Szabla Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 6 minut temu, jack napisał(a): Arthur Morgan zadziwiająco wysoko patrząc na towarzystwo. Jak dla mnie za nisko. Choć przyznam, że mniej więcej w połowę gier z tej listy nie grałem. Brak mi jeśli chodzi o tzw kultowe postaci Trevora Phillipsa z GTA 5. A także Joela z TLOU. Zwłaszcza ile lez i hejtu wylało się po TLOU II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Teraz, Szabla napisał(a): Jak dla mnie za nisko Noooo, dla mnie też! Dziwi też trochę obecność Ellie a brak Joela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Godzinę temu, jack napisał(a): Gdzie jest Wiedźmin to jest pytanie. Arthur Morgan zadziwiająco wysoko patrząc na towarzystwo. Gdzie Bezi z Gothica! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Astarion? BG3 to oficjalnie najbardziej przereklamowana gra w dziejach Z mojej listy postaci, które absolutnie powinny byc Silverhand Shepard Geralt Bezimienny Duke Nuken Nie zauważyłem, że jest jeszcze Shadowheart, ale to już bardziej komentarza zaakcentować nie potrafię Thrall!!! Diablo!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Jorij Costava Mordin Solus Mort + Bezimienny Jan Jansen Guybrush Threepwood Larry Laffer to tak na szybko z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Kangurek Kao Sub-Zero/Scorpion Jakieś Tekkenowe (Forest Law był moim ulubionym)/Street Figterowe postacie. Dante z Devil May Cry. George Stobbart z serii Broken Sword Rogacz z Dungeon Keepera Marco Rossi z Metal Sluga Z Mgs V Kazuhira Miller Tak na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 7 godzin temu, jack napisał(a): Dziwi też trochę obecność Ellie a brak Joela. Ellie to postać, u której można obserwować więcej zmian na przestrzeni lat plus dostała zwyczajnie więcej czasu ekranowego w tej serii, a i tak załapała się dopiero pod koniec listy, więc to nie wielkie zdziwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 6 godzin temu, julekstep napisał(a): Guybrush Threepwood Larry Laffer to tak na szybko z głowy O to to to. Jeszcze główny bohater z Blade Runnera Ray mc Coy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia William Joseph BJ Blazkowicz Gordon Freeman Ezio Auditore de Firenzie - najlepsze assasiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Garret the Thief Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 5.04.2024 o 13:51, RappaR napisał(a): BG3 to oficjalnie najbardziej przereklamowana gra w dziejach wow, ale pi****lenie, dla mnie półkę wyżej od takiego Cyberpunka nie mówiąc o Wiedźminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wow, ale pi****lenie, dla mnie półkę wyżej od takiego Cyberpunka nie mówiąc o Wiedźminie Zrobiłem kilkanaście godzin(wiem długą gra i dalej połowa pierwszego rozdziału) i naprawdę gra poza zajebistym prologiem, który mnie wciągnął i sprawił, że myślałem że mam do czynienia z arcydziełem, nudziła. Ani jednej fajnej mechaniki, questu, postaci. Nic. Po prostu średniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) 23 minuty temu, RappaR napisał(a): Zrobiłem kilkanaście godzin(wiem długą gra i dalej połowa pierwszego rozdziału) i naprawdę gra poza zajebistym prologiem, który mnie wciągnął i sprawił, że myślałem że mam do czynienia z arcydziełem, nudziła. Ani jednej fajnej mechaniki, questu, postaci. Nic. Po prostu średniak ja Tobie nie odbieram abyś grał sobie w to co lubisz, ale jednak skoro nie przeszedłeś nawet pierwszego aktu, to jednak wystawianie takich sądów jak post wcześniej jest mało poważne BG3 ma to do siebie, że podczas rozgrywki każdy przechodzi ją inaczej, trafia na inne questy czy postacie, być może Ty akurat trafiłeś na takie, które Tobie nie podeszły, nie zmienia to faktu, że jeśli porównamy Baldura do większości produkcji AAA, to jest to arcydzieło, sugerowałbym dać jej kiedyś jeszcze jedną szansę, bo takich opinii jak Twoja jest naprawdę promil, być może wynika to z nostalgii do BG2, bo rzeczywiście pod wieloma względami, to nie jest dosłowna kontynuacja sagi ja na przykład w dwójkę nie grałem nigdy, nawet crpegi nie bardzo poza epizodami i wiele mechanik skumałem dopiero po kilkudziesięciu godzinach, nawet jeśli chodzi o wykorzystywanie otoczenia podczas walki to możliwości jest multum, dlatego trochę dziwi mnie opinia o braku ciekawych mechanik Edytowane 6 Kwietnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Nie wiem co za sprzęt to udźwignie, ale ciężko się nie jarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Nie wiem co za sprzęt to udźwignie, ale ciężko się nie jarać jedynka była rewelacyjna (dla mnie lepsze niż Wiedźmin 3 a Ojciec Boguta to topka growych postaci) Edytowane 19 Kwietnia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): jedynka była rewelacyjna (dla mnie lepsze niż Wiedźmin 3 a Ojciec Boguta to topka growych postaci) Dziś kupiłem z 4 dodatkami za 16 zł. Zapowiada się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 51 minut temu, jack napisał(a): Dziś kupiłem z 4 dodatkami za 16 zł. Zapowiada się ciekawie. na początku jest trochę skomplikowana i ma kilka dziwnych mechanik (np. sejwowanie ), ale warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) W dniu 6.04.2024 o 19:40, RappaR napisał(a): Zrobiłem kilkanaście godzin(wiem długą gra i dalej połowa pierwszego rozdziału) i naprawdę gra poza zajebistym prologiem, który mnie wciągnął i sprawił, że myślałem że mam do czynienia z arcydziełem, nudziła. Ani jednej fajnej mechaniki, questu, postaci. Nic. Po prostu średniak BG3 to ewenement. Pierwszy raz od lat nastu spędziłem całą noc po prostu grając, mając 30+ lat. Wcześniej się to zdarzało jedynie przy jakichś mmo jakieś 10 lat temu. Jak odpaliłem w piątek popołudniu, to do niedzieli wieczór siedziałem przyspawany do fotela. Nazywanie jest średniakiem jest kompletnie niezrozumiałe. A, nawet nie jestem fanem serii, zawsze mnie bardziej wciągał icewind i nvn Edytowane 20 Kwietnia przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 21 minut temu, Qooniu napisał(a): BG3 to ewenement. Pierwszy raz od lat nastu spędziłem całą noc po prostu grając, mając 30+ lat. Wcześniej się to zdarzało jedynie przy jakichś mmo jakieś 10 lat temu. Jak odpaliłem w piątek popołudniu, to do niedzieli wieczór siedziałem przyspawany do fotela. Nazywanie jest średniakiem jest kompletnie niezrozumiałe. A, nawet nie jestem fanem serii, zawsze mnie bardziej wciągał icewind i nvn Ja tak miałem z Cyberpunkiem pierwsza gra od Wiedźmina 3 z czymś takim. No ja nie wiem czy kiedykolwiek wrócę dokończyć, pewnie nie. Ale początek, tak pierwsze 3h gry faktycznie genialne. Potem dopiero mnie rozczarowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia @Reikai doradził ten red dead redemption 2 i jest kozacka. jeżdżę sobie koniem i odpierdalam niezłe numery. Wesoła gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi