LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Wiara w prospektów jest dla mnie nie do ogarnięcia Gratki Ronnie. W składzie mam jeszcze Walla, Dragicia i Rondo, czwarty pg był mi zbędny, a potrzebowałem na gwałt solidnego kloca. W naszej lidze praktycznie nikt nie chce trejdować, a Ronnie był akurat chętny. Z czwórki Vucevic, Gobert, Hickson, Dieng wolałem gracza Volves. Choć dla RA to b. dobry fit, nie ma mu co za bardzo gratulować, gdyż to ja ten trade zaproponowałem. Po niecałej chyba godzinie Ronnie klepnął i tyle. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jak nikt nie chce trejdować, jak ja i Jackoso zaraz wymienimy między sobą połowę składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Napisałem "praktycznie nikt". Chwała Wam. Przy okazji pozdrawiam kolege, który zaoferował mi Irvinga za Walla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 washko, pekovic sie połamie i już jestem w plecy, zaryzykowałem bo mam nikole w innej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 washko, pekovic sie połamie i już jestem w plecy, zaryzykowałem bo mam nikole w innej lidze Na tej zasadzie, to Perry Jones jest lepszy od Westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Widzisz wowo mogłeś się pozbyć Brandona, a tak masz Kendalla Marshalla 0 0 0 0 0 0 1TO w 5 min - rookie season acz z przytupem, pierwszy poważny rekordzik ;p Edit: ale dojebawszy steala z MKG! Szkoda, że Brook nie gra, Shved mi na ławie został. Oddam Erica Gordona za byle rolasa. Zabierzcie mi go z oczu. Ide na rekord low fg% ever Edytowane 2 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Kolejny trade. Do wowo Dragic i E. Gordon Do mnie Taj i Iggy Podziękował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Strasznie żałuje że nie wziąłem Tyreke,był moim pewniakiem do składu ale dopiero podczas draftu dowiedziałem się że ma kontuzje i nie miałem pojęcia na jak długo a za późno było już na poszukiwanie informacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Sewer wysłałem Ci propozycję wymiany. Weź ją zaklep albo wypieprz do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jak dotychczasowe wrażenia? Mnie dopadło parę kontuzji ale póki co na miejsce nie mogę narzekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Taktyka z wyborem A.Davisa i Lebrona jak na razie wypaliła...oby tak dalej. Mam nadzieje, że wkońcu Carter-Williams pojawi się na boisku bo brakuje asyst i strat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Taktyka z wyborem A.Davisa i Lebrona jak na razie wypaliła...oby tak dalej. Mam nadzieje, że wkońcu Carter-Williams pojawi się na boisku bo brakuje asyst i strat ??? Chyba przechwytów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Z tego miejsca chciałbym zaapelować do Blake'a Griffina o to, by zaczął zbierać piłki. Może warto też byłoby ograniczyć rzucanie tych kartofli z 5 metra. Marzy mi się jeszcze, żeby Millsap zaczął coś sobą reprezentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja apeluję do wszystkich moich zawodników by się wzieli w garść. Choć mały progres juz zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas198 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja bym chciał podziękować wowo za nasz trade, bo odkąd mam Drummonda awansowałem o 6 miejsc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 cała przyjemność po mojej stronie Nic nie jest warte oglądanie Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 za 3 dni na sprzedaż będe miał Tobiasa Harrisa więc czekam na oferty. Skusiłem się na wymianę J.Hill-Tobias,może dlatego żeby rozruszać trochę lige. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) UWAGA UWAGA! PRZYPADKOWO kliknalem Accept Trade! Proszę was o zagłosowanie przeciwko trade'owi a komisarza o nie dopuszczenie do wymiany miedzy Still Movin a Jerzyki Gocz. Chcialem napisac w 'Comment' dlaczego sie nie zgadzam i odruchowo kliknalem accept zamiast reject! Proszę o nie przepuszczenie tego trade'u ponieważ tracę wtedy o wiele za dużo na zbiórce i praktycznie jestem już bez żadnego reboundera. Bardzo proszę o zachowanie się fair i anulowanie tego transferu! Edytowane 13 Listopada 2014 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) UWAGA UWAGA! PRZYPADKOWO kliknalem Accept Trade! Proszę was o zagłosowanie przeciwko trade'owi a komisarza o nie dopuszczenie do wymiany miedzy Still Movin a Jerzyki Gocz. Chcialem napisac w 'Comment' dlaczego sie nie zgadzam i odruchowo kliknalem accept zamiast reject! Proszę o nie przepuszczenie tego trade'u ponieważ tracę wtedy o wiele za dużo na zbiórce i praktycznie jestem już bez żadnego reboundera. Bardzo proszę o zachowanie się fair i anulowanie tego transferu! Ja tak tylko chciałem zwrócić uwagę, bo właśnie klepnąłem trejd, więc wiem jak to działa technicznie, że samo kliknięcie Accept nie powoduje zatwierdzenia trejdu. Potem jeszcze trzeba go potwierdzić w osobnym okienku. Ale wnioski wyciągajcie sami. Edytowane 13 Listopada 2014 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) No to nie wiem dlaczego, ale ja kliknalem raz i poszło! Klepnąłeś trade ale w innej lidze więc chyba to zależy od ustawień ligi. Bo można ustawić w lidze, że po kliknięciu accept transfer od razu wchodzi oficjalnie w życie, skoro jest ustawione inaczej to proszę o anulowanie tego, zgłosiłem to trzy minuty po kliknięciu accept więc nie widzę powodu żeby mnie ukarać za swoją pomyłkę . Edytowane 13 Listopada 2014 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi