średnich niby Ronnie prowadzi z dość bezpieczną przewagą, ale średnie dają 59,5 punktu drużynie Sewera, a jakoś nie widzi mi się, żeby skończył z takim dorobkiem. Ciekawe jak to będzie wyglądało na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Ja mogę wtopić z tobą tylko przez gwaltowny spadek w fg i ft chyba. Bo ja mam do wchloniecia jeszcze skejcik team i jerzyki w pktach i zbiorkach, skejcika w rzutach za trzy, a ty albo jestes juz przed nimi albo ich nie dogonisz w danych kategoriach. Edytowane 5 Marca 2015 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Oddam Tyreke Evans (myślę, że kontuzja nie jest poważna) za solidnego zawodnika (FT na dobrym poziomie i mało strat). Czekam na propozycje bo czasu nie ma już za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 ehh, gdybyscie wszyscy wypelniali swoje sloty to raczej spokojnie bym tą ligę wygrał, a tak walka będzie trwać do ostatnich dni.. powodzenia maro niech wygra lepszy! wyrzucilem covingtona i jrue holidaya bo trza podbic nieco fg%. zapraszam po covingtona na fa bo jednak fajne wsparcie jesli komus nie zalezy na procentach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 W naszej lidze 50% zespołów nie rozegra całego sezonu (820 meczów) żal!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Prawdziwy żal to to, że mi tak uciekłeś i chyba już nie uda mi się Ciebie dogonić. Choć będę próbował. Btw. miałeś nosa z tym Joshem farciarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 powodzenia maro niech wygra lepszy! Niech tak będzie. Trudno powiedzieć jakby było przy większej aktywności innych. Widzę, że aktualna róznica między nami na średnich to jeden punkt, więc można powiedzieć, że jeszcze większy styk niż na totalach. Trudno też przewidzieć jakby wtedy wyglądała sytuacja z %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 chyba sie nie uda. zeby wygrac potrzebuje wskoczyc wyzej w fg% a akurat w tym spadam w dol z dnia na dzien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie będzie tak źle - pomogę ci w pozycji 3PM ale pilnuj się w PKT bo jestem blisko. Przynajmniej na stratach nie stracisz jak większość, którzy dograją wszystkie mecze. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Jackoso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bez szans na 4 u mnie widzę. Za późno ogarnalem fasow i nie zdążę skoczyć już wystarczająco ale i tak tragedii nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 nie da rady wygrac, a gdyby wszyscy sloty ogarniali to kto wie jakby sie to potoczylo. jednak jak na pierwszy sezon w roto jestem mega zadowolony. oplacalo sie zaryzykowac z westbrookiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Graty wowo, fajny run. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pytanko do ogarniających mam. Pierwsza czworka ma już prawie wykorzystane sloty. Noe do końca ogarniam te sloty bo ja nie miałem wolnych pozycji raczej a mam sporo więcej games jeszcze do zagrania. Wytlumaczy mi ktoś tak na prosty rozum jak te sloty dzialaja i czy to znaczy ze pierwsza czworka na określonych pozycjach nie będzie już dostawac punktow a reszta tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Do rozegrania masz 820 gier. Po osiagnieciu tego limitu druzyna nie punktuje (oprocz buga na C). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 820 gier na 10 slotach, po 82 na kazdy. Wykorzystasz 82 na pg to juz nie mozesz nikogo wystawic na pg. I z cala reszta tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No i tak to rozumiałem ale miałem cały sezon Full skład poza dosłownie dwoma czy trzema dniami a mam gier do rozegrania od c***a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi