szkoda-czasu Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) W poprzednim sezonie u mnie w lidze IIIĆ byly chyba 3 takie pomylki i za kazdym razem anulowalismy te trejdy. Zawsze pomylki zglaszane byly tak jak tu od razu na forum. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Listopada 2014 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Na prośbę Ronniego trade zostanie anulowany. Wiadomość od Ronniego dostałem od razu po akceptacji przez niego trejdu,więc sądzę że rzeczywiście mogło dojść do pomyłki. Rozwiązanie teraz jest takie: czekamy aż minie pending dealu i wtedy edytuje Wam składy,tzn przywrócę graczy których mieliście.Innej możliwości nie ma Edytowane 13 Listopada 2014 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Rozwiązanie teraz jest takie: czekamy aż minie pending dealu i wtedy edytuje Wam składy,tzn przywrócę graczy których mieliście.Innej możliwości nie maJest inna mozliwosc tzn wetowanie ;-) Choc w/w jest pewniejsza bo nie wiem ile osob z ligi tu zaglada, ale jak jest jakas spora grupka i kazdy wcisnie weto to wymiana nie przejdzie wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja zawetowałem, ale jak wchodzę w tą wymianę to cały czas ma aktywne "Vote against Trade". To normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja też zavetowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja zawetowałem, ale jak wchodzę w tą wymianę to cały czas ma aktywne "Vote against Trade". To normalne?Raczej tak, ale w tym przypadku spokojnie mozesz sprobowac wcisnac jeszcze raz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dzieki i sorry za kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Po ostatnich występach Jordana Hilla zaczynam się zastanawiać czy aby na pewno to jest człowiek, który podkręci moje FG%. E: Jeśli ktoś ma problemy kadrowe na pozycjach SG-SF-PF, to zapraszam. Mogę wymienić dwóch z trójki: Marcus Morris, Shawnee Williams, K.J McDaniels, za jednego, ale za to lepszego grajka. Edytowane 15 Listopada 2014 przez maro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 U mnie do oddanie Horford i Dragic, jak ktoś chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Widać, że wowo odrabia straty, ładny run. Mój team ma mały kryzys, Brook wygląda jak Javale miałem contendować w zbiórkach, ale ciężko jak Rondo zbiera więcej od Brooka. Rozważe oferty za kogoś ze zbiórką blokami i FG Rondo, Wall i Evans nie do wyjęcia chyba, że za coś extra. Edytowane 18 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas198 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Za nami dopiero miesiąc odkąd wiLQ napisał swoje typy, ale na ten moment mocno nie trafił zwłaszcza w dół tabeli. Z drugiej strony sporo kluczowych graczy jest kontuzjowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Widać, że wowo odrabia straty, ładny run. Mój team ma mały kryzys, Brook wygląda jak Javale miałem contendować w zbiórkach, ale ciężko jak Rondo zbiera więcej od Brooka. Rozważe oferty za kogoś ze zbiórką blokami i FG Rondo, Wall i Evans nie do wyjęcia chyba, że za coś extra. Jeżeli chciałeś contendować w zbiórkach, to nie mogłeś chyba zakupić gorszego C pod taką kategorię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Masz racje, dziś dopiero zauważyłem jaką on ma średnią w karierze ;/ pociesza mnie fakt, że to efekt auto draftu, gdyż zjebawszy i mnie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mały konkurs co to za linijka 98 pkt 56 reb 44 ast 15st 8blk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Twoja rezerwa. Każdy by chciał mieć taką rezerwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Chyba nigdy nie zrozumiem sadzania całej drużyny na ławce. A jak już ktoś tak robi to apkę na smartfona koniecznie musi mieć zainstalowaną żeby w razie braku dostępu do kompa można było wystawić zawodników do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mam apke na smyrtfona, tylko mi się dni zlały chyba, zamiast walki o awans choćby przez jakiś czas przywitałem się ze strefą spadkową... ale ja już mam takie szczeście po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 spaść akurat nie możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Fakt, ale ja to tak traktuję. Mushi. Jeśli dla Ciebie "coś ekstra" za Walla to Kevin Love to radzę się nad sobą zastanowić. Edytowane 21 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi